Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM HEPSİ SENİN SUÇUNN!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala saçmalıorsun.Dediklerinden hiç bişey anlamıorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: Aerobero

quote:

Orjinalden alıntı: lordmad

Arkadaşım sen ne saçmalamışsın.Biz dioruzki Aziz Yıldırımın fb'Yİ herkesten nefret ettirmeye hakkı yok.Hep azizin yüzünden nefret edior herkes fb'DEN.Ben diomki uyan artıkk gör biraz gör.

Bunu tartışmaya bile gerek görmüyorum.. sen nefret edebilirsin, bu FB lileri bağlamaz zaten.. bizim için önemli olan taraftarı olduğumuz klube neler verdiğidir... nefret ettiğinizi biliyoruz zaten, uyanıpta görmemimze gerek yok...
    ama nedenide belli, asıl sizin uyanmanız gerek bence...

• quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

Aziz Yıldırım ın ruhsatsız bir stad dışında fenere hiç bir faydası olmamıştır, zararları olmuştur.

Bu konuda baya iddialı ve bilgili gördüm seni ...

Fenerium, yıldız futbolcular, elde edilen gelirler, bütçe falan zaten birer organik madde aslında.. kendi kendilerine türer, ürer ve çoğalırlar...

Hay allaam ya...

• quote:

hala saçmalıorsun.Dediklerinden hiç bişey anlamıorum.

Hocam boşver, fazla zorlama zaten..

siz nefret etmeye devam edin ama bırakında A.Yıldırımın iyi başkan veya kötü bir başkan olduğuna FB klubü karar versin, GS ve BJK taraftarı değil....
  • bak gördün mü hala saçmalıorsun.Neden A.yıldırımın kötü olduğuna sadece fb'LİLER karar weriormuş.
    SANANE KARDEŞİM KENDİ YORUMUMUZUDA MI YAPAMICAZ.iyi o zmn senin bizim takımda dielimki Hasan Şaşın oynayışını beğeniorsun.Ama sen yorum yapma hasan şaş iyi futbolcu die.Bırak GS'liler yorum yapsın.
    ÖYLE ŞEY OLUR MU:şimdi gördün mü ne kdr saçmaladığını.Bi özür beklerim senden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordmad -- 16 Mayıs 2006; 12:37:53 >
  • quote:

quote:

Arkadaşım sen ne saçmalamışsın.Biz dioruzki Aziz Yıldırımın fb'Yİ herkesten nefret ettirmeye hakkı yok.Hep azizin yüzünden nefret edior herkes fb'DEN.Ben diomki uyan artıkk gör biraz gör.

Bunu tartışmaya bile gerek görmüyorum.. sen nefret edebilirsin, bu FB lileri bağlamaz zaten.. bizim için önemli olan taraftarı olduğumuz klube neler verdiğidir... nefret ettiğinizi biliyoruz zaten, uyanıpta görmemimze gerek yok...
    ama nedenide belli, asıl sizin uyanmanız gerek bence...

Neymiş nedeni onuda bi açıklarmısın acaba ? (yani sence ne ? )
    Fenerbahçeliler dışında herkes Fenerbahçenin nekadar antipatik bi takım haline geldiğini söylüyo.
    Bugün Trabzon -Beşiktaş maçında dahi Denizlinin golüne seviniliyosa burda gerçekten bi sorun var demektir. Ve bu sorunun tek sorumlusu var oda Aziz Yıldırımın kendini her kişi ve kurumdan üstün gören tavırları. Bu tavırlar insanlarda Aziz Yıldırımın bu kurumlar üzerinde etkisi olabileceği (varmı yokmu tartışılır.) düşüncesini yarttı.
    Galatasarayda çok başarılı bi dönem geçirdi ama kimse galatasaraya bu gözle bakmadı.(bunu başarıyı çekemiyolar, fenerbahçeyi aşşa çekmeye uğraşıyolar tarzı düşünen arkadaşlar için söylüyorum)

• quote:

bak gördün mü hala saçmalıorsun.Neden A.yıldırımın kötü olduğuna sadece fb'LİLER karar weriormuş.
    SANANE KARDEŞİM KENDİ YORUMUMUZUDA MI YAPAMICAZ.iyi o zmn senin bizim takımda dielimki Hasan Şaşın oynayışını beğeniorsun.Ama sen yorum yapma hasan şaş iyi futbolcu die.Bırak GS'liler yorum yapsın.

Arkadaşım, dur bir daha açıklamaya çalışıyım...

Biz zaten sizin A.Yıldırım'dan nefret ettiğinizi biliyoruz... yani kötü dediğinizi, öyle gördüğünüzü biliyoruz... buraya kadar herşey tamammı?
    yorum yaparsın tabi ama "istifa etsin, hep FB onun yüzünden böyle" dersen... hoopp dur derim.. Bu senin fikrindir ve A.Yıldırım'ı istifa etmeye davet etmeye hakkın yoktur.. istifa etsin istersin tabi ama buna karar verecek olan FB lilerdir. yani Fb liler iyi yada kötü olduğuna karar veremez elbet, sadece kendi kluplerine neler yaptığına, iyi şeyler yapıp yapmadığına karar verir.. bu konudada diğerlerine susmak düşer zaten...

bu, şuna benziyor... sen cocacola firmasında çalışıyorsun ve diyosunki Pepsi firmasının başkanı çok kötü yönetiyo, çok kötü biri istifa etsin... ama Pepsi de tüm çalışanlar ve yönetim kurulu başkanını çok seviyor.. sence mantıklımı?

Haa bu arada çok özür dilerim,
    bekliyorsundur....

• Tamamdır şimdi,işte böle saçmalamadan açıkla yaw.bu arada özrün kabul edildi
    quote:

quote:

bak gördün mü hala saçmalıorsun.Neden A.yıldırımın kötü olduğuna sadece fb'LİLER karar weriormuş.

Arkadaşım, dur bir daha açıklamaya çalışıyım...

Biz zaten sizin A.Yıldırım'dan nefret ettiğinizi biliyoruz... yani kötü dediğinizi, öyle gördüğünüzü biliyoruz... buraya kadar herşey tamammı?
    yorum yaparsın tabi ama "istifa etsin, hep FB onun yüzünden böyle" dersen... hoopp dur derim.. Bu senin fikrindir ve A.Yıldırım'ı istifa etmeye davet etmeye hakkın yoktur.. istifa etsin istersin tabi ama buna karar verecek olan FB lilerdir. yani Fb liler iyi yada kötü olduğuna karar veremez elbet, sadece kendi kluplerine neler yaptığına, iyi şeyler yapıp yapmadığına karar verir.. bu konudada diğerlerine susmak düşer zaten...

bu, şuna benziyor... sen cocacola firmasında çalışıyorsun ve diyosunki Pepsi firmasının başkanı çok kötü yönetiyo, çok kötü biri istifa etsin... ama Pepsi de tüm çalışanlar ve yönetim kurulu başkanını çok seviyor.. sence mantıklımı?

Haa bu arada çok özür dilerim,
    bekliyorsundur....

• hadi yine iyisin özrün kabul edilmiş

ya beyler bende aziz yıldırımın türk futboluna zarar verdiğini düşünüyorum
    ama fenerliler memnunsa bize laf düşmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

hadi yine iyisin özrün kabul edilmiş

Bizde onu açıklamaya çalışıyoruz ama yok size iş düşmez yok bilmemne.Sanki biz istifa et deyince edecek yaa.Herneyse işte dediğin gibi bize düşmüor böle şeyler.Yorumda mı yapmasak ne acaba??

• quote:

Orjinalden alıntı: collosus
    Neymiş nedeni onuda bi açıklarmısın acaba ? (yani sence ne ? )
    Fenerbahçeliler dışında herkes Fenerbahçenin nekadar antipatik bi takım haline geldiğini söylüyo.
    Bugün Trabzon -Beşiktaş maçında dahi Denizlinin golüne seviniliyosa burda gerçekten bi sorun var demektir. Ve bu sorunun tek sorumlusu var oda Aziz Yıldırımın kendini her kişi ve kurumdan üstün gören tavırları. Bu tavırlar insanlarda Aziz Yıldırımın bu kurumlar üzerinde etkisi olabileceği (varmı yokmu tartışılır.) düşüncesini yarttı.
    Galatasarayda çok başarılı bi dönem geçirdi ama kimse galatasaraya bu gözle bakmadı.(bunu başarıyı çekemiyolar, fenerbahçeyi aşşa çekmeye uğraşıyolar tarzı düşünen arkadaşlar için söylüyorum)

Öncelikle A.yıldırım'ın kendini üstün görmesinden bahsedeyim;
    A.Yıldırım FB camiası tarafından çok seviliyor, ve bu da Türkiyenin 3 de biri tarafından destekleniyor demek. Bu zaten bir büyüklüktür. (aynı şeyi diğer başkanlar için söyleyemezsin çünkü onları kendi camialarındada sevmeyenler çok..) Ayrıca medyanın en büyük oyuncağı Fb başkanlarıdır.. herzaman medyada en önde görünürler, pohpohlanırlar ve nefret ettirilirler... işte senin A.Yıldırım'ı büyüklük taslıyor gibi görmen bundandır...

Galatasaray başarılı dönemini futbol takımı sayesinde geçirdi... yani klup olarak bir sıçrama yapmadan, futbol takımının başarısı onları başarılı yaptı... Ama FB de durum tam tersi... yani Fb klüp olarak bir atılım içerisinde buna karşı futbol takımı yeteri kadar başarılı değil... ama bu maddi ve yapısal atılımının eninde sonunda başarı getireceği bekleniyor...

• quote:

Öncelikle A.yıldırım'ın kendini üstün görmesinden bahsedeyim;
    A.Yıldırım FB camiası tarafından çok seviliyor, ve bu da Türkiyenin 3 de biri tarafından destekleniyor demek. Bu zaten bir büyüklüktür. (aynı şeyi diğer başkanlar için söyleyemezsin çünkü onları kendi camialarındada sevmeyenler çok..) Ayrıca medyanın en büyük oyuncağı Fb başkanlarıdır.. herzaman medyada en önde görünürler, pohpohlanırlar ve nefret ettirilirler... işte senin A.Yıldırım'ı büyüklük taslıyor gibi görmen bundandır...

Galatasaray başarılı dönemini futbol takımı sayesinde geçirdi... yani klup olarak bir sıçrama yapmadan, futbol takımının başarısı onları başarılı yaptı... Ama FB de durum tam tersi... yani Fb klüp olarak bir atılım içerisinde buna karşı futbol takımı yeteri kadar başarılı değil... ama bu maddi ve yapısal atılımının eninde sonunda başarı getireceği bekleniyor...

Zaten böyle olması şart yoksa FARKIMIZ nerde kalır yaww

• quote:

çok sevindim bende özrüm kabul edildiği için...

katılıyorum, yani istediğini düşünebilirsin... bu senin düşüncendir.

ama iş "istifa etsin, bıraksın artık , açın gözünüzü" olayına girerse olmaz.. o zaman benimde ona karşı yorum yapma hakkım doğar... çünkü buna karar verecek olan FB lilerdir...

• quote:

Bizde onu açıklamaya çalışıyoruz ama yok size iş düşmez yok bilmemne.Sanki biz istifa et deyince edecek yaa.Herneyse işte dediğin gibi bize düşmüor böle şeyler.Yorumda mı yapmasak ne acaba??

ne demek hocam yorum yapıcaksın tabi, ama sonuçta benimde yaptığım bir karşı yorum, burasıda zaten bir forum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerobero -- 16 Mayıs 2006; 13:13:43 >

• Fenerde kimse aziz yıldırımı karşısına alamaz, çünkü o adam başkanlığı brakırsa fener tepe taklak kaosun içine sürüklenir.

Fenerbahçeli Arkadaşlar Görmüyorlar Belki Ama Fenerde 120 milyon dolar borç var (mış). (hoş bunlar boş yere harcanmadı , stattır tesistir vsvs, bi şekilde geri kazanılır) ama dikkat edilmezse, fenerinde galatasaraydan farkı kalmayabilir.

Aziz Yıldırım, Fenerin Mali durumu hakkında (Çok Borçlandı diye) haber yapan bi gazeteciyi (Gürcan Bilgiç) Arayıp tehtid etmiş resmen.. (Bunu Söyleyen Kendisi)

Bunlar benim görüşlerimdir, katılırsınız katılmazsınız orası sizin bileceğiniz iş :)
  • dostum A. yıldırım ın Fenerbahçe için çok büyük bi maddi atılım yaptığı doğrudur.
    Ama sevilmemesinin bunla ilgili bi çekememezlikten yada ya yetişemezsek düşüncesinden kaynaklandığını düşünmüyorum ben.
    İlk yarı (L. Bıçakçı federasyonu zamanı) herşey fenerin lehine galatasarayın alehineyken dahi A. Yıldırım aykırı açıklamalar yapıyodu.
    Ulusoy fedarasyonunda keza bi değişme olmadı.
    Geçen akşam hangi kanaldı hatırlamıyorum. Özhan Canaydın a soruyo spiker A. Yıldırımdan tebrik geldimi die. Adam Spiker ısrar etmesine rağmen gelmedi demek istemedi bitürlü Başbakandan C.bşakanından Kuvvet komutanlarından geldi dio oda kesin göndermiştir yada mutlka gönderecektir diyo. Ve düşmanlık yaratacak bi açıklama yapmamaktan kaçınıyo.
    1 gün sonra Tüm gazetelerde ve tvlerde bi açıklama FB yönetimi tarafından yok işte hakkmız yeni yok şöyle yok böyle....
    yani anlamışsındır eminim olaylara bakış açısı arsında farkı.

• FUTBOL PİYASASINDA DÖNEN PARANIN HADDİ HESABI YOK
    HER SPOR KULÜBÜ BAŞKANI NERDEN NASIL KARA PARA AKLARIM DİYE KULÜPLERİN BAŞINA GEÇİYO
    FENERDE DE AYNI

MOSKOVA DA BULUNAN FENER DERNEĞİ SAYESİNDE SİLAH KAÇAKÇILIĞI YAPAN AZİZ YILDIRIM EMİN OLUN FENER İÇİN HARCADIĞI PARANIN KAÇ KATINI KAZANIYOR.

ZAMANINDA ALİ ŞENLE BU YÜZDEN KAVGAYA TUTUŞMUŞLARDI.

KARA PARA AKLAMA OLAYI TEK FENER İÇİN DEĞİL DİĞER BÜTÜN KULÜPLER İÇİNDE GEÇERLİ ..........

NEYSE TOPLUMDA Kİ FENER DÜŞMANLIĞINA GELİNCE

BUNUN SEBEBİ

ALİ ŞEN VE AZİZ YILDIRIM ADLI ŞAHISLARIN KENDİ TARAFTARLARININ GÖNLÜNÜ KAZANMAK İÇİN YAPTIKLARI KONUŞMALARDIR.

KENDİLERİNİ AYRI BİR CUMHURİYET OLARAK TANIMLAMAK İNSANLARLA ARALARINDAKİ MESAFEYİ AÇMAKTAN BAŞKA HİÇ BİR ŞEYE YARAMIYOR........

EMİN OLUN NE CANAYDIN NE DEMİRÖREN NE DE YILDIRIM TAKIMLARINI SEVDİKLERİ İÇİN BAŞKAN OLMADILAR.

BUGÜN GS VE BJK MENFAATLERİ ÇERÇEVESİNDE FB YE KARŞI BİRLEŞTİLER

YARIN DA BAŞKA KOALİSYONLARIN KURULACAĞINDAN EMİN OLUN

FUTBOL BİZİM GİBİ SADECE TAKIMININ MÇLARININ KAÇIRMANDAN İZLEYEN TAKIMININ 23 KİŞİLİK KADROSUNU SAYAN İNSANLAR İÇİN BİR EĞLENCE KAYNAĞI OLMALIDIR.

KAVGA NEDENİ HELE HELE BİR İNSANIN CANINA MAL OLACAK KADAR ÖNEMLİ BİR OLAY DEĞİLDİR......

• quote:

peki adnan polat zarar vermiyor mu? adamın iki ayda verdiği sivri demeçleri aziz 5 yılda ancak vermiştir.
  • Yaw saydığın şeyler sanki aziz yıldırımın marifeti Adam tekerleği ilk defa bulmuş gibi yazmışsın Ver o kadar sokağa atılan parayı ortalama bir vatandaşa bak neler yapacak !!!
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

Aziz Yıldırım ın ruhsatsız bir stad dışında fenere hiç bir faydası olmamıştır, zararları olmuştur.

Bu konuda baya iddialı ve bilgili gördüm seni ...

Fenerium, yıldız futbolcular, elde edilen gelirler, bütçe falan zaten birer organik madde aslında.. kendi kendilerine türer, ürer ve çoğalırlar...

Hay allaam ya...

• quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

quote:

peki adnan polat zarar vermiyor mu? adamın iki ayda verdiği sivri demeçleri aziz 5 yılda ancak vermiştir.

veriyor
    4 senedir polatmı vardı
    biz onu azizsavar olarak görüyoruz
    azizden kurtularım polatı yollarız

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.