Herkese merhabalar 2020 model super b elit otomatik dizel aracım var 3800 km de onu takas ile 2020 model tuscon otomatik dizel ile takas yapmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım arabamı satıp tuscon alsam ne dersiniz çok kararsız kaldım.Teşekkür ederim şimdiden |
super b mi tuscon mu
-
-
gereksiz olur.Bagaj genişlik desen alası var superb'de.Sırf yerden yüksek diye C segment Suv'a düşülmez..
-
D segment en iyi sedan dan uyduruk suvlara geçmek ? Marka dan bağımsız konuşuyorum bu suv denen zimbirtilara bu merak nedendir cozemedim bir türlü. Konfor yok, yol tutus yok , yakit fazla, bagaj kucuk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hata olur.
Konfor ve kalite düşüşü yaşarsınız.
haklısınız galiba alacağım arabada çarpışma önleyici bile yok sadece suv olmasından dolayı galiba mantıklı gelmemeye başladı.çok teşekkür ederim.
-
sizlerden fikir alınca banada mantıklsız gelmeye başladı.
-
Teşekkür ederim çok sağ olun.
-
Bir memnuniyetsizliğin mi oldu hocam araçtan yani henüz 3800 km'de sana bunu düşündüren neydi ? Bu arada ben de arkadaşlara katılıyorum macera arama :)
-
super b
-
superb bırakılıp tucsona geçilmez. superb hem konfor olarak hem tasarım ve hem performans olarak daha iyi. güzel bi araç ve bırakılmaz. superb den geçilmek istenirse, geçilecek model a8 olmalıdır.
-
2021 de çıkan super c modelini tavsiye ederim
-
Tucson alacaksan yenisini bekle yakında gelecek
-
Teşekkür ederim...
-
Tabii ki Superb.
Superb geniş, bagaj hacmi büyük, güzel tasarımlı ve konfor olarak güzel araç. Takas yapmak pek mantıklı değil gibi.
-
Superb gibi devasa arabayı ne yapacaksın. Günlük kullanım için hiç uygun bir araç değil. Tucson al geç.
-
sadece tuscon heybetli geldi ,dediğiniz gibi yoksa adı gibi süper gerçekten, sizlerin yardımı ile vazgeçtim.bugünde yıllık bakımını yaptırdım binicem aracıma
-
Hayırlı olsun Güzel günlerde kullanın hocam mis gibi arabaquote:
Orijinalden alıntı: hüseyin1973sadece tuscon heybetli geldi ,dediğiniz gibi yoksa adı gibi süper gerçekten, sizlerin yardımı ile vazgeçtim.bugünde yıllık bakımını yaptırdım binicem aracıma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
superb den sonra tucson değil ama son kasa kia sorento, land cruiser, discovery vb.araçlara geçilir.
-
Süperb bilmem ama 6 yıl tucson kullandım çok memnun kaldım. Yeri geldi 9 kişi bindik yeri geldi koltukları yatırıp ev taşıdım. O zaman kullandığım donanımlar şimdi bile birçok arabada yoktu. Vag ın sıkıcı arabalarından her türlü güzel
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
gereksiz olur.Bagaj genişlik desen alası var superb'de.Sırf yerden yüksek diye C segment Suv'a düşülmez.. |
D segment en iyi sedan dan uyduruk suvlara geçmek ? Marka dan bağımsız konuşuyorum bu suv denen zimbirtilara bu merak nedendir cozemedim bir türlü. Konfor yok, yol tutus yok , yakit fazla, bagaj kucuk.
|
Hata olur.
Konfor ve kalite düşüşü yaşarsınız. |
Benzer içerikler
- peugeot 2.2 hdi motor yorumları
- honda civic 1.6 i-vtec en full modeli
- chevrolet captiva ltz 2013 yorum
- hyundai accent blue paket sıralaması
- grand cherokee 5.2
- renault arkana fiyat
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X