Şimdi Ara

B suv mu Scala mi? Yada hangi b suv.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sıfıra yakın ayarda ikinci el bakıyorsanız 1.0turbo-DCT 120bg Kia Stonic'te bakılabilir. en boş paketi bile baya dolu. bayon-kona yerine Stonic derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

stonic yalıtımı nasıl? 100 km civarında o kadar yol ve lastik sesi geliyor ki; motor sesini bile bastırıyor deniyor.

Test edenler ne der?

• aserkang kullanıcısına yanıt

Motordan ses gelmiyor ki bastırsın hocam, 1.4 motoru da aman aman bağırmıyor e 1.0 olan zaten tısır tısır gidiyor. Abartmışlar bence, stonic güzel bir araba. İstanbulda filansanız moovdan kiralayıp deneyimleyebilirsiniz.

• Evet, motor sesi normal hatta az bile. Yol sesi var. 110 sonrası rüzgar baya var. İki metre daha yalıtım yapmıyorlar sanki atla deve, en fazla 2-3 bin harcarsın. Acayip bu firmalar.

• aserkang kullanıcısına yanıt

Maaliyetten ziyade üretim süresiyle alakalı hocam, ne kadar hızlı üretim o kadar fazla araç. Dışarıda yalıtım yaptırmak lazım subigarage gibi yerlere

• hiç uğraşmam bayon alırım. hyundai şu sıralar güzel ilerliyor. tasarımı çok güzel. küçük tucson hayali yolunda ilerler. diğerlerini bırakırım hele hele scala'ya bulaşmam bile.

bu ülkede b suv çok tuttu ve işe de yarıyor kullanışlı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.