Şimdi Ara

aziz yıldırımın avukatının mailini buldum arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gs ve diğer bölümlerde faik beye yapılan hakaretlerin tamamını yolladım az önce mail adresine sizde bulduğunuz hakaret linklerini koyun buraya onlarıda atayım biraz eğlenelim bakalım forumdan kaç gs liyi mahmeye verecek adam KONU GERÇEKTİR HİÇ BİR ŞEKİLDE ŞAKA VE DALGA DEĞİLDİR KİMSEDE MAİL ADRESİNİ İSTEMESİN ÇOK SAYDIĞIM BİR ABİME SÖZ VERDİM PAYLAŞAMAM

• quote:

Orijinalden alıntı: FALÇATA1907

gs ve diğer bölümlerde faik beye yapılan hakaretlerin tamamını yolladım az önce mail adresine sizde bulduğunuz hakaret linklerini koyun buraya onlarıda atayım biraz eğlenelim bakalım forumdan kaç gs liyi mahmeye verecek adam KONU GERÇEKTİR HİÇ BİR ŞEKİLDE ŞAKA VE DALGA DEĞİLDİR KİMSEDE MAİL ADRESİNİ İSTEMESİN ÇOK SAYDIĞIM BİR ABİME SÖZ VERDİM PAYLAŞAMAM

edit :mahmeye ...mahkemeye

• f_the_answer adlı gs linin avukat beyi ölümle tehtid ettiği mesajı ve linklerini yolladım ve biraz da altta süslü bir yazı yazdım bi terslik olmazsa
    f_the_answer ömrünün kalanını metriste geçirecek

• kim yazmışsa yemek yerken fotoğrafını çekin. photoshop programıyla siyah beyaz yapın en az 5 yıl yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: FALÇATA1907

f_the_answer adlı gs linin avukat beyi ölümle tehtid ettiği mesajı ve linklerini yolladım ve biraz da altta süslü bir yazı yazdım bi terslik olmazsa
    f_the_answer ömrünün kalanını metriste geçirecek

iyi yapmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: L4rry

kim yazmışsa yemek yerken fotoğrafını çekin. photoshop programıyla siyah beyaz yapın en az 5 yıl yer

Hahaha siyah bi çanta eklemeyi unutmayın ama
  • yaştan kurtarır o
  • Twitterı var arkadaş muhabbet ediyor (resmi canlı yayında söylemişti)
    mailini buldum diye bu havalar niye
    http://twitter.com/#!/1Faik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.