|
Bildirim
Aman şöyle kaliteli sesi var diyen sizin gibiler yüzünden gidip bir ton para verdim. aldım kullandım beğenmedim arkadaşıma hediye ettim. ya gerçekten bugüne kadar müzik zevkini tatmadınız. yada tam bir apple fanboyusunuz.
Airpods Prodan çok daha kaliteli sese sahip bluetooth kulaklıklar var. Amfili dac ve kablolu kulaklığımla devam ediyorum |
Fanboy değilim, müzik zevki görecelidir.
Genel paket olarak çok iyi demişim, bazı özelliklerde daha iyi rakipleri olabilir. Arabamda Alpine ses sistemi, evimde sony bdv-9200 ses sistemi var. Bana müzik konusunda akıl vermeyin. Üslubunuzu size iade ediyorum. |
Yine birilerine dert olmuş apple ürünleri.
|
ne yapsın adam bütçesi 5700 lira vermeye yetmiyor, 500 lira verip aldığı kulaklığı bundan üstün tutmaya çalışıyor sonra. kedi ciğer mevzu. bizim milletin genel huyu. benim değilse, ulaşamıyorsam kötüdür. |
Mercedese para verene kadar Opel alın demek gibi birşey bu. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Mercedese para verene kadar Opel alın demek gibi birşey bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 11 Eylül 2024; 12:45:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 11 Eylül 2024; 13:07:53 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 11 Eylül 2024; 14:6:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kullanmaya bağlı freebuds pro ilk nesil 3. senesi doldu taş gibi |
ne yapsın adam bütçesi 5700 lira vermeye yetmiyor, 500 lira verip aldığı kulaklığı bundan üstün tutmaya çalışıyor sonra. kedi ciğer mevzu. bizim milletin genel huyu. benim değilse, ulaşamıyorsam kötüdür. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|