Şimdi Ara

B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.185
Cevap
41
Favori
359.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4-ankara trafiğinde şehir içinde 9lt/100km yakıyor, 1.16'ım da o kadardı

5-en. iyisi gidip bir bayide sıfır araç alacakmış gibi test sürüşüne çıkmanız

düşündüğünüz araçlar içinde:

konfor B , ferahlık B , sürüş keyfi 1.16 , performans A3 1.4tsi , ekonomi S40 1.6D
  • Arkadaşlar yeni kasa B150 ne zaman çıkıyor,acil yazarsanız çok makbule geçer.
  • 2011 Kasım gibi ;)
  • Eyvallah dostum saol,link varsa bir ara eklersin linki :)
  • Herkese selam,
    yeni 2. el 2010 model bir b160 satin almis bulunuyorum.. Almadan once cok arastirdim, ozellikle motor hakkindaki olumsuz yazilarida okumus olmama ragmen hiz ve hizlanma takintim olmadigi icin istedigim ozellikleri karsilayan modeli secip aldim.. Ben donanim bakimindan degrelendirdigim icin motor gucu benim icin son siralarda yer aldi..

Ayrica daha once honda jazz kullanicisi olarak, b 160 bana yabanci gelmedi motor gucu icin.. Arabada ben keyif ararim bunuda mercedes olarak yeterli sevide bir modeli diyebilrim.. zaten alabileceginiz en dusuk mercedes modeli.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel_it

Arkadaslar biz bir B serisi 150 yada 160 2. el bir arac almaya karar vermiştik fakat o kadar cok kotu yorum okudum ki inanin aracdan cok soğudum ve sadece bu konuda mercedes b serisinin iyi yanlarindan bahsedilmis tüm yazilanlari inceledim birden heveslendim ve yazmak istedim bir kaç sorum olucak kotu yorumlarda yazilan ve aklima takilan sorular kısaca şöyle ;

1. Aracın virajlarda güven vermemesi ve cok yatması ne derece dogru ?
    2. Sürüş dinamiginin, minibüslere benzetilmesi ne derece dogru ?
    3. Aracin minibüs vari sürüş dinamigi yüzünden hızlı kullanımdan caydırması ?
    4. 1.5 motor bir araca göre 1.5 ton a yaklaşan ağırlığı yüzünden çok yakması ?
    5. Aracın Performansının çok kötü olması ? ( Genel olarak Sakin araba kullanırız )

Bu aracı almak istememizin nedeni olarak kalite, konfor ve sürüş keyfi nede olsa bahsettiğimiz arac bir mercedes
    Suan kullanmakta oldugumuz arac Toyota Corolla Sol HB 2006 model
    Sizce Baska araclara mı yönelmeliyiz diğer aklımızdaki araclar A3 Sportback - 1.16 - volvo s40

Vereceginiz bilgiler icin şimdiden teşekkür ederim sevgiler saygılar..

1.kim söylemiş bilmiyorum ama virajlara çok güvenli ve sert girdiğim halde bana güven vermeye devam ediyor
    2.minibüsle yine bi alaka kuramadım hacback taksinin biraz yükseği diye adlandırabiliriz
    3.hızlı kullanmadan caydıracak bi yanı yok son derece güvenli yol tutuşu çok iyi bi araç
    4.evet yakıt fazla o doğru
    5.çok kötü değil ama sakin kullanana için yeterli diyebiliriz.

• selam,

B serisi kullanan arkadaslara bir sorum var ; aracin lastik basinc sensoru nerede bulunmaktadir ? Aldigim arkadas orjinal 17 jantla birlikte lastikleri vererek 18 amg jant taktirmis.. Ben aldiktan sonrada on lastikleriden birinin kesik oldugunu gorunce (ben mi yaptim yoksa aldigim kimi yapti belli degil ) o lastigi yenisi ile degistirmek zorunda kaldim ki sorun da o zaman cikti ;lastikci arkadas lastilerde sensorun olmadigini zaten sokmeye bile gerek kalmadan anlayabilecegimizi nasil fark etmedigimizi soyledi , cunku siboplarin lastikten oldugunda sensor olamiyacagini ifade etti.. Sensorlu lastiklerde siboplarin ise metalden oldugunu soyledi..

Neyse aldigim kisiyi arayarak sorunu ilettim, o israrla sensorlerin oldugunu soyledi.. Lastikleri degistirdigi firmaya giderek sordugunu onlarin lastikte olmadigini, olsaydi mutlaka takacaklarini ifade ettigini , bunun uzerine servisini aradigini servisin ise; sensorlerin amortisorlerde oldugunu benim de servise giderek araci bilgisayar sokmami ve sensorlerin mevcut oldugunu gormemi istedi..

SeRvisi bende aradiim telefondan bilgi veremediler, araci getirmemi istediler..Servis bana uzak vede is yogunlugundan dolayi gidemiyorum, bilgi olana arkadaslar var ise yardimlarini bekliyorum..

Gecende C seri sifir arac gordum AMG jant vardi vede siboplari lastiktendi.. Simdi bizim lastikcinin soyledigi de tutmadi cunku lastik basinc kontrolu C serisinde de var biliyorum..Siboplar ise lastik.. demekki baska yardemi bu sensorler.. Bu arada arac bilg. sensorler aktif gozukuyor... !!

bilen varsa bilgi bizle paylassin..

herkese kazasiz surusler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G774 -- 18 Eylül 2011; 21:04:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: G774

selam,

B serisi kullanan arkadaslara bir sorum var ; aracin lastik basinc sensoru nerede bulunmaktadir ? Aldigim arkadas orjinal 17 jantla birlikte lastikleri vererek 18 amg jant taktirmis.. Ben aldiktan sonrada on lastikleriden birinin kesik oldugunu gorunce (ben mi yaptim yoksa aldigim kimi yapti belli degil ) o lastigi yenisi ile degistirmek zorunda kaldim ki sorun da o zaman cikti ;lastikci arkadas lastilerde sensorun olmadigini zaten sokmeye bile gerek kalmadan anlayabilecegimizi nasil fark etmedigimizi soyledi , cunku siboplarin lastikten oldugunda sensor olamiyacagini ifade etti.. Sensorlu lastiklerde siboplarin ise metalden oldugunu soyledi..

Neyse aldigim kisiyi arayarak sorunu ilettim, o israrla sensorlerin oldugunu soyledi.. Lastikleri degistirdigi firmaya giderek sordugunu onlarin lastikte olmadigini, olsaydi mutlaka takacaklarini ifade ettigini , bunun uzerine servisini aradigini servisin ise; sensorlerin amortisorlerde oldugunu benim de servise giderek araci bilgisayar sokmami ve sensorlerin mevcut oldugunu gormemi istedi..

SeRvisi bende aradiim telefondan bilgi veremediler, araci getirmemi istediler..Servis bana uzak vede is yogunlugundan dolayi gidemiyorum, bilgi olana arkadaslar var ise yardimlarini bekliyorum..

Gecende C seri sifir arac gordum AMG jant vardi vede siboplari lastiktendi.. Simdi bizim lastikcinin soyledigi de tutmadi cunku lastik basinc kontrolu C serisinde de var biliyorum..Siboplar ise lastik.. demekki baska yardemi bu sensorler.. Bu arada arac bilg. sensorler aktif gozukuyor... !!

Merhaba,

Bu araçlarda lastik basınç sensörü bulunmuyor.
    Lastik basınç kontrol sistemi , ESP sistemine entegre olarak çalışır.
    Basıncı düşen lastiğin çapı değişeceğinden , ESP Tekerlek Devir Sensörü bu değişimi algılayarak
    Kombine Gösterge Ekranında arıza uyarısı bildirimi yapılmasını sağlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuemrek

quote:

Orijinalden alıntı: G774

selam,

Merhaba,

Bu araçlarda lastik basınç sensörü bulunmuyor.
    Lastik basınç kontrol sistemi , ESP sistemine entegre olarak çalışır.
    Basıncı düşen lastiğin çapı değişeceğinden , ESP Tekerlek Devir Sensörü bu değişimi algılayarak
    Kombine Gösterge Ekranında arıza uyarısı bildirimi yapılmasını sağlıyor.

Sn. yuemrek,

bu bilgiyle beni rahatlattiniz, satan arkadasinda israrla servise goturme mi istemesi bundan dolayi gibi.. Yanliz biz bu lastigi degistirmeden once bu sensorlerin mevcut olup olmadigini anlamak icin lastiklerden birinin degerini 27 (digerleri 30 idi.. ) yapip yaklasik 20 km gitmemize ragmen hic bir uyari almamistik.. Ayrica bir kac defada sistemi yol boyunca resetlememize ragmen..

ne zaman bu sistem uyariyor ki ??/

bilgi icin cok tesekkur eder, iyin gunler dilerim...

• merhaba,
    b180 cdi almayı düşünüyorum.

bu araca sahip arkadaşlardan yakıt tüketim değerleri hakkında bilgi alabilir miyim ltf?

tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

B150 alsak, sıralı sistem LPG taksak nasıl olur arkadaşlar? İki yorum kafamı karıştırdı;

quote:

Arkadaşlar bende bugün 27.000km de olan 2009 model spor paket beyaz B serisini sonunda satabildim.Açıkçası ilk defa bir aracımı satarken üzülmedim nedeni ise bu yaz ailemle beraber (4 yetişkin ) tatile çıktığımızda sollamalarda yaşadıklarımız,tamamen kabustu ve o gün satmayı planladık ve 2 ay sonra satabildik.ARacın performansını zaten bilerek ama araştırarak aldık ama bu kadarda performans yoksunu ve fazla tüketen mercedes kalitesinde araç görmedim,duymadım.Ama tercihiniz şehir içinde kullanıcaz evin ikinci arabası olucak derseniz olabilir.

Diğeri de şu vites oranları falan filan arkadaşın yazdığı uzun mesaj. O da motor gayet yeterli demiş. Genelde şehiriçinde kullanırım aracımı fakat tatil yolculuğunda yollar bazen gidiş geliş tek şerit olabiliyor. Sollamalarda falan başıma bela olacaksa başlamadan bitireyim bu sevdayı diyorum (:

Selamlar.
    bende genelde şehir içinde kullanırım arada istanbuldan aydına gelip giderim. maalesef gidiş geliş yollar yok :( hep duble yol.
    ama tecrübelerimden aktarabileceğim şu. sollamamlarda şöyle sorun olmuyor. gaz pedalini sonuna kadar basınca tık tık eden bi kickdown olayı var hangi vitesde olursanız olun aracı sollamak için en uygun vitese düşürüyor. yüksek gazla hemen sollayabiliyorsunuz.

benim uzun mesajımda 6.ncı ve 7.nci vites çok zayıf diyenler içindi.
    o vitesler tamamen yakıt tüketimini düşürmek için. performans için değil. ilk 5 vites diğer arabadakıler ile aynı. zaten 5 vitesli arabalarda da sollamak için 4. veya 3. vitese düşersin. kick down yapınca 7. viteste bile olsa uygun vites 3 se doğrudan 3 e düşüyor. manuel modda da da kullansanız kick downda uygun vitese düşüyor. zaten otomatikte bu durumu tamamen kendi çözüyor.

yakıt tüketimi konusunda ise, kurban bayramında istanbuldan Aydına (725) kilometre 100-120 otobanda 140-150 ile gittim. 8.1 ortalama yaktım.
    özellikle otobanda 150 ile giderken başka araçlarda 11 yakıyorken bu 7,5 yakıyor.
    yakıt tüketimi genelde hızlanmalarda fazla olduğu için ortalama yükseliyor.

Performans konusunda ise şunu söyleyebilirim. gaza biraz yüklenip 100 km de 10 litre yakmasını göze alırsanız otomatik vites modunda kulanırsanız hiç bir performans sorunu yaşamıyorsunuz. performans sorunu yaşayanlar az yaksın diye fazla gaza basmayan manuel modda 6 ve 7 viteste kullanıp söylüyolar diye düşünüyorum.
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velicom -- 14 Kasım 2011; 17:43:00 >

• bence iyi bir seçim hızlanması güzel yakıt tüketimi de iyi ama yol tutuşu biraz sarsıntılt
  • Selamun Aleyküm.
    Aralık 2011 de Beyaz 2009 B 150 aracımı aldım. henüz 37.000 km de. daha önceki aracım 2009 hyundai accent era ydı. B150 yi almayı kafaya koyduktan sonra yaklaşık 1 yıl araştırma yaptım. forumları takip ettim. samsun mengerlerde test sürüşü yaptım. 2011 aralık ayında kısmet oldu arabamı aldım.
    şimdi şahsi izlenimlerimi paylaşayım.
    1.Bir kere prestiji var. şöyleki ben arabamı 46000 TL ye aldım. bu paraya elantranın başlangıç paketini, focus un başlangıç paketini veya 308 gibi araçlar alabilirdim. ancak bu araçtaki prestiji hiç biri vermez. kibir olarak görmeyin. en basitinden benzin istasyonuna gittiğinizde pompacının bile size yaklaşımı başka oluyor.
    2. Araba spor paket donanımlı ancak sert süspansiyona göre gayet konforlu. yüksek oturma pozisyonu size bir hakimiyet veriyor. içi muazzam derecede geniş. öyleki arkada oturan kişi rahatlıkla ayak ayak üstüne atıp seyahat edebilir.
    3. Donanım olarak çok zengin. abs, asr, esp, hava yastığı, klima, dört cam otomatik, otomatik katlanır ısıtmalı yan aynalar, kendinden karartmalı dikiz aynası, hız sabitleyici, el gazı, soğutmalı torpido. vs vs vs. anlayacağınız dolu bir araba.
    Kendi kendine park edebilmesi ise ayrı bir güzellik. ama benim fovorim açılır lamelli cam tavan olması, yolculuklar daha aydınlık ve zevkli oluyor. insanın arka koltukta yolculuk edesi geliyor.
    4. Güvenli bir araba çift şase sistemi varmış. sandviç konsept denen bir dizaynı sayesinde olası kaza anlarında motor bloğu aracın altına girerek yaralanma riskini en aza indiriyor. 540 litre bagaj hacmi ise çocuklu aileler için çok çok iyi.
    5. Performansına gelince. ben hız delisi değilim. bu araba hız yapmıyor anlamına gelmesin ama. araba 7. vites 3000 devirde 160 km hız yapıyor. ben yaptım ordan biliyorum. ancak daha fazla hıza çıkacak yol TOKATta yok. hızlanmalara gelince. comfort modda araç daha sakin hızlanıyor. ama istanbul trafiğinde bu modda sıkıntı yaşayabilirsiniz. sport modda ise araç gaz pedalına daha çabuk cevap veriyor ve pedala basma hızına göre 4500 devirde vites değişiyor. bu mod 1500 cc hacimli ve 1400 kg ağırlığındaki bir araç için gayet tatminkar. en az diğer 1600 cc motorlar kadar tatminkar. daha da olmadı manuel modda sürerseniz daha verimli bir sürüş elde edebilirsiniz. bir de dip gaz seçeneği var ki ani hızlanmalarda çok işinize yarar. sollamalarda çabuk hızlanma sağlar. ancak dip gaz yapmadan gaz pedalına daha hızlı basarsanız araba akıllı olduğundan hızlanmak istediğinizi alıyor ve vites küçülterek hızlanmanızı sağlıyor. bu hızlanma dip gaza göre daha az yakıt harcıyor.
    6. Ben aracıma brc lpg kit taktırdım. performansında düşüş yaşamadım. şehir içi 10lt/100 km lpg yakıyorum. şehir dışı ise 20 ocakta istanbula gideceğim uzun yol sarfiyatını ve diğer izlenimlerimi de istanbul dönüşü paylaşırım.
    Kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama gerçekten bu aracı almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne güzel.
    Allaha Emanet Olun.

B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna23

Selamun Aleyküm.
    Aralık 2011 de Beyaz 2009 B 150 aracımı aldım. henüz 37.000 km de. daha önceki aracım 2009 hyundai accent era ydı. B150 yi almayı kafaya koyduktan sonra yaklaşık 1 yıl araştırma yaptım. forumları takip ettim. samsun mengerlerde test sürüşü yaptım. 2011 aralık ayında kısmet oldu arabamı aldım.
    şimdi şahsi izlenimlerimi paylaşayım.
    1.Bir kere prestiji var. şöyleki ben arabamı 46000 TL ye aldım. bu paraya elantranın başlangıç paketini, focus un başlangıç paketini veya 308 gibi araçlar alabilirdim. ancak bu araçtaki prestiji hiç biri vermez. kibir olarak görmeyin. en basitinden benzin istasyonuna gittiğinizde pompacının bile size yaklaşımı başka oluyor.
    2. Araba spor paket donanımlı ancak sert süspansiyona göre gayet konforlu. yüksek oturma pozisyonu size bir hakimiyet veriyor. içi muazzam derecede geniş. öyleki arkada oturan kişi rahatlıkla ayak ayak üstüne atıp seyahat edebilir.
    3. Donanım olarak çok zengin. abs, asr, esp, hava yastığı, klima, dört cam otomatik, otomatik katlanır ısıtmalı yan aynalar, kendinden karartmalı dikiz aynası, hız sabitleyici, el gazı, soğutmalı torpido. vs vs vs. anlayacağınız dolu bir araba.
    Kendi kendine park edebilmesi ise ayrı bir güzellik. ama benim fovorim açılır lamelli cam tavan olması, yolculuklar daha aydınlık ve zevkli oluyor. insanın arka koltukta yolculuk edesi geliyor.
    4. Güvenli bir araba çift şase sistemi varmış. sandviç konsept denen bir dizaynı sayesinde olası kaza anlarında motor bloğu aracın altına girerek yaralanma riskini en aza indiriyor. 540 litre bagaj hacmi ise çocuklu aileler için çok çok iyi.
    5. Performansına gelince. ben hız delisi değilim. bu araba hız yapmıyor anlamına gelmesin ama. araba 7. vites 3000 devirde 160 km hız yapıyor. ben yaptım ordan biliyorum. ancak daha fazla hıza çıkacak yol TOKATta yok. hızlanmalara gelince. comfort modda araç daha sakin hızlanıyor. ama istanbul trafiğinde bu modda sıkıntı yaşayabilirsiniz. sport modda ise araç gaz pedalına daha çabuk cevap veriyor ve pedala basma hızına göre 4500 devirde vites değişiyor. bu mod 1500 cc hacimli ve 1400 kg ağırlığındaki bir araç için gayet tatminkar. en az diğer 1600 cc motorlar kadar tatminkar. daha da olmadı manuel modda sürerseniz daha verimli bir sürüş elde edebilirsiniz. bir de dip gaz seçeneği var ki ani hızlanmalarda çok işinize yarar. sollamalarda çabuk hızlanma sağlar. ancak dip gaz yapmadan gaz pedalına daha hızlı basarsanız araba akıllı olduğundan hızlanmak istediğinizi alıyor ve vites küçülterek hızlanmanızı sağlıyor. bu hızlanma dip gaza göre daha az yakıt harcıyor.
    6. Ben aracıma brc lpg kit taktırdım. performansında düşüş yaşamadım. şehir içi 10lt/100 km lpg yakıyorum. şehir dışı ise 20 ocakta istanbula gideceğim uzun yol sarfiyatını ve diğer izlenimlerimi de istanbul dönüşü paylaşırım.
    Kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama gerçekten bu aracı almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne güzel.
    Allaha Emanet Olun.

Hocam incelemeniz için teşekkür ederiz. Aracı kullandıkça eksileriyle artılarıyla yazarsanız mutlu oluruz. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah'ım...

• Herkese merhaba, Tuna23 verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Bende de 2007 B150 var. Araba gerçekten çok dolu, dediğin gibi sürüş konforu, verdiği güvenlik hissi harika. Genişliğine hiç girmiyorum, normal binek araç ile karşılaştırmayın sakın. Sanki jeep i almışlar, araba haline getirmişler ama içi hiç daralmamış.

Şu an için eşim kullanıyor ve çok memnun. Hazır böyle bir araç bulmuşum ve tek eksik yanı yakıtı fazla, onuda LPG ile çözeyim diyorum. Çünkü benim aracımı, benden önceki sahibi 36500 euro ya almış, ben ise 46000 TL aldım. İnsan düşününce böyle bir aracı bu fiyata almak çok çok mantıklı. Önceden Audi A3, Opel vectra ve Honda Civic kullandım, ama bu araç ile hiçbirini kıyaslayamam sanırım.

BRC kitine ne kadar ücret ödediniz? ve herhangi bir sorun ile şu an için karşılaştınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jblaTT

Herkese merhaba, Tuna23 verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Bende de 2007 B150 var. Araba gerçekten çok dolu, dediğin gibi sürüş konforu, verdiği güvenlik hissi harika. Genişliğine hiç girmiyorum, normal binek araç ile karşılaştırmayın sakın. Sanki jeep i almışlar, araba haline getirmişler ama içi hiç daralmamış.

Şu an için eşim kullanıyor ve çok memnun. Hazır böyle bir araç bulmuşum ve tek eksik yanı yakıtı fazla, onuda LPG ile çözeyim diyorum. Çünkü benim aracımı, benden önceki sahibi 36500 euro ya almış, ben ise 46000 TL aldım. İnsan düşününce böyle bir aracı bu fiyata almak çok çok mantıklı. Önceden Audi A3, Opel vectra ve Honda Civic kullandım, ama bu araç ile hiçbirini kıyaslayamam sanırım.

BRC kitine ne kadar ücret ödediniz? ve herhangi bir sorun ile şu an için karşılaştınız mı?

BRC kitine 1700 tl verdim 200 peşin 250*6 taksit. simit depo taktırdım. bagaj daralmadı. stepnenin yeri eğimli sacı keselim dediler ama kestirmedim. alta takoz koydular düz oldu. bagaj tepsisi kapanıyor yani. ancak arabanın sandviç konsepti sebebiyle montajı çok zor olmuş. ilk hafta kitin beyni yandı. ama üretim hatası olduğundan hemen yenisiyle değiştiler. daha da sıkıntı yaşamadım. dip gazlarda felan bile sıkıntı yok. şehir içi 24 kuruş yakıyor. daha ne olsun.bence taktırın lpg yi korkmadan binin arabanıza.

• Tekrar merhaba Tuna23,

BRC lpg yakıt tankınız kaç litredir acaba?

LPG yakıt göstergesini nereye koydular?

LPG yakıt alımı için olan kısmı nerede düşündünüz?

Teşekkür ederim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: jblaTT

Tekrar merhaba Tuna23,

BRC lpg yakıt tankınız kaç litredir acaba?

LPG yakıt göstergesini nereye koydular?

LPG yakıt alımı için olan kısmı nerede düşündünüz?

Teşekkür ederim,

45 litrelik simit depo.
    düğmenin yeri gayet güzel oldu. vites kolunun arkasındaki sürgülü kapaklı olan küllük yeri varya. küllük kısmı değil de sağdaki kısma takmışlar. sürgü kapalıyken görünmüyor bile. ancak montajı yapan arkadaş çok uğraştırdığını söylemişti.
    lpg dolum yeri arka tamponun tam ortasına alt kısmına koymuşlar. dışardan bakılsa bile farkedilmiyor.
    yedek lastiği de eve kaldırdım. arabaya 2 tane lastik tamir spreyi koydum. lastik patlarsa sprey işimi halleder. tecrübeyle sabit. doğal olarakta avm lere girişte sıkıntı yaşamazsınız.

• Ya benim anlamadığım kullandığınız araba yarış arabası değil ve mercedes 1,5 motor falan filan yani yakıtı iyi bence performans da iyi devirli kullanın bak bu araç o zaman nasıl gidiyor yolda, bu şikayetlerde bulunan siz arkadaşlar şuanda maddi anlamda iyi durumdasınız bir şöyle düşünün durumunuz ancak 1.4 70 SX Fiat Uno alacak kadar kullanın bakayım da göreyim sizi araç LPG'de 280 kuruş yakıyor performansa gelince ne performansı arabanın gittiğine şükür edersiniz ve ben bu yorumların içinde Uno'yu da inceledim her kafadan bir ses çıkıyor her birşeyler anlatmış bir kaç kişi de kalkmış benim arabam 180 kuruş yakıyor iyi gidiyor falan filan yalan işte anlatmak istediğim şey herkes çektiği sıkıntıdan doğru bahsetse bu konuda kimse sıkıntı çekmez ve iyi bir bilgiye sahip olur Ben durumlarımı düzeltim ve B 160 düşünüyordum ikinci el fakat size kadar yorum okuduğumda eyvah iyi ki almamışım dedim ve sonra bir arkadaş focus ile kıyaslama yapmış allah razı olsun ben şimdi parama göre bir B 160 alacam dedikleri ile beni çok güzel aydınlattı ona teşekkür ederim herkes doğru yorum yapsın ve geçmişte kullandığı eski arabaları unutmasın.Teşekkürler niyetim kimseyi kırmak değil.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.