Aziz Yıldırım en fazla Koç lardan ihale alır. o da gücü yeterse.
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Aziz Yıldırım en fazla Koç lardan ihale alır. o da gücü yeterse.
Alıntıları Göster
Bence Aziz Yıldırım yönetimi Ali Koç'a devredecek gibi, Ali Koç ile aralarında Başkanlık rekabeti olacağını sanmıyorum...
Bir nevi aralarında anlaşmış bile olabilirler, Ali Koç zaten Aziz Yıldırım yönetimlerinde çokça görev aldı.
Bu mahkeme kararının ne şekilde açıklanacağı da önemli tabi, yoksa Aziz Yıldırım bırakmak için sebebi yok gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790
Bence Aziz Yıldırım yönetimi Ali Koç'a devredecek gibi, Ali Koç ile aralarında Başkanlık rekabeti olacağını sanmıyorum...
Bir nevi aralarında anlaşmış bile olabilirler, Ali Koç zaten Aziz Yıldırım yönetimlerinde çokça görev aldı.
Bu mahkeme kararının ne şekilde açıklanacağı da önemli tabi, yoksa Aziz Yıldırım bırakmak için sebebi yok gibi...
Alıntıları Göster
Kimse kimseyi kandırmasın, aralarındaki başkanlık yarışı çıkarsa aziz denen zat kazanır.18 yıldır klubün içinde ve üye olanların çoğu onun döneminde onun imtiyazı ile üye oldu.Tek temennim tekrar aday olmamasıdır ama son 3 senedir davranışlarına bakarsak bu omurgasızlıkta beni şaşırtmaz.
Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin sahibidir. Kendisi istemezse indiremezler oradan.
İskoc arkadaslarina sor
Aziz ali kocu evinden aldirir net.
Azizin pavalı adamı çok kongrede. Sistemini kurmuş. Ali koç u isterim ama kazanamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
Azizin pavalı adamı çok kongrede. Sistemini kurmuş. Ali koç u isterim ama kazanamaz.
Aziz mecbur bırakacak.Derin meseleler var tahminimce ..
mu5tafa
kullanıcısına yanıt
Ali koc istedikten sonra uye yigar oraya
O zamana kim öle kim kala. Gerek kalmadı der vazgeçer.