Aziz yıldırımın açıklamalara bakınca sonra fenerliler neden tüm takımlar bize karşı dememeli bence gs yada bjk klüplerinin başkanları böyle saldırıcı açıklamalar hiçbir zaman yapmamıştır.Emenike olayıda fenerbahçenin haftalar önce karabük maçına aldığı tedbir bence.Ya emenike sakat olmasaydı?gideceği takımı şampiyonlkutan edip taraftarın tepkisini daha gitmeden çekermiydi.Bunlar benim yorumlarım.
adamlar derbi maçlarda başları dik ayrıldı kalkıpta Karabüktenmı çekinecek oyunculardanmı korkacak maçta oynamasın dıye anlasma yapacak lutfen bırakalım artık boyle boş konuşmaları kimse inanmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Hayat Bana Güzel
Aziz yıldırımın açıklamalara bakınca sonra fenerliler neden tüm takımlar bize karşı dememeli bence gs yada bjk klüplerinin başkanları böyle saldırıcı açıklamalar hiçbir zaman yapmamıştır.Emenike olayıda fenerbahçenin haftalar önce karabük maçına aldığı tedbir bence.Ya emenike sakat olmasaydı?gideceği takımı şampiyonlkutan edip taraftarın tepkisini daha gitmeden çekermiydi.Bunlar benim yorumlarım.
Bence biraz araştırma yap sen..Yücel İdiz diyor ki bi hafta icinde 2 defa düz koşu yaptırdık ve krampa dayalı bi ağrı vardı karın bölgesinde.Peki böle bişi vardı neden oynancak diye medya sölerken siz bi acıklama yapmadınız diyolar oda diyo ki: Ben emenike gibi bi oyuncumu tabiki oynatmak isterim son dakikaya kadar bekledik baktık olmadı kadroları verirken emenikeyii yazmadık bu kadar fesat olma lütfen araştır... Ayrıca Aziz Başkan diyor ki: Eğer bi galatasaray başkan adayı(ünal aysal) Başkanlık hedefleri arasında fenerbahceye yetişmek fenerbahceyi yenmeyi gösteriyorsa o bizim başarımız diyor..
quote:
Orijinalden alıntı: gfb-erdem
quote:
Bence biraz araştırma yap sen..Yücel İdiz diyor ki bi hafta icinde 2 defa düz koşu yaptırdık ve krampa dayalı bi ağrı vardı karın bölgesinde.Peki böle bişi vardı neden oynancak diye medya sölerken siz bi acıklama yapmadınız diyolar oda diyo ki: Ben emenike gibi bi oyuncumu tabiki oynatmak isterim son dakikaya kadar bekledik baktık olmadı kadroları verirken emenikeyii yazmadık bu kadar fesat olma lütfen araştır... Ayrıca Aziz Başkan diyor ki: Eğer bi galatasaray başkan adayı(ünal aysal) Başkanlık hedefleri arasında fenerbahceye yetişmek fenerbahceyi yenmeyi gösteriyorsa o bizim başarımız diyor..
benim sorduğum ya sakat olmasaydı?o zaman o maça konsantre olabilecekmiydi?
quote:
Orijinalden alıntı: KUSCUM4283
adamlar derbi maçlarda başları dik ayrıldı kalkıpta Karabüktenmı çekinecek oyunculardanmı korkacak maçta oynamasın dıye anlasma yapacak lutfen bırakalım artık boyle boş konuşmaları kimse inanmıyor
Güzel ve mantıklı bir yorum olmuş.Teşekkürler.
Diyelim emenikeyi aldık. Oynasa bir dert oynamasa bir dert. Adam oynayıp maçta 10 kişi oynatsa takımı daha mı iyi olur.
quote:
Sence aklı başında bir takım yöneticisi kendi maçlarında bile bile kötü oynayacak olan yada bile bile o maça çıkmayacak bir oyuncuyu transfer eder mi?. Yarın bir gün böyle bir oyuncuyu transfer ettiğinde mesela Avrupa da oynarken ertesi sene için Real Madrid transfer etmek isterse bu Real ile maçın varsa bu adamın senide aynı duruma düşürmez mi?
Bir oyuncuyu transfer ettikten sonra bana karşı oynayacağın son maçta bilerek kötü oyna yada maça çıkma diyecek bir başkan yada yönetici asla bulamazsın.
konuşanlar trabzonun ne şartlarda gol attığını, nasıl takımlarla, nasıl mücadeleci kişilerle oynadığını görmüyorlar da gelip burda konuşuyorlar galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Diyelim emenikeyi aldık. Oynasa bir dert oynamasa bir dert. Adam oynayıp maçta 10 kişi oynatsa takımı daha mı iyi olur.
Çift taraflı bahane hazır..
Millietin işi gücü FB olmuş. Ben rakip takım taraftarlarından TS'un attığı gole işkilleneni göremedim nedense. FB öyle bir gol atsa. Ooooo ortalığı karıştırırlardı iyice.
Deumi dediler. Adam 1 tane hata yapmadı. Baktılar olmayacak ne yapıp edip FB'yi karalamaları lazım, Emenike 'ye sardılar.
Hemde üç taraftan garantilediler işi.
Oynamadı niye oynamadı oldu.
Oynayıp gol atamasa FB bu adamı transfer etmiş ne diye oynattılar diyeceklerdi..
Oynayıp gol atsa FB mağlup berabere kalsa. Zuhaaaahaa FB şampiyon olamadı yapacaklardı.
Diğer takım taraftarında komplo teorisi çooook. Hangisi işlerine gerlirse onu sürüyorlar ortaya.
Deumi iyi defans abi biz babamla senelerdir hayranlıkla izliyoruz adamı :) Bilica yerine onu alsa idik çok iyi olurdu.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gfb-erdem
quote:
benim sorduğum ya sakat olmasaydı?o zaman o maça konsantre olabilecekmiydi?
Neden konsantre olmasın ya olur du tabiki de ama şaşılacak durum bu değil sizin duumunuz dostum. Cünkü:Fenerbahce emenike icin önlem aldı diyosun bunu da onu satın alarak yapma lütfen ya adamlar 10 m diyo hadi kapat 5 m'a diyelim o kadar salak bi takımmı Fenerbahce bi mac icin 5 m'yu bi adama versin... Eğer transfer edilirse ve ya edilmişsede ihtiyac var o yüzxdenn
quote:
Orijinalden alıntı: KUSCUM4283
Herkes bu şekilde düşünebilse problem olmayacak, ama işte maalesef olmuyor.
Emenike muhtemelen diğer maçlarda da oynamayacak. Böylece kimse açamayacak çenesini saçma muhabbetler için.
Bizim ajansa alacağım konuyu açan arkadaşı. Daha bizim haberimiz bile yokken senin olmuş. 3.000 lirada maaş vereceğiz aylık.
Masa başında habercilik yapan herkes gazeteci oluyor nasıl olsa. Bitirdiler şu mesleği .
quote:
Orijinalden alıntı: Darkstrom
/>
Bizim ajansa alacağım konuyu açan arkadaşı. Daha bizim haberimiz bile yokken senin olmuş. 3.000 lirada maaş vereceğiz aylık.
Masa başında habercilik yapan herkes gazeteci oluyor nasıl olsa. Bitirdiler şu mesleği .
Hay bin imageshack . Subscribed Registered suser olduk ama vuvuzela...
quote:
Orijinalden alıntı: muratozcirpici
konuşanlar trabzonun ne şartlarda gol attığını, nasıl takımlarla, nasıl mücadeleci kişilerle oynadığını görmüyorlar da gelip burda konuşuyorlar galiba.
o zaman 3-1 den 5-3 olan maçıda konuşmak lazım ozamanda olay sidik yarışına döner
quote:
birader az mantık emenike sakat cıktı sahaya angelovun kaçırdıgı golleri kaçırdı diyelim, ozaman ne diye konu acıcaktın ?dur ben söleyim ''emenike fenere gitceği için bilerek gol atmadı''.
oynasa bir dert oynamasa ayrı biliyorum ancak, bir gerçek varki , emenike yi geçen hafta izledim çokta ciddi olamayn bir pozisyonda yerde kalıp beni çıkarın dedi ve çıktı, tüm karabük lüler şaşkındı yücel hoca da dahil çünkü pozisyon benim de izledigim kadarıyla pekte ciddiye alınacak türden degildi. sonra da dünkü maça çıkmadı vss. ben bir f.bahçe li olarak diyormki bu olay 1 hafta önceden hazırlanmış ve ortaya konulmuştur. iyimi oldu kötümü oldu kim için ne için bunlar zaten konuşuluyor ayrı mesele. olayda bir kasıt apaçık var bence. ancak bunun oluşumu türkiye şartlarında böyle uygulanıyor gizli kapaklı zaten her alanda böyleyiz. delil bıraktıgımızda da acemice sonra olacakları düşünmüyoruz. herşeyimiz acemice yani. herkes ürkek, herkes kuşkucu, herişimiz sakat memlekette. o yüzden de ne futbolumuz 1 arpa boyu yol alıyor nede demokrasi ve gelişmişligimiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme