Şimdi Ara

B'den A2 ehliyet Yazı dizisi( İst. Anadolu Yak.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bende de ocakta ehliyet olacak , motor ekipmanlar vs. yok :)
  • arkadaşlar ben ömrümde motosiklete toplasanız 4 kere bindim 3 ünden düşmüştüm.ama ufaktık tabi 12-13 yaşlarında, 15inde sınav vardı tek seferde geçtim araba kullanıyosanız işiniz çok kolaylaşıcak bisiklet kullanıyosanız dahada kolaylaşıcak bende 2 side olduğu için kolayca geçtim herkese başarılar.
  • Ben hiç araba sürmedim sayılır gittim tek seferde geçtim ama benim zamanımda çok kolaydı 100 metre kadar biyere gidip geldim 1.viteste üstelik direk verdiler.

Şimdi daha zor tabii benim önerim motor almayı düşünüyorsanız ehliyet zamnında önce motoru alın boş yerde pratik vs yapın işiniz kolay olsun.
  • Sınavı geçtikten sonraki süreç nasıl? Emniyetten randevu mu alınıyor artık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slyman_b kullanıcısına yanıt
    27isinde sınava gireceğim , sonrasında ehliyeti cüzdana koyana kadarki süreci de ekleyeceğim , şu an için ben de sadece kursa kayıtlıyım
  • Hocam 27 aralık sınavı için son para yatırma ne zaman acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlot1

Ben yeni aldım bir ay falan oluyor b ehliyetim vardı motor kulanmayi biliyordum zaten sınavdan bir hafta önce cagardilar dubaların arasında iki tur attım bıraktım bilmeyenlerde vardı motoru kaldırmayanlar falan onlarda 3-4 turda alıştılar dubalarin etrafında donuyorsun bir platformun üstünden geciyorsun sonra trafiğe cikiyorsun trafik dedigimede bakma koy yolu gibi 2-3 araba görürsün anca en azından eskisehirde böyle bir süre varmış 30 dk onu doldurmak için 20 km hızı geçmedim zaten çabuk varirsan bir daha dönmen gerekiyor falan fişman bir ton is zaten kimseninde pek umrunda değil artık zorlaştı falan diyorlarda hikaye pekde bir zorluğu yok 20 km hızla ücra mahallelerin arka sokaklarında yapılan sınavla benim ana caddelerde trafiğin içindeki sürüsümü nasıl kestirecekler anladım sözün özü bunlar hep para tuzağı devlete para lazım sözde imzaladığım kâğıtlarda gece sürüsü yağmurlu hava sürüsü şehir dışı sürüsü falan yaptım ama hiç birini yapmadım 4 sene önce b ehliyetimi alirkende böyleydi 1 ay önce a2 ehliyetimi alirkende böyleydi pek bir degisiklik yok

Birazda sınavda gözetmen olan hocaların durumuna da bağlı geçip geçmemek. Kimisi çok titiz kimisi de ben paramı almaya bakarım konumunda. Ben direksiyon sınavı olurken benden önceki arkadaş, motoru bir kez stop ettirdi sınavdan kaldı 2 hafta sonra tekrar girecekti ne yaptı bilmiyorum. Yarım saat nerdeyse motor sürdüm trafikte, güzergahı 2 kere turlattılar ki hocalar öğretmen olduğumu biliyorlardı. Yani sıfır iltimas :) Neyse dün başvurdum ehliyete yarın gel al dediler. Şükür kavuşacam sonunda ehliyetime. Kazasız belasız sürüşler dilerim hepinize. Sınavlar da başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipofiz -- 19 Kasım 2014; 9:52:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Hocam 27 aralık sınavı için son para yatırma ne zaman acaba?

Tam tarihini bilmiyorum ancak herhangi bir kursu arayarak telefondan bilgi alabilirsiniz , potansiyel müşteri gibi davranın :)Tam tarihini bilmiyorum ancak herhangi bir kursu arayarak telefondan bilgi alabilirsiniz , potansiyel müşteri gibi davranın :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.