Şimdi Ara

Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasındaki derin savaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitterda takip ettiğim bi kişiden çok güzel floodlar var sizinle paylaşmak istedim

Yapılacak Fenerbahçe kongresi sıradan bir başkanlık kongresi mi sanıyorsunuz?Bu kongre ABD sermaye yapılanması ile yeni yönlendirici güç olmak isteyen Rus sermaye bağlantılarının mücadelesi olacaktır.
    MAA hamlesi Rusya kanadının işi garantiye alma hamlesidir.

1-Gezi Parkı olaylarında otelini protestoculara kim açtı?Dönemin Başbakanı Erdoğan'ın "Bu bankalara bir çeki düzen vermek gerek,paradan para kazanıyorlar" dediği finans sektörünün en önemli aktörü hangi holding?+++

2-Yerli otomobil için "Babayiğit" aradığı dönemde yerli araba yapımı için Erdoğan'dan 5 kez randevu istemesine rağmen randevu verilmeyen İnan Kıraç hangi holdingin CEO'su?

3-2007-2012 arasında 21.yüzyılın en büyük "sistematik sermaye transferi" gerçekleştirilip yeni bir sermaye sınıfı yaratılırken, "eski sistemin" en güçlü oyuncusu olarak bundan en büyük zararı hangi holding gördü?

4-Geçelim öbür tarafa... Rus ordusu dahi Alman tanklarını kullanıyorken TSK'ya Rus tanklarını kim sattı?

5-Son dönemde yapılan S400 anlaşması ile Rus hava sistemleri satın alan TSK'ya bu silahların satımı noktasında Rusya'nın Türkiye'deki tek yetkili temsilcisi kim?

6-Son dönemde MİLGEM Tersane yapımı işi kime verildi iç savaş olan ve normal bir yatırımcının mantıken yatırım yapmayacağı Sudan ile bizzat Erdoğan ile birlikte kim hangi "ticaret" anlaşmasını imzaladı?

7- Yargıtay kimin kontrolünde?Yargıtay'dan kararın açıklanmaması kimin işine geliyor?

8-Erdoğan'ın has adamlarından Nihat Özdemir çok uzun bir aranın ardından geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe-Pana basketbol maçında niye ve kimle "yan yana" fotoğraf verdi?

Bu soruların yanıtlarını bulup birbiri ile ilişki kurmadan Fenerbahçe kongresini doğru değerlendiremezsiniz...

-İşte bu nedenledir ki Fenerbahçe kongresi ne sıradan bir kongre olacaktır, ne de yarış Aziz Yıldırım-Ali Koç yarışıdır.Bu kongre, bir başkanlık seçiminden çok daha fazlasıdır.Ve çok daha "derin" anlamlar taşımaktadır.

şu floodu da okuyun bence

https://twitter.com/yazparov/status/956641229047058432

• oha
  • Derin merin bunlar hikaye artık kendini tüketmiş her geçen gün bizi batıran Aziz Yıldırım bir daha seçilmemeli yine Aziz YILDIRIM başkan olursa hiç futbolu filan takip etmeye gerek yok boşu boşuna sinir olmayız en azından.
  • Ali koç gelsin onu görelim gerisi beni bağlamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bra trump en onemli ajanlarina “acil fenerbahcenin baskanligini ele gecirmemiz lazim bunu yaparsak rusyayi alassagi ederiz” demis.

• Bir spor kulübüne başkan seçilecek ve umarım Ali Koç kazanacak. Hem futbola siyaset bulaştırmayın dersiniz, hem de spor dışı anlamlar yüklersiniz. Fenerbahçe bir spor kulübüdür anlayın artık. Geçin bu komplo teorilerini. Dünyanın işi gücü yok Türkiye'deki spor kulübüyle uğraşacak. Twitter'da flood yapan herkes de otorite oluyor anasını satayım.
  • FENERBSHCE COK BUYUK CAMIA APOCUM

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benım gibi düşünen var mı bilmiyorum.
    Bu sene ne olur bilmem şampiyonluk filan okadar umrumda değil açıkçası.

mayıs ayındaki kongre benim için önemli bir dönüm noktası olacak. Çünki Aziz yıldırımı ben artık başkan görmek istemiyorum.
    Birileri çıkar amadiye bir cümleyle başlar ve gerisi gelir... stad yaptı onu yapti tesis yaptı YETER. Tesisi bana yapmadı herhalde Fenerbahceye yaptı. Futbolcuya yaptı. daha iyi olsunlar diye ama sonuçlar ortada.

neyse Aziz yıldırım kazanırsa ki bence %51 onun lehine, Fenerbahçe kimliğimi dondurucam. televizyondan tüm spor kanallarını silmeyi düşünüyorum. hiçbir şekilde takip etmeyi de düşünmüyorum.
    Basketbol şubesini büyük ihtimal takip ederim. Eğer bu seçimi Ali Koç'ta kazanamazsa Başka da kimse kazanamaz. Büyük Fenerbahçe camiasına çok geçmişler olsun dilerim şimdiden...

Ali koç gelse bana fikrini sorsa ona diyeceğim tek şey de şu olurdu. Artık Fenerbahçeyi sadece bir taraftar ve kongre üyesi olarak takip et. Kendi şirketin var git onunla ilgilen, ailen eşin çocuklarınla ilgilen. Sen büyük bir adım atıp senı kabul etmeyip görmeyen bu insanların senı oyuncak etmesine izin verme derdim.

Son olarak Aziz yıldırım ve saçmalıklarını görüp sinir krizi geçirmektense izlemeyip daha mutlu olurum.

• bu ne la
  • Bunlar bir tarafından senaryo uyduruyor bırakın bu işleri ya ALİ KOÇ başkan olacak ya da Fenerbahçe diye bir şey kalmayacak.
  • Dıdımdımdıdım diye gerilim müzüü veresim geldi okurken

• Şunları yazanlar bilim kurgu senaryosu yazsın bu nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki Fenerbahçe başkanı seçilen ülkeyi yönetecek.
    Aziz yıldırım gitsin artık, gs ye bjk ya yeterince hizmet etti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.