Şimdi Ara

HEPSIBURADA SORUNLU ALISVERIS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ee güncel fiyattan iade beklemek nedir o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vatandaşın youtube hesabı var oradaki kitlesini kullanarak baskı yapmaya çalışıyor.
    Aradan 1 hafta geçmiş vatandaş firma ile iletişim kurmamış beklemiş sonra Kur artınca aradaki farkı ödemeden ürünü almaya çalışıyor.
    Bunun içinde Youtube kitlesini kullanıyor.

Bence Haksız. Adamlar parasını veriyorlar alsın parasını olay kapansın
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Adam nasil bir hafta beklemiş? Videoyu nerenle izledin.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Ürün geç geliyor gelir gelmez karşı taraf iade edin diye arıyor aklınca çakallık yapıyor. Kurun artmasını bekleyen adam değil satıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakdc

İnternetten alıs veriş gunumuzde cok ama cok guzel birsey fakat bu olay bize gore bir iş degil hic bir zamanda olmayacak cunku biz dukkanda gozumuzle gordugumuz elımızle tuttugumuz urunu alırken kandırılıyoruz internetten gormedıgımız urunu alırkenmı kandırılmıcaz. Tamam kabul edıyorum cok sanslı bır insan degilim ama bir gun forumdakı bır arkadasımla evde pc kasası modlarken ***sepeti .comdan yemek sıparısı verelım dedık bende deımkı gıdelım dısarıda yıyelım sıparıs versekte gelmez dedım arkadasolurmu ben 100 kere verdım gelıyor hatta adamlar turkıyeyey yemek dagıtıyorlar dedı ve sıteye kayıt yaptırdık yemek sıparısı verdık sonuc yemek gelmedı. ve abonelıgımıde ıptal ettım bıdahada *** sepetıyle ısım olmadı sadece buda degıl hdmi 2.0 kablo sıparıs ettım kargodan almak zorunda kaldım sonucta 150 gr bısey ama 2 adet 80 kıloluk toplamda 16t0 kglık dolap aldım gelın kargodan alın dedıler yanı onlıne alıs verıs uzak durun gıtsın
    Defalarca ysepeti'nden sipariş ettim 1 kere bile gelmemezlik etmedi. Hatta siparişim gecikeceği zaman arandım yemeği yapan firma tarafından. Üstüne ys aradı kusura bakmayın size puan yüklüyoruz felan filan.

• gowlet kullanıcısına yanıt
    Amazon bir süre daha gelmeyecek. Malum ekonomik kriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Kendi sitesinde satmasına izin veriyor?

Neden satış izni veriyor?

Bu saçmalık nereden çıktı ki? Madem aracı olduğun ürünün arkasında durmayacaksın, neden aracı oluyorsun neden kendini dahil ediyorsun?

Alıntıları Göster
    Eskiden stoklu çalışırdı. Kendi deposundan satardı. Öyle baka satıcılar olmazdı. Gittigidiyor (ebayTR) ve özellikle N11 sebebiyle bu sisteme geçti HB.
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Kısa bir sürede gelmeli. Gerçi ondaki mağazalar da bizim Türklerin olursa farkeden bişey olmaz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle olacak. Amazon da sahtekar esnaf ile tanışır böylece

• astegon kullanıcısına yanıt
    :(

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.