Şimdi Ara

B veya C sınıfı hatchback otomobil tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkesin malumu her piyasanın olduğu gibi otomobil piyasası da inanılmaz derecede pahalı. Fakat ben araba ihtiyacım olduğu için almak istiyorum.

Öncellikle,
    Bütçem 65bin tl ye kadar çıkabilir belki cok uygun bulursam bi 5-10bin daha ekleyebilirim.
    Dizel veya benzin (yakıtı tasaruflu ise) olabilir.
    Yılda 5-10bin km yol yapacağımı düşünüyorum.
    Manuel veya otomatik vites farketmez.( Otomatik vitesi önerilmeyen araçlar mümkünse manuel olsun :))
    Km' si 120bin' i geçmesin istiyorum.
    Ve mümkünse en az 2010 model olsun.
    B sınıfı arabalardan cok birşey beklemiyorum ama performansı cok kotu olmasın istiyorum.
    Kasa olarak da güzel olursa fena olmaz :)

Ben yeni kasa ibiza ve poloların tasarımlarını cok begendim. Motorları da hem tasaruflu, vergisi ucuz hem de performanslı. Fakat cok fazla ilan yok yeni kasalarla ilgili ve acaba o fiyatlara pahalı mı?

Bu işlerden anlayanlardan ricam çok arıza cıkarmayacak ve hantal olmayan bir araba önerisi alabilir miyim?
    Şimdiden öneri yapanlara teşekkürler.

• B segmenti ile hiç uğraşmayın.C segmenti 308 ilanlarını takip edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, 308 çok hoşuma giden bir araba.
    Fakat 2014 kasasından sonrasını beğeniyorum onların da temizleri 80bin tl den başlıyor. Bu paraya değer mi?
    Ayrıca yakıt konusunda bilmiyorum nasıl acaba?

Uygun fiyata aşağıdaki ilanı buldum ama neden bu adam diğerlerinden 5-10 bin tl ucuza koymuş ki. Çok kıllanıyorum böyle olunca da bilen biri yardım etmezse fırsatları kaçırırım sanırım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lro -- 26 Ekim 2018; 0:23:24 >

• Lro L kullanıcısına yanıt
    Bu araba 82 hp ve fiyatının o seviyede olması normal,hatta daha düşüğüde olabilir.

130 hp olanlarına bakmanızı tavsiye ederim

75 bine temiz eat6 otomatik vitesli araç düşürebilirsiniz.Özellikle yılsonu yaklaşırken

İlanları örnek olarak veriyorum

Sıkı takiple iyi araç yakalayabilirsşniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladım. Tamamdır takip edeceğim.
    Çok teşekkür ederim :)
  • UP !

Başka tavsiyeler varsa yazabilir misiniz?
  • 82 lik 308 lpg ile çok tutumlu. performans hariç her şey istediğiniz gibi olur. ancak active pakette park sensörlü donanım bulun.

bütçenize göre ve tek kişiyseniz ufak motor turbo benzinli B segment derim. km niz de az.

ben 3 kişiyle donanımlı 208 aldım. fazlasıyla yetiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Valla dediginiz paraya polonun 1.0 trendline falan anca bulursunuz o da var ise 1.0 tsi comfortline polo temiz manueller 78 80 civari en ucuzu

• Anlamadigim birsey daha var su forumda neden herkes 308 i ovuyor herkesdemi 308 var veya herkes peugeot tami calisiyor satmayan bir arac ve surekli her konuda herkes inatla 308 in reklamini yapiyor

• Demekki herkesin bildiği bir şey var.

• quote:

Orijinalden alıntı: elcas

82 lik 308 lpg ile çok tutumlu. performans hariç her şey istediğiniz gibi olur. ancak active pakette park sensörlü donanım bulun.

bütçenize göre ve tek kişiyseniz ufak motor turbo benzinli B segment derim. km niz de az.

ben 3 kişiyle donanımlı 208 aldım. fazlasıyla yetiyor.
    Evet hocam genelde tek kişiyim bazen arkadaşlarım olabilir. Çok nadir uzun yol yaparım ama yaparsam biraz yüklü olabilir araç yaptığımda.

B segment' de olur aslında. Normalde ben sert kullanan biriyim arabayı gaza yüklenen ama artık akaryatık fiyatları öyle bir seviyede ki genelde sakin kullancam gibi fakat istediğim zaman da hemen kaçsın istiyorum.

208ler çok küçük bence ya o kadar feminen gösteren araç istemiyorum.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Haksızlığa gelemeyen adam

Valla dediginiz paraya polonun 1.0 trendline falan anca bulursunuz o da var ise 1.0 tsi comfortline polo temiz manueller 78 80 civari en ucuzu
    Hocam aslında bir 10bin daha artırabilirim . Nakit 35-40k param var gerisi kredi olacak. İşte bu araç için boyle borcu arttırmaya gerek var mı tamam tasarımı güzel genç bir otomobil ama aynı performansı 2013-2014 polodan da alırım sanırım.

Çok kararsızım hem fiyatlar düşer mi acaba diye hem de hangisini seçsem diye. Bu yüzden burada yardımlarınızı bekliyorum. Aldığım zaman en az 3-5 yıl kullanırım diye düşünüyorum.
  • Hyundai i30 ve kia ceed 1.4 mpi 100 hp motorlu 2016-2017 leri bi arastirin kendinize uygun bulabilirsiniz

• Aşağıdaki araç alınır mı arkadaşlar bana ucuz geldi muadillerine göre

pazarlıkla 70e cekilebilir sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lro

Aşağıdaki araç alınır mı arkadaşlar bana ucuz geldi muadillerine göre

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-acill-sahibinden-hatasiz-boyasiz-extrali-1.0-eco-tsi-95-hp-ibiza-617795087/detay

pazarlıkla 70e cekilebilir sanırım
    İbiza çok küçük hocam bence Focus hatcbak tavsiye edebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• B segmentine bakmayın bile 2. elde yeni 308 1.2 prutech 130 bg veya 1.6 dizel bakın.Uygun fiyatlı mutlaka bulursunuz. Hem performanslı hemde kaliteli araçlar. Ama insanimizin eski Peugeot imajından dolayı yeni peugeotlara bakış açısı pek iyi değil. Testlerde olsun kullanicilar tarafından beğenilen bir araç .Otomatik te isterseniz Eat6 sorunsuzdur.

208 tavsiye etmedim. o bile yetiyor. arka koltuk bagaj gibi. B segmentinin en küçüklerinden. benim tavsiyem clio olur. 2,5 sene kullandım. makyajlı kasasında gözüm var. am manuel TSİ da size uygun olacaktır.

foruma bakarsanız ne kadar büyük o kadar iyi. bana göre aynı paraya, alt segment, yüksek model ve donanım önemli.
  • 1. Sana laf atanmi var ben birini kast etmedim
    2.sende 308 mi var ki eminim yoktur
    3.Demekkki sen ve senin gibiler birsey bilmiyormus

Valla hocam araba fiyatlari bence dusmez aksine artar yeni poloda bence fiyatina gore iyi eski polo olsa evet biraz kucuk derdim fakat yeni polo buyuk ve guzel bir arac gibi dsg olsa patlarmi diye dusunurdum ama manuel tsi comfortline 1.0 polo bence iyi sık yakisikli bir arac bende polo almayi dusunuyorum sahsen ama fiyatlardan dolayi kararsizim bende dedigim gibi temiz guzel binilcek bir araba dikkat cekici bir renk alirsanizda daha havali olur
    Bu arada vw fani falan degilim sadece sizde en basta bu araci belirttiginiz ve bende almak istedigim icin dusunduklerimi yazdim hangi araci alirsaniz simdiden hayirli olsun

• Alınganlık yapmışsınız.Yanlış anlaşıldım. Kusuruma bakmayın. 2011 corolla aracımı sattim.uzun inceleme, test videoları ve kendim test Sürüşünden sonra Haziranda ikinci el 2017 model Peugeot 1.6 dizel Aktive Eat6 aldım. Parasına göre tam bir f/p aracı. Corolladan sonra çağ atlamış gibi oldu. Performansı çok iyi.piyasanın en iyi dizel motor ve sorunsuz otomatik ikilisinden bir tanesi.
    Size de tavsiye ederim. Mutlaka herkes birşey bilir. İyi aksamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 28 Ekim 2018; 17:53:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.