Şimdi Ara

Kısıtlı Bütçe ile Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki bütçe 100-180k civarı. 2000 dizel 1.9 Kango, Kamyonet geçen Palio ve Tata bakıyorum. Araç konusunda acemiyim. Herkes bu araçları alma git Broadway falan bin diyor. Açıkçası bu fiyatlara bakilabilecek sorun çıkarmayacak kuş grubu ve Broadway dışında ne bulabilirim. Europa 1.4 Enler nasıldır?

• almayın,paranız cebinizde kalsın,birikim yapın

eski otomobiller malesef kim bilir ne durumdalar

baktığınız otomobillerden biraz daha yeni sayılabilecek otomobilim vardı 2002 model arıza ihtimali,yaşının artık herşeye müsait olması,parça araması,ustalarla uğraşmak vs kolay işler değil,o kadar kafam rahatladı ki

• Akıllıca bir seçim kısıtlı bütçeyle size sedan araç önerenler utansın.Sanayi tabiriyle eski düzen motoru olan atmosferik dizel bir ticari alabilirsiniz mümkünse en özelliksiz boş paket teknolojisiz olsun motoru yürüyeni iyiyse kaportada pas yoksa alın geçin kimseyi dinlemeyin.Bu bütçede boyaya maccuna hasara takılmayın tamir hatta tamir olmuşsa boyalıysa daha iyi ne güzel onarılmış işte.Mesela 1.9 2000-2007 berlingo alsanız çevrenizdekiler bu araba çok yakıyor şöyle böyle derler brodway daha iyi derler berlingoya 7 kişi biner dağ tırmanırsın motoru kolay kolay bozulmaz alt düzeni çok iyi değildir ama idare eder kango doblolardan çok çok iyidir Öyle çekişi kalkışı çok iyi değildir atmosferik dizel çok yakar ama bütçe emsallerine avantajlarıyla katlar geçer.

• Teşekkür ederim

• Mecbur değilsen alma. O paraya başına bela alırsın

• Aynı durumdayım arabaya para harcamayı göze alıyorsan araç alınır.Ben skoda favorit aldım 110a sonra 120ye satıp(15-20 bin harcamışımdır) temiz bir felicia buldum 235e onu aldım. Bu süre zarfında 7 aydır araba sahibiyim evet araba alınmaz diyorlar bir taraftan haklılar ama araba zorunluysa alınır. Benim para harcadığım favorite aldığım adam da 15-20 bin harcasa.Sonra gidip bu favoriti sen alsan sen de 10-15 harcasan bu favorit hayatta kalır ticaret döngüsü döner ustalar kazanır parçacılar kazanır evet ama sen arabasız kalmazsın.Döngü bu şekilde dönüyor eski arabada. Ha gider de kimsenin para harcamadığı arabayı alırsan bu 15-20lerin hepsi toplaşıp sana girer o yüzden dikkatli olacaksın.

• Bir şekilde bu fiyatlara araba alicaksam yeni tamir yapılmış almak en iyisi o zaman. Ne yazık ki almak zorundayım eşim hamile bulunduğum yerde toplu taşıma ve taksi yok denecek kadar az.
  • Hocam palio alınabilir o bantta mantıklı tercih olur (yedek parçaları ucuz tamiri basit araba genel olarak)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.