Hakime sordum: ''arabayi çalmayi düsündüm ama anahtari açmadan vazgeçtim bunun cezasi var mi?'' diye sordum dedi.
Peki o arabayi calmaktan vazgecen diger kisiler ne olacak
quote:
Orijinalden alıntı: 1907Fatih1907
Peki o arabayi calmaktan vazgecen diger kisiler ne olacak
ben anlamadim
quote:
Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan
ben anlamadim
Alıntıları Göster
Her zamanki gibi onca laf arasından bir tane örnek çekilecek. Klasik Türkiye, 'yaptıysam Fenerbahçe için yaptım' vol.2
Örnek biraz saçmaydı ama çok fazla abartılır, azıcık yurdum insanını tanıyorsam.
quote:
Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan
ben anlamadim
Alıntıları Göster
mesela diyor, araba çalmayı düşündüm ama çalmadım bu suç mudur diyor şike yaptıysam fener için yaptım diyor
ve bunlara rağmen başkan adayı olabiliyor daha acısı insanlardan destek görüyor.
Sakin ol Sampuan
kullanıcısına yanıt
Arabanın anahtarını çalmış, arabaya girmiş anahtarı sokmuş ama çalmaktan vazgeçmiş.
Uff yasayi anlatmak icin ornek veriyor ama ileri zekalar atladi yine
quote:
Orijinalden alıntı: CEO
Her zamanki gibi onca laf arasından bir tane örnek çekilecek. Klasik Türkiye, 'yaptıysam Fenerbahçe için yaptım' vol.2
Örnek biraz saçmaydı ama çok fazla abartılır, azıcık yurdum insanını tanıyorsam.
Alıntıları Göster
bizde tam çalıntı aracı bulmuşuzanahtarı falan geçin kaçıncı eldi bu araç onu söyleyin önce
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
Şike ile araba çalmak arasında fark var.Şikenin sahaya yansıyıp yansımadığını ölçebilir misin?Kimine göre yansımıştır kimine göre yansımamıştır(bana göre o maçların tamamı temizdir).Bu ölçülebilir bir şey değil.Ama araba çalmak başka bir şey.Arabayı ya çalmışsındır ya da çalmamışsındır.İkisi arasında fark var
quote:
bende herkesten farklı anlamışım galiba. Orda diğer takımlardan bahsedip onlar için; anahtarı soktu ama arabayı çalmadı diye suçsuz mu sayılacaklar, demek istedi sandım :)
statius
kullanıcısına yanıt
ben anladim sanki arabayi calacakmis, anatari calmis arabayi calistirmak istemis ama araba calismamis o da vazgecmis. bunun cezasi nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
''fenerbahçe'nin sportif başarısı yok diyorlar. 15 senede 5 şampiyonluğumuz var. 3 sene de son hafta boğazlandık, etti mi sana 8..''
ulu insan, büyük başgann
bir "ikiyüzlü olmayanların bu kulübe başkan olmaması gerektiğini düşünüyorum" değil
anahtarı nasıl bulmuş?
quote:
Silver Eagle
kullanıcısına yanıt
Sonuçta suça teşebbüs değil mi hocam ikiside ? sahaya yansımaması : arabanın yerinde durması..
He konuşmadan sadece bu kısmı seçenlerinden şarap çanağına ekmek banayım o ayrı mesele..
quote:
Orijinalden alıntı: EmAySiks
Sonuçta suça teşebbüs değil mi hocam ikiside ? sahaya yansımaması : arabanın yerinde durması..
He konuşmadan sadece bu kısmı seçenlerinden şarap çanağına ekmek banayım o ayrı mesele..
Evet öyle ama arabanın yerinde olup olmadığını görebiliriz ama şikenin sahaya yansıyıp yansımadığını anlayamayız.O maçları izleyen 2 farklı kişi 2 farklı sonuç çıkartabilir öznel bir olaydır yani
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
mesela diyor, araba çalmayı düşündüm ama çalmadım bu suç mudur diyor şike yaptıysam fener için yaptım diyor
ve bunlara rağmen başkan adayı olabiliyor daha acısı insanlardan destek görüyor.
Şikeyi başka kimin için yapacak? Yaptıysa Fenerbahçe için yapmıştır, yattıysa Fenerbahçe için yatmıştır bunu kafanıza sokun, adam zevkinden yapmıyor. Ki düzmece olup olmadığını görmeyecek kadar da cahilsiniz.
Silver Eagle
kullanıcısına yanıt
O açıdan haklısın.. Ama çözülmek istense inan çok zor değil isviçreden getirirsin izleme komitesi şüpheli tüm maçları izlerler , şüphelendikleri pozisyon veya oyuncuları detaylı incelemeye alır en fazla 1 ayda çözerlerdi bunu ben düşünüyorsam tepedikiler hayli hayli yapardı ama o zaman dava 1 ayda sonuçlansa Fenerbahçe bu kadar yıpranmazdı oda kimsenin işine gelmezdi yazık.
quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
Şikeyi başka kimin için yapacak? Yaptıysa Fenerbahçe için yapmıştır, yattıysa Fenerbahçe için yatmıştır bunu kafanıza sokun, adam zevkinden yapmıyor. Ki düzmece olup olmadığını görmeyecek kadar da cahilsiniz.
yani, karşısında öyle bir güç var ki polisi kandırdı savcıyı kandırdı mahkemeyi kandırdı tffyi kandırdı uefayı kandırdı cası kandırdı
öyle bir dünya çapında güç varki herşeyi bıraktı yıldırımla uğraşıyor
cehalet nedir biliyor musun, herşeyi bildiğini sanıp aslında hiçbirşeyi bilmeyip bir şeye körü körüne inanmaktır.