Şimdi Ara

B 12 vitamin eksikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Unutkanlık
    Yorgunluk halsizlik
    Beyinde donma hisssizlik uyuşma
    Kilo ve kas kaybı
    Üşüme
    Dikkat eksikliği, odaklanmakta güçlük
    Ruh halindeki bozukluklar özellikle depresyon ve aşırı sinirlilik hali
    Saç dökülmesi
    Kas ve kemiklerin zayıflaması
    Eksikliğin uzun sürmesine bağlı kalp damar hastalıkları
    Duygu-durum bozuklukları
    Çarpıntı ve nefes darlığı,
    Vucut direncini düşürüyor kolay hasta olabiliyorsunuz

Bir vitaminin insanı bu kadar etkileyebileceği hiç düşünmedim b 12 eksikliği çok ciddi bir eksikliktir. Özellikle etin pahalı olduğu ülkemizde insanların çoğunluğunda vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67D7F6EFB -- 26 Eylül 2019; 9:36:7 >

• solgar al öneriririm gerçi ete pahalı dedin solgar fiyatına 2 kilo et alırsın peynir ye en iyisi
  • Bende olan bir vitamin eksikliğidir.Bunun için bile hiçbir şey yapmıyorum.
  • Bende de var. B-12 vitamin takviyesi öneriyorum. Bir hafta kullandıktan sonra hayatınız değişmeye başlıyor. Birde her b-12 takviyesi aynı etkiyi vermiyor. Alman markası vardı o çok iyi. 3-4 günden sonra eskiden yorgun uyanırken dinç uyanmaya başlıyorsunuz. Ama sakın gidip 50 vitamin bir arada vs gibi takviyeler almayın. Direk b-12 takviyesi alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vegansan vitamin hapı al. Ayrıca B12 sadece ette bulunmuyor ki. Vejetaryenler rahatlıkla B12 vitamii alabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6E81CC51C -- 26 Eylül 2019; 11:40:1 >
  • Sindirim problemleride etkiliyor.
    Şuan hergün b12 iğnesi oluyorum kan testinde değer 100 çıktı
  • dodex iğne çok iyi geliyor genelde 3 kutu kullanıyosun. İlk iğneler 1 hafta boyunca hergün, ikinci kutu haftada bir, üçüncü kutu ayda bir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    Kan verince tak diye düşmüyorsun ki
    Öyle birşey yok
    Bi dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirtilerin hepsi var ama b12 eksikliig yok ne mal biriyim ben

• Bendede vardi doktor yazdi vitamin haplari harbiden duzeldim cok unutkanlik vardi azaldi simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: sabitokuyucu

solgar al öneriririm gerçi ete pahalı dedin solgar fiyatına 2 kilo et alırsın peynir ye en iyisi
    Hangisi hocam solgarin? Link atabilir misin

• kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Çoğu minarelin ve vitaminin eksikliği benzer etkiler yapabiliyor. Örnek demir ve d vitamini. Doktora gittiğin minarel ve vitaminlerin hepsine baktırmış mıydın?
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    Hepsini bilmiyorum ama d vit Demir b12 tiroid vs hepsi normal dedi.bok ve çiş tahlilindede birşey yok dedi.

Bir tek karaciğer değerlerin anormal devamlı kullandığın bir ilaç varmı dedi yok dedim.2 hafta ilaç felan kullanma gel tekrar kan tahlili ver dedi.bahsettigim değer AST değeri 101.1 çıkmıştı.suan burnum akıyor.kabi 2 gün önce vermiştim ozaman bu kadar hasta değildim özellikle bugün çok fenayım sabah uyanınca bogazimdaki sekresyo fan konuşamadım bile.suanda burnum akıyor.yataktayim

• Vitaminler.com
    Solgar Vitamin B12 1000 Mcg 100 Tablet - B Vitaminleri
    https://www.vitaminler.com/urun/solgar-vitamin-b12-1000-mcg-100-tablet-5190

• kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    C vitamini aban iyi gelir. Karaciğer değerleri hepatit yüzünden de olabilir onun hakkında bir şey dedi mi ? Çok da kafaya takılacak şeyler değil bunlar tedavisi olan şeyler sonuçta. 3000 kalorili diyete başla aksatmadan hastalığı vs. bahane etme. 5 aya 80'leri görürsün çok rahat.
  • Yoğun anksiyete, OKB, fobi davranışları vs. B12 bunları da etkiler sanırım. Seratonin ve Triptofan dışında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabitokuyucu

https://www.vitaminler.com/urun/solgar-vitamin-b12-1000-mcg-100-tablet-5190
    Tskler hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.