Şimdi Ara

Comnet Güvenilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi şirketin internetini kullanacağımı şaşırdım hepsinden şikayet var. Comnet geçmek istiyorum ama forumdaki konuyu görünce geçmek istemedim ama fiyatları şartları uygun geldi illaki her iss de şikayet vardır ama çok sorun yaşar mıyım bu şirkette? Superonline altyapim yok türk Telekom taahhütlü istemiyorum Milenicomda fiyat iki katina çıkıyor nerdeyse 3-4 ay sonra yine en makul bu şirket gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Comnet e geccektim 1 yıl önce.En ucuzu oydu.Sonra bi aksilik oldu, olmadı benim iş.

Hem çok şikayet vardı haklarında, soğudum.

Netspeed e geçtim.Memnunum şu an.Bi sorun yaşamadım.Bi sorun olsa arasam nasıl yardımcı olurlar filan bilmiyorum ama yine de tavsiye ederim.

• Comnet merdiven altı bir firma. Bir sorun yaşadığında şikayet ettiğinde çözemiyorlarsa hizmetini anında sonlandırıyorlar. Biraz yüksek tonla konuşur ya da yazarsan yine hizmetini çat diye sonlandırıyorlar. Mağduriyetinle kalıyorsun. Comnet bakacağın en son firma bu olsun bence. Böyle rezil bir şey yok. İllaki memnun olan şanslı kesim vardır ama işte böyle bir anlayış, böyle bir profesyonellikten uzak mahalle bakkalı muamelesi olamaz, bir İSS'ye yakışmaz. BTK bunlara nasıl lisans vermiş, hadi vermiş de nasıl sonradan iptal etmemiş hayret ediyorum. Yine de bu kumarı oynarım diyorsanız geçin. Ben bu forumda defalarca Comnet ile ilgili şikayetlere rastladım. Bu normal bir şikayet değil yalnız dikkatinizi çekerim. Bu sorun benzersiz, diğer İSS'lerde olmayan bir durum. Ne demek kardeşim şikayet ilettin diye hizmet kesmek yuh! Neyse.

Yukarıdaki arkadaş Netspeed demiş. Bir ara Netspeed'e geçmeyi düşünmedim değil ama yıllardır Türknet abonesi olunca sorun da yaşamayınca maceraya atılmak istemedim. Türknet'i de önerebilirim ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Ekim 2024; 2:52:25 >

• Hocam biraz eskilerden fixnet var ben de yakın zamanda geçtim. E devletten en hızlı geçilenlerden biri. Ref ile baya ucuza geliyor.

• Hizmet bahane; reklam şahane.  

• Migrosnete geçeceğim galiba en azından kurulum ücreti vs. yok memnun kalmazsam değiştiririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.