Şimdi Ara

Aziz Yıldırım bırakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe yönetimi CAS'ın cezayı onamasının ardında acil koduyla bir araya geldi. Yapılan toplantıda çok önemli kararlar alındı. Sarı Lacivertli kulüp seçime gidiyor. Aziz Yıldırım bu seçimde aday olmayacak. İşte gelişmeler...
    CAS'ın, UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasını onamasından sonra Fenerbahçe yönetimi tarihi kararlar aldı.
    Fenerbahçe yönetimi, CAS'ın UEFA tarafından verilen 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasının onanmasının ardından acil olarak toplandı. Yönetimin şu sıralarda nasıl bir yol haritası izleyeceğini görüştüğü öğrenildi.
    Yönetimin, 45 gün içinde olağanüstü seçime gitme kararı aldığı öğrenildi. CAS kararının açıklanmasının ardından camiada tepkilerin hedefinde yer alan ve istifaya davet edilen Aziz Yıldırım'ın bu seçimde aday olmayacağı belirtiliyor.

Hadi yine iyisiniz

• Ali koç veya sadettin saran başkan olur inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam aday olmasa bile adayı kesin kendi belirler, uzaktan yönetir yine takımı ondan korkuyorum tamamen bırakıp gitse artık rezil rüsva etti takımı avrupa kupalarını geçtim ligde şampiyon olamıyoruz bu sene desen daha da reziliz, mahvettiniz lan koskoca fenerbahçeyi
  • KAYNAK NEDIR KALPTEN GOTURUCEKSINIZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarız öyle olur.
  • Gitmez bu yüzsüz herif , başvuracak başka bir yer kaldı mı diye konuşmuşlardır, toplantıda
  • aziz için Bu işten kurtulmak bu kadar kolay Olmamali.. Koskoca klübün ve ülke futbolunun içine edipte '' nyse ben gidiyom, Hadi yine iyisiniz aday olmayacam '' diyip çekip gitmek olmamali bu adamin gidişi böyle olmamali cezasini çekmeli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 45 gün çok fazla
  • Bilmediğimiz para gelir gider leri var!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.