Az once actigim konu hemen silinmis . Beni geren bisey yok ama seni ve DH yoneticilerini cok germis anlasilan . Yaziklar olsun . Ne kufur ne de bir assagilama yoktu yazida aksine insannari sag duyaya davet eden bisey yazdim . Bu resmen sansur , kendi gibi dusunmeyenleri `ignore` etmek reddetmek ! helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: uA-kktc
Az once actigim konu hemen silinmis . Beni geren bisey yok ama seni ve DH yoneticilerini cok germis anlasilan . Yaziklar olsun . Ne kufur ne de bir assagilama yoktu yazida aksine insannari sag duyaya davet eden bisey yazdim . Bu resmen sansur , kendi gibi dusunmeyenleri `ignore` etmek reddetmek ! helal olsun
hangi fenerli yönetici silmiş belli olsa da kime küfür edeceğimiz belli olsa işlerine gelmeyen konuları siliyorlar
BöğretmenB
kullanıcısına yanıt
Evet abi .. Konusacamayacakmiyiz yani biz ?? Benim konumu silen herif gercek hayatta benimle gorusmek istese 1 aydan once randevu vermem muhtemelen . A.Y i savunan konular bisey degil , karsiti konular tehditmi ? Niye 1 dkda siliniyor ? Ne guzel forum be
BöğretmenB
kullanıcısına yanıt
@Böğretmen Ben sildim bana küfredebilirsin.
@uA-kktc Açıklama ile düzgün yorum yapmak yerine midem bulandı diye başlıyorsun konuya sonra vay efendim neden silindi