Her İnsanın İçinde Bir Kötülük Vardır Arkadaşım %80 İyi olabilir ama %20 Her insanın içinde acaba kandırsam mı diye duygu vardır Yalan mıyım?
quote:Orjinalden alıntı: WarriorAngel Eldorado ' da iki tane 97 lv var.. 98 oldularmı bilmem ama 100 yok
quote:Orjinalden alıntı: WarriorAngel Eldorado ' da iki tane 97 lv var.. 98 oldularmı bilmem ama 100 yok Yanlış konu.
kedisiyle ilişkiye girdim hiç kızmadı. çok iyi birisi. şaka bir yana evini biliyorum. zannetmiyorum ama yamuk yaparsa veririm adresini girer ağzını burnunu kırarsın.
quote:Orjinalden alıntı: Kıdemli kedisiyle ilişkiye girdim hiç kızmadı. çok iyi birisi. şaka bir yana evini biliyorum. zannetmiyorum ama yamuk yaparsa veririm adresini girer ağzını burnunu kırarsın. İlişki ?
quote:Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR quote:Orjinalden alıntı: WarriorAngel Eldorado ' da iki tane 97 lv var.. 98 oldularmı bilmem ama 100 yok Zuhahaha nereye yazmışım ya :D
quote:Orjinalden alıntı: WarriorAngel quote:Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR quote:Orjinalden alıntı: WarriorAngel Eldorado ' da iki tane 97 lv var.. 98 oldularmı bilmem ama 100 yok Zuhahaha nereye yazmışım ya :D hızını alamamışsın