Şimdi Ara

B suv mu Scala mi? Yada hangi b suv..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam.. maksimum 400 bine kadar çıkabilirsem. Otomatik bir arac almak istiyroruz..

Aracımı satabilirsek inş.

İkinci el

Seat arona

C3 aircross

Ford ecospor

Hyundai bayon - kona

Opel crosland..

Yada b suv yerine scoda scala ....

Tercihiniz hangisi olurdu ..teşekkürler fikir veren arkadaşlara şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

B Suv mu Scala mı? En İyi B Suv Tavsiyeleri

SUV'lar (Sport Utility Vehicle), geniş iç mekanları, yüksek sürüş pozisyonları ve arazi yetenekleri ile popüler araçlardır. B Suv ve Scala, bu kategorideki öne çıkan iki modeldir.

B Suv:

• En iyi B Suv araçlar: B Suv, geniş iç mekanı, güçlü motoru ve üstün sürüş özellikleriyle öne çıkan bir SUV'dur.
    • En geniş B Suv: B Suv, sınıfındaki en geniş iç mekanlardan birine sahiptir ve çok sayıda yolcu ve yük için yeterli alan sağlar.
    • B Suv hangisi: B Suv, geniş aileler, açık hava meraklıları ve çok amaçlı bir araca ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir seçimdir.

Scala:

• En iyi B Suv - Scala: Scala, şık tasarımı, gelişmiş teknolojileri ve sınıfında lider yakıt verimliliği ile öne çıkan bir B Suv'dur.
    • En iyi B Suv tavsiyesi: Scala, şehir içi sürüşler için ideal olan kompakt boyutları, günlük kullanımda kolaylığı ve uygun fiyatıyla tavsiye edilen bir B Suv'dur.

B Suv mu Scala mı?

B Suv ve Scala, farklı ihtiyaçlara hitap eden iki farklı B Suv modelidir. B Suv, geniş iç mekanı ve arazi yetenekleri ile büyük aileler için idealdir. Scala ise şık tasarımı, yakıt verimliliği ve uygun fiyatıyla şehir içi sürüşler için mükemmel bir seçimdir.

İhtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak, en iyi B Suv aracını seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı bu seçenekler arasında kalan biri olarak; egea cross'un otomatiğinin çıkmasını beklemenizi tavsiye ederim. Fiyatı çokta abartılacak bişey yapmazlar ise içlerinde en iyisinin o olacağını düşünüyorum. Ama sadece bu seçenekler arasında kalacaksam; scala yada arona arasında tercih yapardım.

• CaglarAkcam kullanıcısına yanıt

Egea otomatik ne zaman çıkar belli değil.... fiyat abartılmazsa sıfır alınabilir dediğiniz gibi .

• Martta gelecek deniyor ama yine uzaması da ihtimal tabi..

• Scala golf ayarında, izolasyon falan çok iyi. C segment. B suvlardaki malzeme kalitesi çok zayıf. Scala diyorum.

• Bayon al derim tipi yenlilikci dayı kızında var Antep fıstık yesili geniş ferah güzel kullanışı iyi 400 binin olsa onu alırdım ama hala aynı arabayla devam maalesef 

• Kia stonic görmemek üzdü şu listede. Sık sık moovdan kiralar kullanırım. Çok hoş bir araba. Suv olduğunu direk hissediyorum , yüksek yani.

Tek sevemediğim yönü , vitesi çok geç atıyor. Muhtemelen 1.4 atmosferik olduğu için , motor bayılmasın diye vites geçişlerini uzun yapmışlar. Belki yazılımla daha hızlı vites atar hale gelebilir. Onun dışında çok beğendiğim bir araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    super b mi tuscon mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • scala, egea otomatik

• Listedeki en dinamik arac kona. Elektriklisi avrupada guzel satis rakami elde etti. Benim tercihim scala ya da kona olurdu. Diger 5 araci bu fiyat skalasinda tercih etmemin imkani yok, leylek gibiler

• dfk24 kullanıcısına yanıt

Bu da aklıma yattı ama küçük gibi geldi dışardan diğerlerine göre ..hiç binmedim binip denemek lazi m.

1.4 yetine 1.0 motorunu t4ercih ederim.

• Kia stonic 1.4 otomatik modellerine de bakmanızı tavsiye ederim. gerçekten donanımı bol araçları var.

@Black_Mamba24

• Egea Cross dizel gelecek sanırım, bu da fiyatını yükseltir.

• Senkei kullanıcısına yanıt

Bakacağım.. diğerlerinden küçük sanki bu araç ama bakalim....

• içi b segmente araçlardan daha ferah. bagajıda c hb ayarında.

• çoğu kişi otomatik egea demiş, ama daha ortada bile olmayan bir aracı nasıl öneriyorsunuz?

• elliyedi E kullanıcısına yanıt

Scala B segmenti altyapısına sahip bir model. Onun için çok fazla bir şey beklemeyin.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt

Scala içinde en büyük olan bagaj hacmi genişlik uzunluk .. c sınıf mi b mi tam bilmiyorum...

Bakalım arabam satılsa . Bunlar-dan birine karae vercem ama çok zor iş...

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt

B segmenti platformu kullanmasının dezavantajlarından bahseder misiniz?

• Piyasa aracı olsun derseniz B Suv alın ama ben binerim kardeşim satmak içinmi alıyoruz diyen biriyseniz Scala bence çok daha iyi tercih. Octavia 1.0 filan bulunabiliyorsa o da olur bence ama 2. El olur sanırım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.