arkadaslar;5800 da pc den yukledıgım 10 tane farklı muzik klasorunden klasor klasor muzik listesi yapmak istiyorum tum klasorun içindeki dosyaları bir anda nasıl listeye ekliyebilirim;pc de liste yapmanın yolları nasıl yardımcı olabılırmısınız?
Winamp kullanarak bu klasörlerin içeriğindeki dosyalarla kafanıza göre bir çalma listesi oluşturduktan sonra çalma listesini m3u formatında dosyaların bulunduğu klasörlerin içine kaydedip müzik çalardan "Yenile" dediğinizde çalma listelerinize ulaşabilmeniz gerek.
cok tesekkurler arkadasım;ama ben bır anda cok mp3 yukledıgım ıcın guncellem sorunu olmus sanırım ;sımdı medıa seklınde baglanıp ıcerıde playlıst olustur dedıgımde bu sefer oldu;senın dedıgınıde bılgı amaclı denedım o sekılde wınu dan olusturdugum formatı tanımadı malesef.yınede cok tesekkurler..
Cihazı USB disk modunda bağlayıp çalma listesini de mp3lerin olduğu klasöre kaydederseniz (başka bir yere kaydedip oraya kopyalamaktan bahsetmiyorum, doğrudan kayıt yeri olarak mp3 lerin bulunduğu klasörü seçip o şekilde kaydetmekten bahsediyorum) m3u formatındaki çalma listelerini tanıması ve listedeki şarkıları çalabilmesi gerek, sizinki tanımadıysa büyük ihtimalle bir yerde bir yanlış yapmışsınızdır.
Bıde oyle denıyeyım hocam;ama cok sukur cozdum ya telefon bır baska guzel gorunmeye basladı gozume..co ktesekkurler