Şimdi Ara

AZİZ YILDIRIM Yeniden Aday Oluyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) Fenerbahçe’nin 2 yıllık Avrupa kupalarından men cezasını onaylarken, kararı merakla bekleyen Fenerbahçe Yönetimi’nde de ortalık karıştı. Açıklamanın ardından acil olarak toplanan sarı-lacivertliler, kulübün geleceğiyle ilgili kararın bugünkü toplantıda verileceğini açıkladı.
    Sarı-lacivertlilerin çoğunluğu, Başkan Aziz Yıldırım’ın bırakabileceği düşüncesini taşırken, Yıldırım’ın düşüncesinin ise çok farklı olduğu, genel kurula gidip, güvenoyu alarak yoluna devam etmeyi düşündüğü dile getirildi. Kongreye gidecek olan sarı-lacivertlilerde bundan önce kulüpten atılan isimler de affedilecek ve aday olmaları sağlanacak. Aziz Yıldırım’ın, en azından Yargıtay sürecinin sonuna kadar başkanlık koltuğunda oturmayı hedeflediği, bu şekilde sonuna kadar mücadelesine devam edeceği dile getirildi.
    Bununla birlikte Fenerbahçe camiasında Nihat Özdemir ile Ali Koç’un ismi de başkan adayları arasında geçiyor. Aziz Yıldırım ile birlikte kader birliği yapan iki ismin, Yıldırım sonrasında koltuğa oturması isteniyor.
    Sarı-lacivertli camiadan başkanlık konusunda baskı gören diğer isim ise Mehmet Ali Aydınlar... TFF Başkanlığı döneminde Aziz Yıldırım ve yönetiminin hedef ismi olan Aydınlar’ın da Aziz Yıldırım’ın karşısına çıkabileceği ifade edildi.

diyecek birşey bulamıyorum. tek umudumuz yargıtay artık. umarım hapislerde çürür de kurtuluruz . sıktı artık .. bu işin b.ku çıktı

• Beyler aileme bakarsanız birde bana bir tabanca temin ederseniz ben bu işi yapar artık yeter etti.
  • Yuh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Beyler aileme bakarsanız birde bana bir tabanca temin ederseniz ben bu işi yapar artık yeter etti.

• Şu adamdan bi kurtulsak keşkede herkes rahat etse.

bugüne kadar nefretle beslenen türk futbolunun çağ atlaması için bu ligin dinamosu üç büyüklerin başkanlarının ünal aysal,fikret orman,ali koç gibi beyefendiliğinden ödün vermeyen kişilerden oluşması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beyler aileme bakarsanız birde bana bir tabanca temin ederseniz ben bu işi yapar artık yeter etti.

Git namusumuzu temizle ben sana içerdeyken temiz çamaşır ,sigara getiririm kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

quote:

Git namusumuzu temizle ben sana içerdeyken temiz çamaşır ,sigara getiririm kardeşim

Tamam kardeşim en azından içer de rahat maç izlerim. Merkezde de aileme küfretti delilendim çektim furdum diyeceğim dimi . Yoksa azmettirmeden sizide içeri almasınlar ağam. dıley dıley.
  • Galatasaraylı arkadaşlar her aziz yıldırım konusuna gelip trollük yapmayın arkadaş , yeter artık
  • Bu saatten sonra daha adaylığını falan koymaz.
  • Arkadaş nasıl bişeydir bu anlamadım ben ya. Ben olsam utancımdan ülkeyi terk ederdim.
  • Basın toplantısını bekleyelim arkadaşlar. Şu anda medyada servis edilen haberler nabız yoklamaya yönelik. Basın toplantısında ak koyun kara koyun belli olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Galatasaraylı arkadaşlar her aziz yıldırım konusuna gelip trollük yapmayın arkadaş , yeter artık

sende her konuda bunu savunmasan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

Basın toplantısını bekleyelim arkadaşlar. Şu anda medyada servis edilen haberler nabız yoklamaya yönelik. Basın toplantısında ak koyun kara koyun belli olacaktır.

Basın toplantısı kaçta hangi kanalda?

• quote:

Galatasaraylı arkadaşlar her aziz yıldırım konusuna gelip trollük yapmayın arkadaş , yeter artık

1993'te beşiktaşı Uefa'ya şikayet eden adamların fenerbahçe karşısında Uefa'yı desteklemesi anormal bi durum değil :)
  • hayır 75 milyon istifa etmesini beklerken devam kararını kimlerle almış, kendi başınamı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

sende her konuda bunu savunmasan ?

ne savunması ? ben de nefret ediyorum aziz yıldırım denen adamdan ama bu her konuda dalga geçme baydı ve sıkıcı olmaya başladı
  • her ne kadar sevmesek te destekliyoruz kendisini

• quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

quote:

adam c-note beyler ;)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.