Şimdi Ara

B&O H6 mı Beats Solo 3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 1000 lira civarlarında kulaklık almayı düşünüyorum ve başlıkta belirttiğim iki kulaklıkta şuan 1000 TL bandında bulunabiliyor. Genel olarak hip-hop, trap, r&b tarzı müzikler dinlerim ve kaliteli bass istiyorum, Beats bu konuda beni çekiyor ve kablosuz kullanılabiliyor olması da avantaj, ama Bang&Olufsen kulaklıkların malzeme kalitesi, tasarımı olsun bana çok daha albenili geliyor. Bang&Olufsen H6 alınca dinlediğim müzik tarzında istediğimi verebilir mi emin olamadım ama kulak içi Bang&Olufsen H3 kullanıyorum ve memnunum. İkisini de deneyen arkadaşlar var mıdır, sizin tavsiyeniz ne olurdu? Bir de Bower& Wilkins P5 gördüm ama ses kalitesi konusunda herhangi bir fikrim yok, günlük hayatta sokakta da kulaklığı takarak gezeceğim zamanlar olacağı için şık bir görüntü benim için önemli.

• Aşağıdaki ürünü öneririm. Belirttiğiniz kulaklıklardan daha üst seviyede. Bu fiyat kaçmaz. Yurtdışında 400$ seviyelerinde.

urun.n11.com
    Bowers & Wilkins P7 Kulak Üstü Mikrofonlu Katlanabilir Kulaklık - n11.com
    https://urun.n11.com/kulaklik/bowers-wilkins-p7-kulak-ustu-mikrofonlu-katlanabilir-kulaklik-P317710724

İncelemeler için:

https://www.head-fi.org/showcase/bowers-wilkins-p7.16674/

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Fiyat çok iyi gözüküyor fakat satıcının hiç yorumu bulunmaması biraz tedirgin etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbo1717

Fiyat çok iyi gözüküyor fakat satıcının hiç yorumu bulunmaması biraz tedirgin etti.
    Trio Ses ve Işık Sistemleri yazıyor mağazanın künyesinde. Bowers&Wilkins'in sitesinde resmi satıcı olarak gözüküyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi Box s 5+1 ses problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.