Şimdi Ara

Aziz Yıldırım? Bizim statta final oynarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi yazacağım olay "Yok canım daha neler" denilecek türden.
    Ben de duyunca inanmakta güçlük çektim ancak anlatan Aziz Yıldırım'a çok yakın birisi.
    Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası yapılan bir sohbetten.
    Aziz Yıldırım, arkadaşlarıyla yemek yerken laf Galatasaray'a geliyor.
    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Galatasaray bu futbolu oynamayı sürdürebilirse korkarım ki, bizim statta final oynar" diyor.
    Bu cümle bana aktarılınca inanmadım.
    Fenerbahçeli dostumuz, "Emin ol böyle dedi" diyerek iddiasını sürdürdü.
    "Ben bunu yazarım" dedim.
    "Sakın yazma. Başkan bunu dost meclisinde söyledi. Resmi görüşü böyle olmaz" dedi gülerek.
    "Elbette ki, resmi görüşü öyle olmaz ama bunu bir yerde söylemiş olması bile önemli. En büyük rakibimizin Başkanı öyle diyorsa bu hem rekabette bir milattır. Hem de Aziz Yıldıım'ın imajıyla ilgili büyük bir gelişmedir" dedim.
    Fenerbahçeli dostum "Abi yazma" dedi.
    Ama ben duramadım.
    Kusura bakmasın.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=116539&cat=110&dt=2008/12/23

• tesadüfen mi oynar sormak gerek aziz beye
  • Öyle demişse zeki adammış derim
  • Alex yazısında da durmamamıştı bu
  • Yalan Haber olduğu,yazının renginden belli.
  • Gs final oynasın ona lafım yokta,bizim stad ta elleri ayakları birbirine dolanıyor onların,bence talihsiz bir final olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Salvatuon

Öyle demişse zeki adammış derim

kafa 10 senelik başkanlık döneminden sonra 11. yılda başladı işlevni görmeye .

gerçi doru buna da tesadüf derler
  • Galatasarayın çok eksiği var böyle havaya girerlerse çabuk koparlar söyleyeyim, Kadıköyde 4 yedikleri günler çok gerilerde değil...

Ver gazı ver gazı , erken havaya girsinler kopsunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

Galatasarayın çok eksiği var böyle havaya girerlerse çabuk koparlar söyleyeyim, Kadıköyde 4 yedikleri günler çok gerilerde değil...

iyi de kardeş en azından biz bişiler yapıp gaza geliyoruz . fb nin son 4 senedir lige başlarken söylediği neydi ????

"3 kulvarda da şampiyon olacağız,100 yılın kadrosunu kurduk" ama daha 1 kulvar harici diğerlerinde bi varlığınızı göremedik.

inş. Galatasarayımız Kadıköy e kadar gidecek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Gs final oynasın ona lafım yokta,bizim stad ta elleri ayakları birbirine dolanıyor onların,bence talihsiz bir final olur.

Final olsunda talihsiz olsun farketmez...
  • Benfica-Olimpiyakos maçlarını seyretseydi acaba ne derdi.
  • inşallah oynar
  • Korkmasın yahu, 2 seçeneği var ya tesadüf der gölgeler ya istifa eder gölgeler.Gerçi 2. si artık pek sallanmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHandOfGod

quote:

Galatasarayın çok eksiği var böyle havaya girerlerse çabuk koparlar söyleyeyim, Kadıköyde 4 yedikleri günler çok gerilerde değil...

iyi de kardeş en azından biz bişiler yapıp gaza geliyoruz . fb nin son 4 senedir lige başlarken söylediği neydi ????

"3 kulvarda da şampiyon olacağız,100 yılın kadrosunu kurduk" ama daha 1 kulvar harici diğerlerinde bi varlığınızı göremedik.

Fenerbahçenin son 5 senede 3 şampiyonluğu bir de şampiyonlar ligi çeyrek finali var, bir şampiyonluk son saniyede mucizevi biçimde kaçmış, bu takım resmen ambargo koymuş lige nasıl varlığını göremedin :)

Nasıl başarısız olmuş ki bu takım? :=)

O 5 senede ne Trömsö faciaları Leverkusenler gördük :)

Sözün özü her sene Uefayı alacaz diyorsunuz da erkenden dönüyorsunuz :)

• quote:

quote:

quote:

Fenerbahçenin son 5 senede 3 şampiyonluğu bir de şampiyonlar ligi çeyrek finali var, bir şampiyonluk son saniyede mucizevi biçimde kaçmış, bu takım resmen ambargo koymuş lige nasıl varlığını göremedin :)

tek avuntunuz o zaten lig şampiyonluğu. bir de 40 yılda 1 ŞL çeyrek final oynamak. ya gerçekten bir uefa bir şl kupanız ve ya en basitinden Türkiye Kupanız olsa inan içim yanmaz da birine 100 yıldır hasret öbürüne 25-26 senedir hasret.

çok üzülüyommm ben bu fener e yaa
    ,

• quote:

quote:

quote:

quote:

tek avuntunuz o zaten lig şampiyonluğu. bir de 40 yılda 1 ŞL çeyrek final oynamak. ya gerçekten bir uefa bir şl kupanız ve ya en basitinden Türkiye Kupanız olsa inan içim yanmaz da birine 100 yıldır hasret öbürüne 25-26 senedir hasret.

çok üzülüyommm ben bu fener e yaa
    ,

hocam cevap yazma,o kendini kandırıyor, oysa kabullense fener taraftarı takımın kötü yönetildiğin falan,inan daha başarılı olacaklar.

• gs final minal oynayamaz ya çeyrek finale çıksın ben başarılı sayacağım ki normalde çeyrek final benim için başarı falan değildir..aziz yıldırım dalga geçmiştir orada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

gs final minal oynayamaz ya çeyrek finale çıksın ben başarılı sayacağım ki normalde çeyrek final benim için başarı falan değildir..aziz yıldırım dalga geçmiştir orada...

sen merak etme aziz yıldırım galatasarayla dalga geçebilecek kadar büyük bir insan değil..galatasarayın altında ezilir..sende insanları kışkırtma yazılarına devam etme sözcüklerine dikkat et derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

gs final minal oynayamaz ya çeyrek finale çıksın ben başarılı sayacağım ki normalde çeyrek final benim için başarı falan değildir..aziz yıldırım dalga geçmiştir orada...

Metalist'in sizinle dalga geçtiği gibi mi?
  • tamam da sana ne?gs final minal oynayamaz lafının neresinden kışkırıyorsun sen şimdi?bjk de oynayamaz fb de oynayamaz...hayret birşey arkadaş ya sıraya mı diziliyorlar kuyruk mu oluyorlar anlamıyorumki?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.