< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
B suv mu Scala mi? Yada hangi b suv.. (3. sayfa)
-
-
stonic yalıtımı nasıl? 100 km civarında o kadar yol ve lastik sesi geliyor ki; motor sesini bile bastırıyor deniyor.
Test edenler ne der?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Motordan ses gelmiyor ki bastırsın hocam, 1.4 motoru da aman aman bağırmıyor e 1.0 olan zaten tısır tısır gidiyor. Abartmışlar bence, stonic güzel bir araba. İstanbulda filansanız moovdan kiralayıp deneyimleyebilirsiniz.
Evet, motor sesi normal hatta az bile. Yol sesi var. 110 sonrası rüzgar baya var. İki metre daha yalıtım yapmıyorlar sanki atla deve, en fazla 2-3 bin harcarsın. Acayip bu firmalar.
Maaliyetten ziyade üretim süresiyle alakalı hocam, ne kadar hızlı üretim o kadar fazla araç. Dışarıda yalıtım yaptırmak lazım subigarage gibi yerlere
hiç uğraşmam bayon alırım. hyundai şu sıralar güzel ilerliyor. tasarımı çok güzel. küçük tucson hayali yolunda ilerler. diğerlerini bırakırım hele hele scala'ya bulaşmam bile.
bu ülkede b suv çok tuttu ve işe de yarıyor kullanışlı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X