Ewet arkadaşlar öncelikle ben bi GS li olarak şunu belirtmek isterimki. fb'Yİ sewmem ama sanırım sewmememin nedeni işte şu yukarda yazdığım şahısdır. HERKESİ FENERDEN NEFRET ETTİRMEYE HAKKI YOK BU ADAMIN.FENERLİLER UYANIN ARTIKKK
AHANDA BURAYA YAZIYORUM AZIZ YILDIRIM BU KULUPTEN KOVULARAK CIKACAK
HAYIR BUNA İZİN VEREMEYİZ O BİZİM HERŞEYİMİZ KIRMIZI SURATIYLA,,ÜÇ METRE ÖNDE GİDEN GÖBEĞİ İLE ,,MEVDİVEN DİYİŞİ İLE ,PUROSU İLE O BİZİM HERŞEYİMİZ.... NE OLUR KOVMASINLAR ELİMİZDEKİ MALZEMEYİ ALMASINLAR
Ali Şen, Fenerbahçeliler'in bunu hak etmediklerini de vurgulayarak, Aziz Yıldırım'ı eleştirdi. "Fenerbahçeliler, bu kulübü finanse eden insanlardır. Fenerbahçeli taraftarlar statları dolduruyorlar. Ama Aziz Yıldırım tüm Fenerbahçeliler'in parasını batırıyor. Bu çok büyük bir başarısızlıktır. Tüm Fenerbahçeliler kan ağlıyor. Şampiyonluğun gitmesi büyük bir facia, bu kadar yatırım boşa gitti. Kulübe parayı veren Aziz Yıldırım değil, Fenerbahçe taraftarlarıdır. Fenerium Mağazaları'ndan ayda 3-4 ürün satın alan memurlar var" diye konuştu.
Ali Şen, Aziz Yıldırım'ın takımı iyi yönetemediğini ve büyük maçlarda takıma hakim olamadığını da savunarak, "Lig şampiyonluğu gitti, Türkiye Kupası gitti, Şampiyonlar Ligi'nde başarı yok, UEFA Kupası'nı Sevilla gibi bir takım aldı. Bu da gösteriyor ki kriz maçlarından futbolcuların iyi motive olması lazım
KOWUN BU AZİZ YILDIRIM'I BİTSİN BU DÜŞMANLIKK
Aziz Yıldırım gibi baskanı bulursanız öpünde alnınıza koyun.Bosuna heveslenmeyin.
aziz' e de taktı galatasaray yıldızı! aziz fb nin basına gecitginiden beri gs nin 5. sampiyonluguymus. böle ezeli rakip baskanı herkese lazım
ben aylar önce dedim aziz de gider daumda...aha buraya yazdım...
gözüm aziz yıldırımı bahane etmeyin sizde fenerfobia var kim gelse onada bir bahane bulursunuz...
aziz sımarttı tum fenerlılerı ınandrdı kendıne ... adam sampıyonz dedı herkez tura cıktı aldattı herkezı sonuc bellı sampıyon olmadan tura cıkan tek takım fenerdır heralde azızın yuzunden bunların hepsı hala sevıorz dıosnz valla sampıonuz kart alsın herkez dedı aldı herkz sonra yalan oldu ama
futbol klubu sadece bi şirketten ibaret değildir.
!!!ADAYIMIZ AZİZ YILDIRIM!!!
ya hakkat,başka bir takım taraftarının, bizim kulup başkanımızı istifaya davet etmesi,tuhaf biraz.
bu kadar meraklıysanız,gidin kendi başkanlarınızı istifaya zorlayın.
bu arada,insanların tanrı vergisi kusurlarıyla dalga geçecek kadar düşmüşseniz eğer,sizinle dalga geçilmeside uzak değildir,sandığınız kadar..
Arkadaşım sen ne saçmalamışsın.Biz dioruzki Aziz Yıldırımın fb'Yİ herkesten nefret ettirmeye hakkı yok.Hep azizin yüzünden nefret edior herkes fb'DEN.Ben diomki uyan artıkk gör biraz gör.
Aziz Yıldırım ın ruhsatsız bir stad dışında fenere hiç bir faydası olmamıştır, zararları olmuştur.
quote:
Orjinalden alıntı: savkar
futbol klubu sadece bi şirketten ibaret değildir.
yanılıyorsun, spor klubü bir şirkettir (futbol klubü değil)... ama futbol takımı bir şirket değildir... arada fark var, ve A.Yıldırım bir şirket yöneticisi, teknik direktör değil....
quote:
Orjinalden alıntı: lordmad
Arkadaşım sen ne saçmalamışsın.Biz dioruzki Aziz Yıldırımın fb'Yİ herkesten nefret ettirmeye hakkı yok.Hep azizin yüzünden nefret edior herkes fb'DEN.Ben diomki uyan artıkk gör biraz gör.
Bunu tartışmaya bile gerek görmüyorum.. sen nefret edebilirsin, bu FB lileri bağlamaz zaten.. bizim için önemli olan taraftarı olduğumuz klube neler verdiğidir... nefret ettiğinizi biliyoruz zaten, uyanıpta görmemimze gerek yok... ama nedenide belli, asıl sizin uyanmanız gerek bence...