Şimdi Ara

super b mi tuscon mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2020 model super b elit otomatik dizel aracım var 3800 km de onu takas ile 2020 model tuscon otomatik dizel ile takas yapmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım arabamı satıp tuscon alsam ne dersiniz çok kararsız kaldım.Teşekkür ederim şimdiden

• gereksiz olur.Bagaj genişlik desen alası var superb'de.Sırf yerden yüksek diye C segment Suv'a düşülmez..

• D segment en iyi sedan dan uyduruk suvlara geçmek ? Marka dan bağımsız konuşuyorum bu suv denen zimbirtilara bu merak nedendir cozemedim bir türlü. Konfor yok, yol tutus yok , yakit fazla, bagaj kucuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata olur.

Konfor ve kalite düşüşü yaşarsınız.

• bianconera kullanıcısına yanıt

haklısınız galiba alacağım arabada çarpışma önleyici bile yok sadece suv olmasından dolayı galiba mantıklı gelmemeye başladı.çok teşekkür ederim.

• escudo76 E kullanıcısına yanıt

sizlerden fikir alınca banada mantıklsız gelmeye başladı.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim çok sağ olun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir memnuniyetsizliğin mi oldu hocam araçtan yani henüz 3800 km'de sana bunu düşündüren neydi ? Bu arada ben de arkadaşlara katılıyorum macera arama :)

• super b

• superb bırakılıp tucsona geçilmez. superb hem konfor olarak hem tasarım ve hem performans olarak daha iyi. güzel bi araç ve bırakılmaz. superb den geçilmek istenirse, geçilecek model a8 olmalıdır.

• 2021 de çıkan super c modelini tavsiye ederim  

• Tucson alacaksan yenisini bekle yakında gelecek

• degobar kullanıcısına yanıt

• SHIHAD kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim...

• Tabii ki Superb.

Superb geniş, bagaj hacmi büyük, güzel tasarımlı ve konfor olarak güzel araç. Takas yapmak pek mantıklı değil gibi.

• Superb gibi devasa arabayı ne yapacaksın. Günlük kullanım için hiç uygun bir araç değil. Tucson al geç.

• selamolsun1 S kullanıcısına yanıt

sadece tuscon heybetli geldi ,dediğiniz gibi yoksa adı gibi süper gerçekten, sizlerin yardımı ile vazgeçtim.bugünde yıllık bakımını yaptırdım binicem aracıma

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin1973

sadece tuscon heybetli geldi ,dediğiniz gibi yoksa adı gibi süper gerçekten, sizlerin yardımı ile vazgeçtim.bugünde yıllık bakımını yaptırdım binicem aracıma

Hayırlı olsun Güzel günlerde kullanın hocam mis gibi araba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • superb den sonra tucson değil ama son kasa kia sorento, land cruiser, discovery vb.araçlara geçilir.

• hüseyin1973 H kullanıcısına yanıt
    Süperb bilmem ama 6 yıl tucson kullandım çok memnun kaldım. Yeri geldi 9 kişi bindik yeri geldi koltukları yatırıp ev taşıdım. O zaman kullandığım donanımlar şimdi bile birçok arabada yoktu. Vag ın sıkıcı arabalarından her türlü güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.