Şimdi Ara

Aziz Yıldırım: ''Arabayı çalmayı düşündüm ama anahtarı açmadan vazgeçtim'' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tecavüzcünün son haykırışı, "pantolonunu inderemedim"
  • o kadar hazırlık yapıp niyeti bozman bi daha aday olmaman için yeterli zaten madem bu kadar yıprandın usulca gitsene nediye kulübün imajını kötülüyosun
  • Cahilliğin burda işte tıp fakültesinde okuyunca kendini adam yerine okuyorsun, kusura bakma okumakla adamlık olmuyor he mesele okumaksa iktisat fakültesindeyim bende ve 8 yaşından beri hem okur hem çalışırım, karşıma çıksan abi çekersin burda muhahah yapıyorsun.. baba parasıyla artistlik yapma git oku okulunu ..

CAHİLLİK okul okumakla giderilmiyor bunu tekrar kanıtladığın için minnettarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

şampiyonluğa 3 rakip futbolcuya şike teklifi ile ulaşılıyorsa
    ligimiz en dandik lig olmalı dünyada

bir ek
    amerikada cinayette, varsa suç aleti bulunamazsa o dava düşer
    bizde şike yapıldığı söylenen maçda suçlanan rakip yok

garip değilmi?

bu nasıl bir kafa.ne yani amerikada biri ya kişiyi öldürse silahı biri daha kimsenin bulamayacağı bir yere gömse,herkes bunun suçlu olduğunu bilse dava düşecekmi.
    ne iciyonuz la siz.tamam başkanınıza tapıyorsunuz ama onu savunmak için bu kadar saçmalamayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

Cahilliğin burda işte tıp fakültesinde okuyunca kendini adam yerine okuyorsun, kusura bakma okumakla adamlık olmuyor he mesele okumaksa iktisat fakültesindeyim bende ve 8 yaşından beri hem okur hem çalışırım, karşıma çıksan abi çekersin burda muhahah yapıyorsun.. baba parasıyla artistlik yapma git oku okulunu ..

CAHİLLİK okul okumakla giderilmiyor bunu tekrar kanıtladığın için minnettarım..

Kusura bakma birader bana cahil dedigin icin cevap yazdim ama gorunuse gore benle konusacak zekada degilsin.. Sen kendi yaginda kavrul en iyisi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim dopingli çıkıp turnuvalardan men edilen güreşcilerimizi düşünün
    avrupada arenaya çıkınca yusuf yusuf hemde koca koca YUSUF
  • aklıma Geriçekemeyan geldi

• Ah Aziz Yıldırı ah gün geçtikçe daha komik bir hale düşüyorsun. Koltuğu kaybetmekten bu kadar korkan bir adam gelmedi gelmeyecek. Bırak artık o koltuğu yeter be adam ne hale getirdin takımını.
  • Tamamda arabayı çalmak için ilk adımı atıp anahtarı çalmış..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.