Şimdi Ara

YENİ CLA VARKEN A SEDAN GEREKLİ Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
7.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni cla ile a sedan neredeyse birebir aynı tasarımlara sahip ikisde c sınıfı sedan araç

bence mercedes a sedanı çok gereksiz yere satışa koydu c sınıfı sedan isteyen zaten cla alabilir neden a sedan alsın

motoruna kadar aynı şeyleri koymuşlar madem a sedan çıkarıyorsun neden yeni clayı üretime sokuyorsun

siz bu konuda ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı bekliyorum

Yeni CLA 180 d AMD Dizel 116 7G-DCT 327.700 TL

Yeni A SEDAN 180d AMG Dizel 116 7G DCT 301.400 TL-

• Bagaj iç hacim farkı var. Cla da yine arka yaşam alanı cam miktarı kısıtlı olacaktır. Başka da aklıma gelen bişe yok bence de gereksiz. Bari cla arkadan çeker falan olsaymış. İçi de birebir.

Edit: Şimdi baktım Cla bagaj 460lt. A Sedan ise 410lt şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbacıshaquılle -- 29 Mayıs 2019; 23:1:46 >
  • O kadarını bilemem de bir zamanlar hem boranın hem de golfün sw versiyonları vardı.
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    300 bin vereceksem üstüne biraz daha koyarım yeni cla alırım a sedan gereksiz satışa koyuldu iç kısımda ufak değişiklikler var

onun dışında farkı yok a sedan hb kadar satamayınca üretimden kaldırırlar yada indirimli satarlar
  • Üretim çeşitlendirmesine gitmiş firma, onlar bu maliyete katlanarak ürün gamını aynı segmentte artırmış, tüketici olarak neden bundan rahatsız olalım ki. Söylediklerinizi firma yatırımcıları ve ceo söyleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Üretim çeşitlendirmesine gitmiş firma, onlar bu maliyete katlanarak ürün gamını aynı segmentte artırmış, tüketici olarak neden bundan rahatsız olalım ki. Söylediklerinizi firma yatırımcıları ve ceo söyleyebilir.
    Mercedes, her deliğe elini sokuyor, hiç gerek yok. Sen reno musun? Biraz ağır olması gerekiyor.

Bu ne abi

• JanKlod kullanıcısına yanıt
    Bizim verdiğimiz değer kadar onlar kendine vermiyordur muhtemelen. Bunlar araç başına 1 euro karın peşine düşen firmalar. Karlılık görmedikleri yere girmez karlılık gördükleri yerde ise kendilerini zincirlemezler.
  • İyi de Mercedes'in bu soruya cevabı "Evet gerekli" iken bize laf düşüyor mu ?
  • Mercedes kadar aç gözlü, maymun bir firma varsa o da vw'dir.
  • Sırf premium segment diye C sınıfı önden çekişli ve 120 hp dahi olmayan araçlara şu paraları vermeyi nasıl mantıklı buluyorlar hiç anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhadogdu -- 30 Mayıs 2019; 17:34:15 >
  • A sedan boyut olarak Cla'dan kucuk ve orantisiz duruyor. Ucuz b sedanlar gibi yapmislar hic begenmedim ve mercedese yakistiramadim. Cla ise eskisine gore baya iyi duruyor
  • A sedan varken CLA gerekli mi? Bence gerekli. İkisine aynı yerde aynı renkte bakınca anlıyorsun farkı. Rakipler benzer strateji izlemeye başladı demek ki başarılı.
  • Bazıları onu beğenip onu alacak.
  • Cla c ve 3 serisinden genç müşterileri çalar tasarım olarak W205 ten fersah fersah önde içide a hatchback için konuşursak daha ferah
  • Yeni CLA’yı seçerim ben şahsen.
  • 2.el CLS varken bunlar alınır mı ?
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Hocam o clsnin masrafını görünce kaçıyor millet yoksa aynı fiyata satılmayacağına emin olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

Mercedes, her deliğe elini sokuyor, hiç gerek yok. Sen reno musun? Biraz ağır olması gerekiyor.

Bu ne abi

Alıntıları Göster
    Ön panjura yıldızı çakalım yeter, zaten otomatikman atlar millet diyerek üretiyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

Bu ne abi

Alıntıları Göster
    Mercedes’i BMW sandınız heralde. Mercedes zaten senelerdir otobüsünden,minibüsüne,kamyondan,binek araca kadar üretiyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.