Şimdi Ara

B MAX mi JAZZ mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir ''I LOVE GERMAN STYLE'' ci olarak bu iki araç arasında seçim yapsaydım bu hakkımı Jazz'ın cam tavanlı versiyonunda kullanırdım ..
  • B-max benim de ilgimi çeken bir model. Kesinlikle Ford
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

Ben bir ''I LOVE GERMAN STYLE'' ci olarak bu iki araç arasında seçim yapsaydım bu hakkımı Jazz'ın cam tavanlı versiyonunda kullanırdım ..

Eniştemde var. Harbi güzel araç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurs28

Merhaba Arkadaşlar,
    Ben B-max ile Honda Jazz arasında kaldım.
    B-max otomatik benzinli titanium+x paket (sony muzik sistemi+geri gorus kemarası olan) modeli için 43,500 e anlastım.
    Honda jazz joy otomatik için 41,000 tl ye anlastım.
    Ben yılda 7000-8000 km yapan bir kullanıcıyım.
    2 aracla test sürüsü yaptım ve honda jazz bana daha guvensiz gibi geldi.Araba go-kart gibi.B-max daha tok ve oturaklı.

B-max tit+x paketin donanımı tartısmasız joy dan cok daha iyi o yuzden 43,500 e B-MAX (2012 model) almaya karar verdim.

Sizden yorum almak istiyorum.
    tesekkurler

B-Max'ı bilmiyorum Ama! "Honda Jazz Fun+" olmayacak ise hiç olmasın...Derim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurs28

Merhaba Arkadaşlar,
    Ben B-max ile Honda Jazz arasında kaldım.
    B-max otomatik benzinli titanium+x paket (sony muzik sistemi+geri gorus kemarası olan) modeli için 43,500 e anlastım.
    Honda jazz joy otomatik için 41,000 tl ye anlastım.
    Ben yılda 7000-8000 km yapan bir kullanıcıyım.
    2 aracla test sürüsü yaptım ve honda jazz bana daha guvensiz gibi geldi.Araba go-kart gibi.B-max daha tok ve oturaklı.

B-max tit+x paketin donanımı tartısmasız joy dan cok daha iyi o yuzden 43,500 e B-MAX (2012 model) almaya karar verdim.

Sizden yorum almak istiyorum.
    tesekkurler

Tabiki bmax bir kere jazz tipinden dolayı baştan kaybeder.Hayırlı olsun
  • sorması ayıp neden c sınıfı araçlara bakmıyorsunuz. o paralara çok daha iyi seçenekler var.

benzinli otomatik i30 var örneğin ikisinden de çok daha iyi bir araçtır.
  • Hondacıların aklını celmek cok zor:) ama bir test surusu yapın derim.Jazz'ın kullanımı cok rahat ama Ford bir okadar guven veriyor kullanırken.
    Ford 3 Honda 6 yıl garanti veriyor.Japonlara saygı.
  • fordda her şeyin paketlerle satıldığını ve paketleri eklediğin zaman fiyatın çok arttığını unutmayın. mesela o güvende hissetme duygusunu paket almadığınız zaman eksik hava yastıkları varken alabilecek misiniz?

ayrıca jazz b-maxden çok daha az yakıt tüketecektir. b-max 1.0 olsa düşünülebilirdi. ne kadar az km yapılsa da daha fazla fiyat verilen b-maxın her kmde daha fazla masrafının olacağı düşüncesi ile jazz'ın da 6 yıl gibi bir garantisinin olması dolayısıyla jazz daha yakın gibi.

sürüş zevki ve beğenilerin kriterleri yoktur. o durumlarda bana söz düşmez.

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Benim önceliğim yakıt tüketimidir, bu yüzden honda jazz tercihim olurdu. jazz b-max ten en az 2 litre az yakar.
    sildim hatali yazmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumusr -- 15 Ocak 2013; 9:16:36 >
  • Orijinalden alıntı: forumusr

arkadas benzinli otomatik b-max demis.Ford'un sitesine giriyoruz bakiyoruz bu kritere uyan sadece bu model var
    "1.6L Ti-VCT 105PS PowerShift Otomatik".

e yakit tuketimine bakiyoruz sehir ici 8.6, sehir disi 5.1,ortalama 6.4 demis

honda'nin sitesine giriyoruz sehir ici 6.6, sehir disi 4.8,ortalama 6.4 demis
  • süper hesap
  • Yorum yazan herkese çok teşekkürler.
    Ben B-max almaya karar verdim.Yorumlarımı paylasırım özellikle benzin sarfiyatını:)
  • Honda Jazz ile Opet' ten aldığım 50 liralık kurşunsuz benzin ile şehiriçi 120 Km gidebiliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43bin TL'ye 2.el 2008+ honda civic elegance otm. alırsınız hocam bu ikisini de yerin dibine gömer

Düzeltme: B-max almaya karar vermişsiniz, hayırlı ugurlu olsun şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondaPower -- 15 Ocak 2013; 18:03:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

B-MAX'in motoru aşırı zevksiz 1990 yılı argesi ile geliştirilen lanet bir atmosferik...

B-MAX 1.0 ECOBOOST Powershift geleceğini Ford yetkilisi bir yakınımdan öğrendim, 1.6i 105AT' üniteleri bitirmek üzere bu tarz araçlara koydular,

powershift beklenir...

B-MAX 1.0 ECOBOOST Powershift beklenmeli, 1.6i AT can yakar...
  • hayirli olsun,gule gule kullanin
    izlenimlerinizi bekliyoruz
  • Arkadaşlar, karar bir kere verildikten sonra alternatifler üretmek sadece kafa karıştırır, keyfe keder verir.

Bize düşen hayırlı olsun demektir.
  • hayırlı olsun öyleyse
    aldıktan sonra geniş bi yorum isteriz yakıt tüketimi,kullanımı,yol tutuşu
  • o civarda bütçem olsa ikisini de almam.Civic, corolla, astra T Cosmo ,i30 ,passat, golf vsvs alınır.Astrayı sevmesemde alır astraya binerim o paraya.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2011-astra-1.4-turbo-tam-otomatik-dvd-navigasyon-geri-goruslu-111516920/detay
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileği ile Fotoğraf ve görüşlerinizi bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.