< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AirPods 4 vs AirPods Pro 2: Hangisi daha iyi? (2. sayfa)

-
-
Kulak incelemelerini enes özen kanalinda yapiyor.1. Sirada tabi apple airpods pro var ama diger markalarin incelemelerinide yine kaliteli mikrofo anc özelikleri mevcut iken 2. Ve 3. Siralarda pro serisinden 3-4k uyguna kulakliklar var.Bütçesi olan eko sistemi olan için pro bedava ve her daim öncelik ama müzik ve iş hayatindaki görüşmeler de öyle 3-4k için değmiyecek düzey de..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Andorid kullanıcısı olarak cidden airpods'ların ses kalitesini ölebilirim ama tabi ki bu paraları kesinlikle hak etmiyorlar daha iyileri çok rahat bulunur. Çok konforlu da sayılmazlar. Apple'ın hep yaptığı hata ama kitlesi sırf ekosistem diye alıyor işte.
-
4 yıllık ilk jenerasyon airpod pro kulaklığım hala taş gibi çalışıyor. Ucuza başka markadan muhtemelen şimdiye kadar 5 6 kulaklık değiştirmiş olurdum. Apple’ın kulaklıkları gerçekten sağlam. Airpods max 2 bekliyordum, gelmemesi üzücü ama sanırım yeni çıkan modelden mavi olanını alacağım. Nerden baksan yıllarca sorunsuz kullanılabilecek bir ürün. Parasını hakediyor. Emin airpods 4 de öyledir
-
Bırakın da isteyen istediğini alsın. Bu yarış niye?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Airpodsu gömenler 5 6 k ya kadar hada iyi bir kulaklık önerebilirmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 14 Eylül 2024; 21:50:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
airpods 1 kullanıcısıydım, pil ömrü bitti, ben de sizin gibiler yüzünden beats, sennheiser ve jbl marka kulaküstü kulaklıklar aldım, yok şöyle ses, yok böyle ses. min verdiğim fiyat 7500 tl idi her kulaklığa. sonra her birini dolap uygulamasından zarar ederek satıp satıp tekrar airpods pro 2 aldım geçen yıl. Hiçbirinin ses seviyesi airpods kadar yüksek değil, kulaküstü kulaklık olmasına karşın baslar güçlü değil.
-
Airpods pro 2, 2 yıldır kullanıyorum ses kalitesi ve konuşma açısından çok vasat. Şeffaf modu haricinde bir esprisi yok.
-
AirPods 4 aldim. AirPods 3‘e nazaran bariz bir sekilde Bass‘i artmis. Ayrica ANC bekledigimden daha iyi cikti diyebilirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevap yorumunuz dikkatimi celp etti. Halen Amfi dac ve kablolu kulaklık kullanan biriyim. Airpods Pro 1. nesili alıp pişman olduktan sonra kabloluya devam ettim.
Şimdi sizin bunca farklı kablosuz kulaklık deneyiminize istinaden görüşlerinizi merak ediyorum.
Airpods Pro 2 ile 1. nesli kıyaslayabilir misiniz. Bende işitme kaybı da olduğundan son ses seviyeleri çok önemli. Önerebileceğiniz ürün var mıdır?
-
merhaba. Androidde karsiligi var midir bilmiyorum ama yeni nesil apple onayli kulakliklarda airpods pro 2 ve bazi beats kulakliklarda var diye biliyorum, kulaklıkla bağlandıktan sonra erisebilirlik ayarlarinda isitme sorunu yasayanlar icin ekstra ayarlar cikiyor. Bir kac ornek ses dinletiyor, ve en iyi hangisini duydunuz diye secenek sunuyor, oradan duymadim dedikce ses daha fazla yukseliyor ve duyabileceginiz seviyelere cikana kadar duymadim diyebiliyorsunuz. Beni rahatsiz edecek seviyeye kadar yukselebiliyor ses. Ses kalitesi icin de pro 2 daha cok bass veriyor 1.nesil ve 2.nesil airpods a gore. 3 ve yeni cikan 4 u deneyimlemedim ama pro 2 halen favorim. Genel oralak 2 nin bass i daha guclusu diye ozetleyebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabınız için teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X