aziz yıldırım dalga geçmiştir orada.. bu cümleyi dedem yazdı degilmi ilkerinanç ? bu cümleden kastetmiştim fakat ANLAYAMAMIŞSIN herhalde neyse sanırım çabalamasam iyi olacak
quote:
Orjinalden alıntı: reLo
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
gs final minal oynayamaz ya çeyrek finale çıksın ben başarılı sayacağım ki normalde çeyrek final benim için başarı falan değildir..aziz yıldırım dalga geçmiştir orada...
Metalist'in sizinle dalga geçtiği gibi mi?
metalist?talihsiz bir mesaj olmuş biraz ya... hani fenerli yazsa tamam diyeceğim de... yer istanbul ali sami yen stadyumu...gs:0-metalist:1 birişey çaktımı şimdi?
quote:
Orjinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç
aziz yıldırım dalga geçmiştir orada.. bu cümleyi dedem yazdı degilmi ilkerinanç ? bu cümleden kastetmiştim fakat ANLAYAMAMIŞSIN herhalde neyse sanırım çabalamasam iyi olacak
ha aziz yıldırımın dalga geçmesinden mi tahrik oluyorsun? yazık o zaman.vah vah diyebilirim ancak bu duruma... sataşmayın kardeşim size edilmiş bir laf yok fikrimi söyledim ben sadece.yediremiyorsan üstüne alınıyorsan kaale almayacaksın görmeyeceksin mesajı sizinle uğraşacak vaktim yok benim...
quote:
Orjinalden alıntı: cluberrr
Gs final oynasın ona lafım yokta,bizim stad ta elleri ayakları birbirine dolanıyor onların,bence talihsiz bir final olur.
hiç oynayamayanlar düşünsün
ilk önce o diyorsun sonra bu diyorsun kendinle çelişiyorsun..sizede 4 tane attık çıldırdıkk.. haklısın ilkerinanç o zaman git kendi forumunda takıl burası galatasaray bölümü..madem ugrasmayacaksın naş naş haydi eyvallah
ilkerinanç bjk nin ne başarısı var avrupada 8-0 dan başka. gs ile dalga geçmek istiyorsan ilk önce tuttuğun takımın daha iyi olması gerekir
kim neye çelişiyo ya?rahatın kaçmış anlaşılan saracak yer arıyorsun sen hacı. söylediğinde en ufak mantık varmı?gs final oynayamaz dedim aziz yıldırım da (daha önce tesadüf demişti) şimdi de dalga geçiyordur dedim atladın ortaya şimdi abuk subuk da laflar ediyorsun dengen bozuldu...bence naş olan sen olman gerekiyordu gibi çünkü ortaya atlayan da sensin..
quote:
Orjinalden alıntı: jamez
ilkerinanç bjk nin ne başarısı var avrupada 8-0 dan başka. gs ile dalga geçmek istiyorsan ilk önce tuttuğun takımın daha iyi olması gerekir
dalga geçmeye çalışan kim kardeşim?gs final oynayamaz demek dalga mı geçmek?iyimisiniz siz ya şuurunuz yerinde mi?
uğraşmayacak olan sendin ? ne oldu uğraşacagın mı tuttu ? avrupada rezil rüsva oldugun yetmedi + tişörtünü bastılar kocaman 8-0 diye oda güzel aslında avrupada bir şekilde anılmak adam gibi transfer yapmazsınız flan filan sonra gelir bize sataşırsın..abuk sabuk laflar ediyorsak cevap vermezsin olur biter...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: jamez
dalga geçmeye çalışan kim kardeşim?gs final oynayamaz demek dalga mı geçmek?iyimisiniz siz ya şuurunuz yerinde mi?
çeyrek finale başarı başarı değildir diyorsun varmı beliktaşın yarı finali- finali onu soruyorum. bir türk takımı için gruptan çıkmak bile başarıdır
quote:
Orjinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç
uğraşmayacak olan sendin ? ne oldu uğraşacagın mı tuttu ? avrupada rezil rüsva oldugun yetmedi + tişörtünü bastılar kocaman 8-0 diye oda güzel aslında avrupada bir şekilde anılmak adam gibi transfer yapmazsınız flan filan sonra gelir bize sataşırsın..abuk sabuk laflar ediyorsak cevap vermezsin olur biter...
canım uğraşmayacağım demedimki uğraşacak vaktim yok dedim .mesai falan yaparız artık sorun değil. bırak bu işleri ben ne takımınla dalga geçtim ne başka birşey yaptım sadece ortadaki bir gerçeği söyledim zoruna gitti.gs final minal oynayamaz dedim.fb olsaydı ona da aynı şeyi yazardım bjk olsada aynı şeyi.yazdım da.2000 deki kupadan sonra hiçbir türk rakımı bir daha final oynayamaz dedim.merak ediyorsan arat forumu oku... ha final oyna gel bak sen bunu diyorsun nooldu zuhaa falan yap o zaman lafım olmaz ama şimdi cızırtı yapıyorsun sadece...
jamez senin neden bahsettiğin hakkında en ufak bir fikrim yok farklı frekanslardayız şu anda.
ilkerinanç , sen bırak galatasarayın uefada final oynayıp oynayamayacığını bjk fortisde final oynarmı ondan haber ver
sana göre cızırtı bize göre umut orada finalde olmak..hayal değil sadece caba gerekir..ciddiye almak gerekir bu başarıyı tekrar tadabilmek için dikkat et tekrar dedim ilk defa demedim ..zaten bizim müzemiz dolu fazlasıyla biraz fazladan kupa alalım diyoruz saygıda kusur etmemeye çalışıyorum ama sen sanırım insanları çığrından cıkartmaktan başka birşey yapmayacaksın frekansını düzelt bence yada düzgün çekebilmesi için anten taktır..
he ağaç kardeşim he..vedevır..
Akıllı ol o yarım aklınıda ben almayım
quote:
belli olmaz daha çok maç var.başka saçmasapan sorun varmı feyk kardeşim?sende allahın yarattığı bir kulsun seni de kaale alıcaz tabi...
quote:
he ağaç kardeşim he..vedevır..
tamam sana turkcel super ligde başarılar
oho tek cevapta dağıttı adam toplayamayız da şimdi bunu.görevliler alın abi bunu...
lan kart istiyoz diye şimdi bize kart göstermesinler şinci...
quote:
oho tek cevapta dağıttı adam toplayamayız da şimdi bunu.görevliler alın abi bunu...
lan kart istiyoz diye şimdi bize kart göstermesinler şinci...
ağaç sana değil feyk kardeşimize dedim.ona da yazık ya bak ordan garibim yazıyo falan...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: reLo
quote:
gs final minal oynayamaz ya çeyrek finale çıksın ben başarılı sayacağım ki normalde çeyrek final benim için başarı falan değildir..aziz yıldırım dalga geçmiştir orada...
Metalist'in sizinle dalga geçtiği gibi mi?
metalist?talihsiz bir mesaj olmuş biraz ya... hani fenerli yazsa tamam diyeceğim de... yer istanbul ali sami yen stadyumu...gs:0-metalist:1 birişey çaktımı şimdi?
Yenilmemiz birşeyi değiştirmez.Allaha şükür 4 yemedik.Basit bir hatayla maçı verdik.Zaten rahat çıktığımız bir maçtı
yani başka maç örnek verseydin keşke onu demek istedim.ama illa laf sokmaksa amacın gözünüz kararıyor iştene dediğinizi de bilmiyorsunuz,siz de haklısınız ne diyeyim...