Şimdi Ara

AirPods 4 vs AirPods Pro 2: Hangisi daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple’ın dün gece gerçekleştirdiği iPhone 16 lansmanında AirPods 4 tam kablosuz kulaklık modeli de görücüye çıktı. Önceki nesle göre önemli iyileştirmelerle gelen AirPods 4 yine de AirPods Pro 2 modeline rakip olamıyor.

AirPods Pro 2 vs AirPods 4

Önceki nesle göre aktif gürültü engelleme, şarj kutusunda kablosuz şarj, Apple H2 yongası gibi avantajlar sunsa da Apple AirPods 4 kablosuz kulaklık modeli belirli bir seviyeyi geçemiyor. O seviyeyi geçen ise AirPods Pro 2. İşte AirPods 4 ve AirPods Pro 2 arasındaki farklar:

Ayrıca Bkz.Gürültü engelleme özellikli AirPods 4 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

AirPods Pro 2 vs AirPods 4
    ********* AirPods 4 AirPods 4 ANC  

AirPods Pro 2

Gürültü Engelleme Yok Var

2x güçlü

Uzamsal ses       Var Var Var
    Yonga Apple H2 Apple H2 Apple H2
    Kutu USB Tip-C USB Tip-C, kablosuz şarj

USB Tip-C, MagSafe

Batarya ömrü 5 saat 5 saat

6 saat

Şarj kutusu 30 saat 30 saat 30 saat
    Koruma seviyesi IP54 IP54 IP54
    Fiyat      5779TL 7999TL

9999TL

• Aman şöyle kaliteli sesi var diyen sizin gibiler yüzünden gidip bir ton para verdim. aldım kullandım beğenmedim arkadaşıma hediye ettim. ya gerçekten bugüne kadar müzik zevkini tatmadınız. yada tam bir apple fanboyusunuz.
    Airpods Prodan çok daha kaliteli sese sahip bluetooth kulaklıklar var.
    Amfili dac ve kablolu kulaklığımla devam ediyorum
  • şuna vereceğiniz parayı freebuds pro 3 alın mis gibi.

• Xantiave X kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusu eleştiriye açık ama kablosuz kulaklığına laf yok.
    Apple her şeyi eleştirilebilir ama kulaklıkları hakikaten müzik ziyafeti yaşatıyor. Diğer markaların bir şeyi düzgünse diğeri eksik kalıyor. Genel paket olarak çok başarılı buldum. Ayrıca dayanıklı. Diğer markalar arıza çıkarıyor. Ucuz etin yağnisi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aman şöyle kaliteli sesi var diyen sizin gibiler yüzünden gidip bir ton para verdim. aldım kullandım beğenmedim arkadaşıma hediye ettim. ya gerçekten bugüne kadar müzik zevkini tatmadınız. yada tam bir apple fanboyusunuz.
    Airpods Prodan çok daha kaliteli sese sahip bluetooth kulaklıklar var.
    Amfili dac ve kablolu kulaklığımla devam ediyorum

• Şunu anlamıyor bizim insanlarımız.
    Bu kulaklıklar ekosisteme dahildir. Mac, ipad ve iphone kullanıyorum. mac ile müzik dinlerken telefona gelen aramayı açtığımda macde video vs duruyor ve kulaklık telefona bağlanıyor. Kısaca aralarında basit geçiş bile kullanmaya itiyor.
    Garanti süreci boyunca bir sıkıntı olunca 1 saat bile beklemeden değişimi oluyor. Kısaca gündelik hayatta yetiyor.

• Airpods 4ün yanında ANC yazıyor, bu active noice cancelling yani gürültü engelleme değil mi? tabloda yok gösteriyor. Zaten tablo bir garip yanda 3.bir sütun var başlığı yok. Gerçekten kaliteli habercilik tebrik ediyorum.

• Xantiave X kullanıcısına yanıt

Mercedese para verene kadar Opel alın demek gibi birşey bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PeYLeR. P kullanıcısına yanıt
    Fanboy değilim, müzik zevki görecelidir.
    Genel paket olarak çok iyi demişim, bazı özelliklerde daha iyi rakipleri olabilir.

Arabamda Alpine ses sistemi, evimde sony bdv-9200 ses sistemi var. Bana müzik konusunda akıl vermeyin. Üslubunuzu size iade ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ali ile Ayşe nin aklindaki soru..

Hangisi daha ucuz ?

Muhammed Efecan ile Sümeyra Nur un aklindaki soru..

Hangisi en son model ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 11 Eylül 2024; 12:45:57 >
  • bu ipon haberleri kirliligi ne zaman bitecek?

• Amerikan firmalarının hiçbirisine güvenmemek lazım...

• Göreceli bir konuda, standart şekilde üretilen bir cihaz nasıl bir ziyafet çektiriyor, anlamıyorum. Kaldı ki bu ziyafet, yayının kalitesinden de acayip bir şekilde etkileniyor iken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 11 Eylül 2024; 13:07:53 >
  • Daha iyi ses veren kulaklıklar var tabii ki ama görüşme kalitesi vs bence en iyisi toplamda.

Aynı şekilde iPad kullanıyorum. Anında oradan oraya geçiyor kendi ve iyi. Müziği kulaklıkla değil arabada veya evde dinliyorum.

Dışarıda bilgi içeren videoları dinliyorum sadece.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    dostum bot ile haber yazarken oldukca fanatiksin gercek kimlikle yorum yazarken fanatiklik gidiyor

• Ses kalitesi ve hatta HIFI işinin sonu mu var da millete abuk subuk tepki veriyorsunuz?

Bu işte her zaman "daha iyisi" var! Adam sadece ses satmıyor, geriye kalan tüm ekosistemdeki ürünlere de destek veriyor o kulaklıklarla.

O bir sürü parayı buna veriyorsun normalde de, bence sen neye para ödediğini bilmiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 11 Eylül 2024; 14:6:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine birilerine dert olmuş apple ürünleri.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Ulaşılması zor olan ürünler olunca normal

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kullanmaya bağlı freebuds pro ilk nesil 3. senesi doldu taş gibi

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

ne yapsın adam bütçesi 5700 lira vermeye yetmiyor, 500 lira verip aldığı kulaklığı bundan üstün tutmaya çalışıyor sonra. kedi ciğer mevzu.   bizim milletin genel huyu. benim değilse, ulaşamıyorsam kötüdür.

• En 0st kolon 1 sola kaymış. Anlamak bu kadar zor mu ? Az beyin...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.