Şimdi Ara

Aziz Yildirim Ridvan Dilmenin Kongre Uyeligini Iptal Etmis Diyorlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

quote:

Orijinalden alıntı: annoca

quote:

quote:

Aziz yıldırım rıdvan dilmenin başkan olması için elinden geleni yapıyor. Dediğinin olma gibi en ufak ihtimali yok.

Buna dair bir kanıtın var mı yoksa boş mu konuşuyorsun ?

Rıdavan dilmeni destikliyorum altında isim ve imza böyle bi belge mi istiyorsun

Beşiktaşın demirörene borcu var o yüzden hakemler beşiktaşı kayırıyor gibi saçma sapan iddaları var azizin ve hakemler hakkında örmek verirken aykut kocaman rıdvan dilmen gibi bir kaç kişiyi daha kendisini teyit ettirmek için konuşmalarında yer veriyor. Başkanlığa sadece demirörenle rıdvan dilmen aday olursa azizin kimi desteklediğini görürsün

Siz başkanlığa geçecek adamın objektifliğine inanmıyorsanız, kollandığınızı kabul ediyorsun demektir. Çünkü şuan başta eski Beşiktaş başkanı bulunuyor.

Yok inanıyorsanız, Aziz be Rıdvan arasında bir ilişki kurmanız çok saçma.

Ama siz şuna inanıyorsunuz. Demirören varken biz bileğimizle şampiyon olduk, ama Rıdvan varken Fenerbahçe hile hurdayla şampiyon olacak. Buna inanıyorsunuz. Üstteki 2 düşünceden de işinize geleni alıp yeni bir düşünce yaratıyorsunuz.

Beşiktaş tarihinde beşiktaşa en çok zarar veren kişi demirörendir. Beşiktaşlı olupta şu an demiröreni destekleyen beşiktaşlı olduğunu sanmıyorum

Nedense demirörenin eski beşiktaş başkanı olduğu geçen sene aklınıza geldi ondan önceki 3 sene niye hiç kimseden demirören beşiktaşı kolluyor lafı çıkmadı. Geçen seneki şampiyonluk her alanda büyük bir başarıdır. Gol kralı asist kralı en çol orta açan pas yapan ..... ve bunları stadı olmadan yapan bir takımdık. O yüzden aslı astarı olmayan şeylerle kirletmeye çalışmayın.

Rıdvan dilmen olayına gelirsekte ben sadece azizin rıdvanı desteklediğini söyledim rıdvan iyidir veya kötüdür diye 1 tane bile yorum yapmadım. Eğer başkanlığa demirörenle rıdvan aday olursa, rıdvan sadece bir kaç kulübün değil tüm kulüplerin menfatini ve geleceğini düşünerek hamleler yapacaksa ben rıdvanın başkan olmasını isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Maalesef ülkemizde farklı fikirlere tahammül yok. Bazılarının ağzından demokrasi, özgürlük lafları düşmem ama bunlara iktidarı, gücü verseniz yapacaklarını aklınız almaz. Çok şükür ki sadece nefret üretebiliyorlar, gerisi ellerinden gelmiyor.

Sizin demokrasiyi yok edip, ülkenin değerlerini tek tek satıp Türkleri 2. sınıf millet konumuna getirmeniz gibi mi? Araplara methiyeler düzerken kendi milletine düşman olmak gibi mi? Ülkeyi dönemin en güçlü devletlerinin işgalinden kurtarıp modern bir Avrupa ülkesi seviyesine getiren Ulu Önder'e düşman olmak gibi mi? Nefret ve kini bu topraklara siz ektiniz, şimdi de ektiğinizi biçiyorsunuz sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Kulüpte ne kadar iktidar yalakasi uye varsa ihraç edilsin. İktidar da hangi parti olursa olsun tarafsız olacak spor ve sanat!

Spor tarafsız olsun diyorsun ama iktidar yalakaları kulüpten atılsın diyorsun. Bu nasıl çelişki? Siyasi görüşü yüzünden kimse ihraç edilmemeli. Yoksa futbola siyaset karıştırmayalım derken karıştırmış olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aziz yıldırım rıdvan dilmenin başkan olması için elinden geleni yapıyor. Dediğinin olma gibi en ufak ihtimali yok.

Buna dair bir kanıtın var mı yoksa boş mu konuşuyorsun ?

Rıdavan dilmeni destikliyorum altında isim ve imza böyle bi belge mi istiyorsun

Beşiktaşın demirörene borcu var o yüzden hakemler beşiktaşı kayırıyor gibi saçma sapan iddaları var azizin ve hakemler hakkında örmek verirken aykut kocaman rıdvan dilmen gibi bir kaç kişiyi daha kendisini teyit ettirmek için konuşmalarında yer veriyor. Başkanlığa sadece demirörenle rıdvan dilmen aday olursa azizin kimi desteklediğini görürsün

Siz başkanlığa geçecek adamın objektifliğine inanmıyorsanız, kollandığınızı kabul ediyorsun demektir. Çünkü şuan başta eski Beşiktaş başkanı bulunuyor.

Yok inanıyorsanız, Aziz be Rıdvan arasında bir ilişki kurmanız çok saçma.

Ama siz şuna inanıyorsunuz. Demirören varken biz bileğimizle şampiyon olduk, ama Rıdvan varken Fenerbahçe hile hurdayla şampiyon olacak. Buna inanıyorsunuz. Üstteki 2 düşünceden de işinize geleni alıp yeni bir düşünce yaratıyorsunuz.

Beşiktaş tarihinde beşiktaşa en çok zarar veren kişi demirörendir. Beşiktaşlı olupta şu an demiröreni destekleyen beşiktaşlı olduğunu sanmıyorum

Nedense demirörenin eski beşiktaş başkanı olduğu geçen sene aklınıza geldi ondan önceki 3 sene niye hiç kimseden demirören beşiktaşı kolluyor lafı çıkmadı. Geçen seneki şampiyonluk her alanda büyük bir başarıdır. Gol kralı asist kralı en çol orta açan pas yapan ..... ve bunları stadı olmadan yapan bir takımdık. O yüzden aslı astarı olmayan şeylerle kirletmeye çalışmayın.

Rıdvan dilmen olayına gelirsekte ben sadece azizin rıdvanı desteklediğini söyledim rıdvan iyidir veya kötüdür diye 1 tane bile yorum yapmadım. Eğer başkanlığa demirörenle rıdvan aday olursa, rıdvan sadece bir kaç kulübün değil tüm kulüplerin menfatini ve geleceğini düşünerek hamleler yapacaksa ben rıdvanın başkan olmasını isterim

Tamam sıkıntı yok o zaman. Ben yanlış anladım sizi kusura bakmayın.

• bi ara hatırlıyorum fenerbahçe kulübüne üyeliğim bile yok diye rıdvan kendisi diyodu zaten, twitterdan facebooktan yalan yanlış herşeye inanmayın bence..
  • Rıdvan'ın TFF başkanı olmasını en çok FB istemez. Geçmişte yaşanmış Şenes Erzik örneği var. FB kongre üyesiyken 1989-1997 Yılları arasında TFF başkanlığı yaptı ve bu yıllar arasında FB 1 defa şampiyon oldu oda Şenes Erziğin son senesinde elde edilmiştir. Ali Şen de o sene Şenes Erziği defalarca kongre üyeliğinden uzaklaştırmaya çalışmış ama kongre üyeleri destek vermeyince başarılı olamamıştır.

Uzaklaştırmaya çalışmasının sebebi de Şenes Erziğin sözde tarafsızlık adına başkanlığı süresince hakemlerin FB ince ince doğramasına göz yummasıdır. Yani Şenez Erzik UEFA da görev alırken nasıl Türk takımlarının ve Milli Takımın doğranmasına ve haksızlığa uğramasına sessiz kalmışsa TFF başkanlığı yaptığı dönemde de aynısını kongre üyesi ve taraftarı olduğu FB'e yapmıştır. Son olarak FB ve Bjk ceza alırken UEFA toplantılarına Şenes Erzik karar alacakları etki altına almayım diyerek katılmazken aynı dönemde bir başka ülkenin takımı yargılanırken o ülkenin UEFA da görevli yetkilisi ise Şenes Erziğin aksine toplantıya katılmıştı.

Böyle yaşanmış bir örnek varken Rıdvan'ı da TFF başkanı olarak düşünmek dahil istemiyorum. Oda tarafsızlık adına benzer olaylar içine girebilir. Çünkü bu ülkede bir çok insan tarafsız gözükmek uğruna temsil ettikleri kurumların maalesef haksızlığa uğramalarına izin vermekteler.

• Futbol sadece futbol değildir,

kişiler de dahil, tüm kavramlar bir yaşam biçimin parçasıdır.
    onun için,
    Rıdvan Dilmen artık benim için sadece bir futbolcu eskisidir,
    Fb ile bağlantısı olamayacağı gibi,
    Tff Başkanı olması da kabul edeceğim bir konu değildir.
    Çünkü, onun "Evet" demesi bizim "Hayır" dememize uygun değişdir.
    hepsi bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.