Şimdi Ara

Premium D Segmentinde 3 Alman mı Yoksa Jaguar XE mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayağıdır araç araştırıyorum. 2012 model Bmw 3.16i aracımı sattım, yine D Segmentinde bi araç arıyorum. Başta Suv bakıyordum fakat dizel otomatiklerin çoğundaki şanzıman sıkıntısı, benzinlilerin de yakıtının fazla olmasından dolayı Suv'dan vazgeçtim gibi. Düşük kilometreli bir Outback bulursam değerlendireceğim ama. Jaguar XE hiç aklımda yoktu esasında fakat arkadaşım aldı, inceledim aracı çok beğendim. D segmentinde 3 Almandan da daha kaliteli hissiyatı verdi bana. Audi A4, BMW 3 Serisi ve Mercedes C serisi almaktansa Jaguar almak sizce de mantıklı olmaz mı? Aracı 2. Eli yavaş biliyorum ama alınca 4-5 sene bineceğim zaten ekstra bir durum olmadıkça. Tavsiye eder misiniz?

Edit: Bütçem 200 bin tl civarında, sıfır almayacağım 2. el düşük kilometreli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngeagle86 -- 29 Ekim 2018; 13:2:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CemUsUs C kullanıcısına yanıt
    C CemUsUs demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

ya allah askina..

c kasa ile XE arasinda neredeyse bir segment kadar fark var.. hatta XE’yi test surusu yaptiktan sonra XF’i inceledim, mutlaka fark vardir ama bana XE’yi fazla iyi yapmislar gibi geldi. butceniz elveriyorsa tereddut etmeyin, XE o segmentteki dortlu arasinda en iyi arac.

Alıntıları Göster
    Tamam sakin olalım heyecanlanmaya gerek yok görüş belirtiyoruz
  • Abi hem kalite olarak, hem performans olarak hemde yol tutuş ve prestij olarak f30 dan çok daha üstün bir araba Xe..

F30 kullandım, jaguarı sadece 40 km kullandım ama bana yetti:)

Teknolojisi biraz karışık kalabilir başlarda, navigasyon vs..

Belki vergi avantajı yok ama, zaten bmw ile distribütör farkı yok, inanılmaz pahalı bir bakımıda kronik sorunları da yok bana göre bu bütçe için.. Kesinlikle alınır, piyasası bence hızlı..Bu makineyi alacak adamlar her zaman var.

• Ben c200 öneririm kalitelidir

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Ben c200 öneririm kalitelidir
    ya allah askina..

c kasa ile XE arasinda neredeyse bir segment kadar fark var.. hatta XE’yi test surusu yaptiktan sonra XF’i inceledim, mutlaka fark vardir ama bana XE’yi fazla iyi yapmislar gibi geldi. butceniz elveriyorsa tereddut etmeyin, XE o segmentteki dortlu arasinda en iyi arac.

• quote:

ya allah askina..

Alıntıları Göster

• XE'yi kullanmadım ama F30'dan hemen sonra test için bindim borusanda. Harika bir otomobil, BMW adamı sarıyor dersin ama Jaguara binince koltuklar kabin kucaklıyor adamı resmen. Enteresan bir akıcılığı var enfes bir yüksek hız kontrolü var, yalıtıma ayrı bayıldım. Çok tatlı ve kontrollü yanlıyor, son derece dengeli bir araç. Az bulunması falan da premium algısını körüklüyor. Muhtemelen o sınıftaki en iyi otomobil, Giulia ile beraber.

Böyle araçların bu kadar az satması (sadece tr'de değil, hem XE hemde Giulia) otomotivin iyice ticarete döndüğünün kanıtı gibi. Otomobile gösterilen özen ne yazık ki otomobilin kendisi harici unsurlar kadar değer görmüyor artık.

Yalnız en son borusanda bakımları pound üzerinden değerlenerek yapılıyordu. Periyodik bakım masrafları yüksek olabilir. Böyle bir araç alsam da ikinci eli umursamam, tamamen otomobile odaklanırdım.

• 2 motor xe 2. El benzinlisi biraz yakar ama1.6 motorlardan çok daha performanslıdır. Sizin araba 136 HP olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    2 motor ama dizel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngeagle86 -- 29 Ekim 2018; 19:42:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Alıntıları Göster
    kusura bakmayin gecen hafta C’ye bir kere daha maruz kalip o cakma on konsol plastigini falan gordukten sonra sakin kalamiyorum o konuda.

• quote:

kusura bakmayin gecen hafta C’ye bir kere daha maruz kalip o cakma on konsol plastigini falan gordukten sonra sakin kalamiyorum o konuda.

Alıntıları Göster
    Ablamda c200 var 2017 ne biliyim bayağı kaliteli duruyordu ama tabi ki daha iyileri de vardır görüşlerinize saygı duyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Logan1990

Abi hem kalite olarak, hem performans olarak hemde yol tutuş ve prestij olarak f30 dan çok daha üstün bir araba Xe..

F30 kullandım, jaguarı sadece 40 km kullandım ama bana yetti:)

Teknolojisi biraz karışık kalabilir başlarda, navigasyon vs..

Belki vergi avantajı yok ama, zaten bmw ile distribütör farkı yok, inanılmaz pahalı bir bakımıda kronik sorunları da yok bana göre bu bütçe için.. Kesinlikle alınır, piyasası bence hızlı..Bu makineyi alacak adamlar her zaman var.
    jaguar'ın piyasası hızlı diyene gülerim. arkadaşım 9bin km'de x type kaçırdı diye kızmıştım, biraz fazla düşünmüştü. sonra hemen 14binde buldu yine. çok komik bir fiyata aldı. 2. eli çok zayıf jaguar'ın. alacak arkadaş ta 4-5 sene kullanırım falan diyor da o 4-5 sene boyunca aracın değeri geometrik bir şekilde düşecek. 4-5 sene sonra araç yenilemek istediğinde üstüne epeyce bişey eklemek zorunda kalacak.

• Ucu çok açık olacak ama, muhtemelen burada okuduğum kadarıyla Jaguar'ın garip bir servis durumu vardı. Konuyu da tam olarak hatırlamıyorum ama birkaç şehir dışında doğru dürüst servis olmadığı, arıza durumunda çok uzun süre parça beklendiği ve hatırlayamadığım birşeyler daha söyleniyordu.

İyi araştırmanızda fayda var.
  • Xe gibi bi araba alma fırsatınız varken heleki makyajlı kasası olacaksa BİR F30 HAYRANI OLARAK NE F30 A BAKARIM ne w205 e nede a4 e. Xe öyle bi d segmentiki resmen E segmentine göz kırpıyor. Param olsa yapacağım ilk iş jaguar bayisine gidip dolu dolu bir xe almak. Hem havasının diğer 3 premiumdanda fazla olacağı kesin bi kere farklı ve ingiliz. Ayrıca jaguarda premiumdur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sıfır alma durumum yok. 2015 2016 model düşük kilometreli araç bakıyorum

• Bence de Jaguar ve outbackin yanında C sınıfı almanlara gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

Yok hocam sıfır alma durumum yok. 2015 2016 model düşük kilometreli araç bakıyorum
    Tamam 2015-2016 xe alabiliyorsanız gene alın. Hayatınıza böyle bi fırsat gelmiş kesinlikle kaçırmayın

• test sürüşü yapın bence. 320 d toplamda daha iyi bence. sadece dış dizayn xe güzel.

• demircandan D kullanıcısına yanıt
    heryerde 3.20 var bodykitlisi doktor olmuş 3.20 almış hemen XE nin bi havası ayrı kesinlikle 3.20-xe mi tabiki xe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.