Şimdi Ara

B suv araçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aslında tam tersi aracın en kaliteli yeri konsol üstünde ki o deri döşeme . Sadece o kadar ama. Geri kalan her yer dandik sert plastik . Troc bile böyleyse tcross/taigo gibi modelleri düşünemiyorum .

• Moueson kullanıcısına yanıt

Hocam sizin dediğiniz makyajlı kasa, makyajsız kasada o kısım da dandik sert plastik  

• Moueson kullanıcısına yanıt

Oyle deme youtube da otomobil anlaticisi var 100 bin takipcili adam tcrosa biniyor bombos klimalar bile cevirmeli suv diye biniyir chery dusmaniydi simdilerde yeni kasa cheryler guzelmis ama fiyat avantajini kaybetmis sabahları gulmek icin acip izliyorum benim yorumlari da engellemis cok severim kendisini skskskskmk

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Bir önceki tiguana bindim 6 yıl .5 ay önce sattım. Tiguan konforunu genişliğini yalıtımını zaten troc tan beklemiyorum. B suv a geçelim dedik bu segmente de tamam işte bu deyip içime sindi oldu denecek araç çok az hepsinin bir yerinde bir iticilik var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Troc sadece marka algisindan dolayı satılıyor . Onun disinda beş para etmez

Marka algısını es geçmek olmaz .Araç satışlarının en büyük belirleyicisi bence fiyat veya marka algısı. Diğer kriterler sonra gelir. Fiat egea cross çok mu donanımlı
  • VwDeniz V kullanıcısına yanıt

Ben araç tercih ederken marka algısından çok aracın kalitesine ve konforuna bakarım siz sadece logosu vw diye troc tercih edebilirsiniz tabi ki

• Yerden yükseklik ve iç hacim genişliği arıyorsanız C3 Aircross bakın.
  • blueSKYLINE kullanıcısına yanıt
    Boşa konuşuyorsunuz nicki vwdeniz başka araca binmez. Laf olsun diye başlık açmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugrb81

Boşa konuşuyorsunuz nicki vwdeniz başka araca binmez. Laf olsun diye başlık açmış.
    Kimsenin niki kimseyi ilgilendirmez . Siz isterseniz başlığa yazmaya bilirsiniz.
  • Captur.

Dsg sorunlari dedigin sorunlari bilmedigine eminim. Artik sorun falan kalmadi bu senin kullanimina bagla tam olarak. Otomatik kullanmayi bilmiyorsan her arabada sorun yaşarsin. Yorum yapmak icin yazma lutfen burada.
    2008de ayrica artik sorunsuz bir motor.
  • zagorka91 kullanıcısına yanıt

Banyonu da yaptıysan uyku vakti, yarın okul var kalkamıyorsun sonra  

• hyundai bayon.
    Senin yaşın kadar araba alip satiyoruz çocuk konusmalarina dikkat et adam gibi gorus bildir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.