Şimdi Ara

[b]5800!! PLAYLIST YAPMANIN KISA YOLU NEDIR ARKADASLAR!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar;5800 da pc den yukledıgım 10 tane farklı muzik klasorunden klasor klasor muzik listesi yapmak istiyorum tum klasorun içindeki dosyaları bir anda nasıl listeye ekliyebilirim;pc de liste yapmanın yolları nasıl yardımcı olabılırmısınız?

• Winamp kullanarak bu klasörlerin içeriğindeki dosyalarla kafanıza göre bir çalma listesi oluşturduktan sonra çalma listesini m3u formatında dosyaların bulunduğu klasörlerin içine kaydedip müzik çalardan "Yenile" dediğinizde çalma listelerinize ulaşabilmeniz gerek.
  • cok tesekkurler arkadasım;ama ben bır anda cok mp3 yukledıgım ıcın guncellem sorunu olmus sanırım ;sımdı medıa seklınde baglanıp ıcerıde playlıst olustur dedıgımde bu sefer oldu;senın dedıgınıde bılgı amaclı denedım o sekılde wınu dan olusturdugum formatı tanımadı malesef.yınede cok tesekkurler..
  • Cihazı USB disk modunda bağlayıp çalma listesini de mp3lerin olduğu klasöre kaydederseniz (başka bir yere kaydedip oraya kopyalamaktan bahsetmiyorum, doğrudan kayıt yeri olarak mp3 lerin bulunduğu klasörü seçip o şekilde kaydetmekten bahsediyorum) m3u formatındaki çalma listelerini tanıması ve listedeki şarkıları çalabilmesi gerek, sizinki tanımadıysa büyük ihtimalle bir yerde bir yanlış yapmışsınızdır.
  • Bıde oyle denıyeyım hocam;ama cok sukur cozdum ya telefon bır baska guzel gorunmeye basladı gozume..co ktesekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.