Şimdi Ara

Aztech modem ve 651 nolu hata kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Aztech usb adsl modemim var düne kadar herşey normaldi ama dün bir türlü explorer sayfasını açmadı. Beni telekomun bilgilendirme servisinie yönlendiriyor. adsl arızayı aradım cd den tekrar yüklememi söyledi ben de yeniden kurdum ama sonuç değişmedi. Virüs vardır diye format attım tekrar denedim ama gene olmadı 651 hata mesajı kodunu veriyor. Bilenler lütfen yardımcı olursa sevinirim. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Edit: Başlık kurallara uygun hale getilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sandokan_006 -- 27 Nisan 2007; 11:21:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sandokan_006

Arkadaşlar Aztech usb adsl modemim var düne kadar herşey normaldi ama dün bir türlü explorer sayfasını açmadı. Beni telekomun bilgilendirme servisinie yönlendiriyor. adsl arızayı aradım cd den tekrar yüklememi söyledi ben de yeniden kurdum ama sonuç değişmedi. Virüs vardır diye format attım tekrar denedim ama gene olmadı 651 hata mesajı kodunu veriyor. Bilenler lütfen yardımcı olursa sevinirim. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Parolayı değiştirmiş olabilirsiniz. yada bir şekilde değişmiştir. Telekomu arayarak bunu çözebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.