< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 21 Mayıs 2024; 14:23:54 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samet Akaydın geri dönüyor...
-
-
Sırf bu hareketten yollamaları nedeniyle gelsin kalsın. Kimler kalmadı kulupte o da kalsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bizi, milli takımı yaktığı gibi panayı da yaktı.
talihsiz bir arkadaş.
fakat yaptığı hareket ile gönülleri kazanmıştır. Gelsin, bağrımıza basarız.
Karakterli insanmış.
-
hayır neden bağrımıza basacağız vasat sevici olmaktan vazgeçin artık, geldiği zaman gönderilir koskoca Fenerbahçe'de adam mı kalmadı da samet beceriksizi oynayacak
-
donsun bakalim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de Atatürkçüyüm, beni de kadroya alsanız olmaz mı? 1 milyon euroya yedek kalirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam bizim oyuncumuz? Sen bizim kadrodaysan elbette kal
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
umarım gelecek sezon fenerbahçe de olmaz.
-
Dünyanın kara düşmanı morgothun dönmesi kadar korktum ve üzüldüm.Eru bizi sametin şerrinden korusun.
-
yine maçın skorunu etkileyen çok büyük bir hata yaptı.
bu adam buraların topçusu değil. amatör kümede oynar gibi elini kolunu sallaya sallaya çevre kontrolü yapmadan geri pas verilmez. bu adam bunu hep yapıyor. 2024 avrupa şampiyonasında yaptı golü yedik. Panathinaikos'da da yaptı gönderdiler. Fenerbahçe bunları görmesine rağmen bu adamı takımda tuttu. al işte bu akşamda Athletic Bilbao maçında neredeyse orta sahadan kaleciye tembel geri pas sonucu maçı katletti. Samet Akaydın pişmanlıktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X