Bildirim
AZİZ YILDIRIM Yeniden Aday Oluyor ! (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
CAS, Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş ile ilgili kararını açıklayacak. Ancak her şey bununla sınırlı kalmayacak. UEFA Disiplin Kurulu'nun haklarında ek rapor istediği Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yöneticileri ile dosyada adı geçen diğer isimler için de kararlar yakın bir zamanda alınacak.
CAS'ın Fenerbahçe'nin cezasını onamasının ardından, şahıslar için ömür boyu men cezalarının çıkma ihtimali kuvvetlendi.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24610799.asp -
quote:
Orijinalden alıntı: Kakà
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
quote:
Orijinalden alıntı: Kakà
Galatasaraylı arkadaşlar her aziz yıldırım konusuna gelip trollük yapmayın arkadaş , yeter artık
sende her konuda bunu savunmasan ?
ne savunması ? ben de nefret ediyorum aziz yıldırım denen adamdan ama bu her konuda dalga geçme baydı ve sıkıcı olmaya başladı
gündem aziz yıldırım işte ne güzel dalga geçsinler bırak, şikeci fln diyipte fenerle dalga geçmiorlar zaten.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hawkerx
Beyler aileme bakarsanız birde bana bir tabanca temin ederseniz ben bu işi yapar artık yeter etti.
hahaha güzeldi -
quote:
Beyler aileme bakarsanız birde bana bir tabanca temin ederseniz ben bu işi yapar artık yeter etti.
Bir tekstilci olarak ailenin be senin yazlık kışlık giyeceklerini karşılarım kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aldueren
Basın toplantısını bekleyelim arkadaşlar. Şu anda medyada servis edilen haberler nabız yoklamaya yönelik. Basın toplantısında ak koyun kara koyun belli olacaktır.
bilinçli bir arakadaş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli
quote:
Basın toplantısını bekleyelim arkadaşlar. Şu anda medyada servis edilen haberler nabız yoklamaya yönelik. Basın toplantısında ak koyun kara koyun belli olacaktır.
Basın toplantısı kaçta hangi kanalda?
Onu bende bilmiyorum hocam. Hicbir yerde yazmiyor bilgisi. 17:00 gibi yonetim kurulu toplantisi olacagi soyleniyor, o kadar. Belki toplanti bitiminde basinin onune cikarlar.
quote:
quote:
quote:
Basın toplantısı kaçta hangi kanalda?
Onu bende bilmiyorum hocam. Hicbir yerde yazmiyor bilgisi. 17:00 gibi yonetim kurulu toplantisi olacagi soyleniyor, o kadar. Belki toplanti bitiminde basinin onune cikarlar.
Teşekkürler bunu bile bilmiyordum.
Belime takacam silahı gidecem vuracam bu adamı yetti artık.
Takımın anasını ağlattı be anasını
yalan haber.konu kilit + üyeye ban + fernandese 3 maç ceza -
quote:
Teşekkürler bunu bile bilmiyordum.
Rica ederim. -
sonuna kadar aziz yıldırım..
yeniden aday olursa eger . Hata eder kendini cok zor duruma sokar , kaddafi gibi bi sonu olsa iyidir, daha beter iskenceler gorecek o
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yok artık yetti be vizyonlu başkan lazım bize
Şaka gibi. Yapıştı kaldı adam.
aday olma hakkı varsa olabilir ve görünüşe bakılırsa kulüpten ihraç ettiklerini de geri çağıracağı bir olağanüstü genel kurulla seçim yapacağı söyleniyor
bir de seçimle ilgili her zaman yazdığım şu cümleyi kullanayım aziz yıldırım aday olduğu sürece yaşı 40 ve üstü olan özellikle son 20 yıldır kulübe üyeliği bulunan kongre üyelerinin çoğu aziz yıldırımı desteyecektir karşısına kim çıkarsa çıksın nedeni de kulübün azizden önceki durumu ve şu anki durumudur -
Allah sabır versin -
Cas kararından sonra bu işi Yargıtay'ın bozma kararı imkansız.Bu durumu Aziz Yıldırım da bildiğinde başkanlığa aday olup rezil olma riskini göze alamaz.
Konu çöz+kilit. -
quote:
-
Aday olması önemli değil, tabi olacak. Asıl konu yine seçilebilir mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X