Şimdi Ara

B&W - JBL kararsızlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bw 703 nasıl bir kolon ? dinleyen test eden var mı ?
  • 703'mü nasıl? Bir dinle istersen detay nedir anlarsın
  • tamam b&w'yi tavsiye ediyoruz ama aradaki fiyat farkı ne olacak. jbl'in fiyatını tam bilmiyorum ama b&w'den ucuz olduğunu tahmin ediyorum.

-ekstra bir seçenek önerebilirim. distrübütörü değişti ama Dynaudio markasınada bir bak derim. ürün yelpazesi b&w kadar geniş olmasada dünyanın en kaliteli hoparlörlerini üreten firmalardan biridir. danimarkada el yapımı olarak üretiliyor. ben 2002 senesinde almıştım, mağazayı kapıyorlardı oldukça uygun bir fiyata almıştım,avrupa fiyatından daha ucuza gelmişti öyle söyleyeyim.
    dynaudio audience serisine bakabilirsin diğerleri biraz fiyatlı. b&w 600 serisinden biraz daha iyidir.600 ile 700 serisi arasındadır ses kalitesi olarak.

www.dynaudio.com 'da adresi.

not: şimdi gördüm hoparlörleri almışsın, hayırlı olsun güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 15 Nisan 2008; 13:15:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mokur

703'mü nasıl? Bir dinle istersen detay nedir anlarsın

703 emsali kalitesindeki bileşenlerle iyi sonuc verir. ozman da sistemin toplam maliyeti ne olur acaba
  • evet ..alsak bile bağlamaya cihaz yok onkyo 875 e bağlanır sa başa tabii .
  • bw fiyat listesi geldide dün hoplatıyo valla adamı . bakalım dynaudio dan da gelicek bu gün fiyat listesi ..
  • b&w'ler çok güzelde, tr'deki distrübütörü ve vergiler sayesinde abuk sabuk fiyatlara satılıyorlar. almanya'da 601-s3 modelini 250 euroya almıştık,burda yanlış hatırlamıyorsam 1 milyar gibi bir fiyatı vardı.
  • şu bw leri bulgaristandan bi sordurayım ben .oralarda daha ucuz olabilir.bana gelen oluyo bulgardan .bakalım haber yazarım buraya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.