2024 Clio vs. i20
Bataryası Uzun Giden Telefon Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba, anneme telefon alacağım bütçem en fazla 11bin civarı. Performans beklentisi yok sadece hafızası çok düşük olmasın ve en önemlisi bataryası birkaç günü çıkarsın istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Günde en fazla 1-2 saat kullanılacak.
Anne Telefonu Tavsiye
Arkadaşlar merhaba anneme telefon alacağım bütçe 10.000TL, sadece whatsapp, face gibi uygulamalar kullanılacak, sorunsuz ve şarjı uzun süre giden bir telefon arıyorum yardımcı olur musunuz?
Discord, Xsolla Dolandırıcılığı
Arkadaşlar merhaba, arkadaşımın telefonuna gece 4 gibi başlıkta belirttiğim yerlerden şu kadar dolar harcamanız onaylanmamıştır gibi birçok banka mesajı gelmiş. Hemen kredi kartını dondurmuş, ancak yapılan birkaç harcama da var bazıları onaylanmış. Bu durum neyden kaynaklanabilir, telefonunda bu tarz uygulamalar yok, virüs vs. yok. Kim, nasıl kredi kartı bilgilerine ulaşabilir? Sadece trendyol kullanan birisi.
Discord, Xsolla Dolandırıcılığı
Arkadaşlar merhaba, arkadaşımın telefonuna gece 4 gibi başlıkta belirttiğim yerlerden şu kadar dolar harcamanız onaylanmamıştır gibi birçok banka mesajı gelmiş. Hemen kredi kartını dondurmuş, ancak yapılan birkaç harcama da var bazıları onaylanmış. Bu durum neyden kaynaklanabilir, telefonunda bu tarz uygulamalar yok, virüs vs. yok. Kim, nasıl kredi kartı bilgilerine ulaşabilir? Sadece trendyol kullanan birisi.
İnternette 2-3 saniyelik kopmalar
Merhaba, arkadaşlar kablolu veya kablosuz fark etmeksizin çok sık olmasa da 2-3 saniyelik kopmalar yaşıyorum. Modemde bir sorun yok, telefonla bağlandığımda böyle bir şey olmuyor. Aşağıda internet yok simgesi çıkıyor birkaç saniye sonra tekrar bağlanıyor kendiliğinden. Bu durum oyunlarda sıkıntı yaratıyor maalesef. Ne yapmam gerekir? Asus x550 modelini kullanıyorum, 7 yıllık bilgisayarım.
Yoğuşma Suyu Gideri
Arkadaşlar merhaba,buderus marka yoğuşmalı kombi kullamaktayım. 11 gün evde olmayacağım. Tesisat yanlışlığından dolayı yoğuşma gideri yok şişeye akıyor su.Bulunduğum yer gece - 10 değerlerine ulaşabiliyor o yüzden hat donmasın diye kombiyi 30 derecede açık bırakacağım yoğuşma giderine boş damacana koysam 11 günde taşar mı acaba?
Sürekli onay kodu geliyor.
Arkadaşlar merhaba, dün akşam 11 gibi telefonuma 1 dakika boyunca onlarca mesaj geldi. BİM, file, kimgbister gibi çeşitli yerlere üyelik onay kodu şeklindeydi bu mesajlar. Bu nedir SMS bomber deniyormuş sanırım, tekrar yaşanır mı, almam gereken bir önlem var mı? Telefonu pek kullanmıyorum, numaramı da bir yerde paylaşmadım veya üyelik açmadım.
Egea Cross vs. Duster
Merhaba bir arkadaşım 4 kişilik ailesi için sıfır C sınıfı Suv araç bakıyor. Bütçesi 1.200.000TL maalesef üstüne çıkamıyor, bu fiyata başlıktaki iki araç alınabiliyor. İkisinin de kaliteli araçlar olmadığını biliyoruz ancak bütçe bu kadar. Siz hangisini tercih edersiniz veya başka öneriniz var mı?
B Hatchback Tavsiye
Merhaba, bütçem en fazla 1 milyon, araçtan beklentim 1 ay içinde teslim alabilmek, otomatik vites olması. Bu kriterlere göre ne alabilirim?
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 117
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.936 (Bu ay: 714)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası