Şimdi Ara

B sınıfı ve A sınıfı ehliyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar herkese, sorumu normalde ilgili bölüme soracaktım ama ehliyetle ilgili bölüm tenha olduğu için buraya sormak istedim.

Benim arkadaşım 2 yıl önce B ve A sınıfı ehliyet için gerekli sınavlara girip, ikisininde sertifikasını alıp emniyete başvurdu ve 1 hafta içinde ehliyeti eline geçti. şimdi bende B ve A sınıfı ehliyet için gerekli sınavlara girip sertifikalarımı aldım. Yalnız bana şöyle dendi, önce gidip B sınıfı ehliyet çıkartcakmışım, o elime geçincede gidip A sınıfı için tekrar başvuracakmışım. Bu konuda bilgisi olan varmı? Arkadaşımın yaptığı gibi iki farklı ehliyetide aynı anda işleme sokabilirmiyim.

• Hepsini tek seferde halledebilirsin sıkıntı olmaz.
  • Aynı şekilde bende önce A2 ehliyetini kazandım.Ardından 1-2 ay sonrada B ehliyetini kazandım.İkisini bir arada tek seferde çıkardım.
  • Eskiden aynı anda çıkarabiliyordun ama artık 2 defa harç 2 defa kart parası ödemen gerekiyor. Ben geçenlerde ilk kamyon ehliyeti sonra tır için çıkardım memur aynen dediğim gibi dedi :) Trafik şubeyi arayıp detaylı sor yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger ikisi ayni anda çıkmıyor ise Duyan da biri uçuş karti diğeri karayolları sürücü belgesi sanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi tek seferde olur. Ayrı ayrı işlem yapmama gerek yok. Gerekli bilgiyi sürücü kursundan alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır B sınıfı tavsiye.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.