Şimdi Ara

B1 seviyesi kitap önerisi yardım(yabancı sevgilime söz verdim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mühendislik mezunuyum bir kursa gittim a2seviyesi. O kısmı tamamladım yabancı arkadaşlar edindim konuşuyoruz arada vs tamamda. Mesleki açıdan da gelişmem lazım. Hem b1 için kitap alıp normal konulara kendim devam etmek istiyorum hem videoyla destekleyecem. Mesleki açıdan da otomotiv mühendisiyim. Ona uygun önerileriniz neler. Makale çevirisi mi yapmalıyım yoksa ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilgi alanlarınıza göre şeyler seçin, şu an çeviriye girerseniz, uzunca bir süre türkçe düşünüp ingilizceye çevirerek ingilizce konuşmak zorunda kalırsınız. işinizle ilgili makaleler çok ağır gelebilir, kitap okumayı seven biriyseniz roman önerebilirim, özellikle ingilizcede kademeli romanlar çok fazla bulunmaktadır. ilgi alanlarınıza uygun okumalarla ilgili örnek vermek gerekirse vücüt geliştirmeyi sevenlerin, FLEX magazine gibi dergileri okumasını tavsiye ederiz. sebebi ilgi alanları sayesinde zaten bildikleri jargonu ingilzice jargonuyla çok dhaa hızlı bağlamaları ve ortak bir payda altında dil öğrenmesinin hızlandırılmasıdır.

her ne kadar otomativ mühendisliği ile alakadar olmasa da
    Car Throttle ve Doug DeMuro arabalarla ilgili ingilizce video kanallarıdır. hem okumak (alt yazılar sayesinde) hem de de dinlemek için güzel ve anlaşılır içeriklere sahiplerdir. ancak bir kez daha belirtmek istiyorum ki bunlar yalnızca hobi olarak hazırlanmış ve arabalara ilgisi olan kişiler için hazırlanmış kanallardır.

Bir kere daha hatırlatmak isterim, ilgi alanlarınızı burada yazarsanız çok daha rahat yardımcı olabilirim.

İyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: çoktembeladam

ilgi alanlarınıza göre şeyler seçin, şu an çeviriye girerseniz, uzunca bir süre türkçe düşünüp ingilizceye çevirerek ingilizce konuşmak zorunda kalırsınız. işinizle ilgili makaleler çok ağır gelebilir, kitap okumayı seven biriyseniz roman önerebilirim, özellikle ingilizcede kademeli romanlar çok fazla bulunmaktadır. ilgi alanlarınıza uygun okumalarla ilgili örnek vermek gerekirse vücüt geliştirmeyi sevenlerin, FLEX magazine gibi dergileri okumasını tavsiye ederiz. sebebi ilgi alanları sayesinde zaten bildikleri jargonu ingilzice jargonuyla çok dhaa hızlı bağlamaları ve ortak bir payda altında dil öğrenmesinin hızlandırılmasıdır.

her ne kadar otomativ mühendisliği ile alakadar olmasa da
    Car Throttle ve Doug DeMuro arabalarla ilgili ingilizce video kanallarıdır. hem okumak (alt yazılar sayesinde) hem de de dinlemek için güzel ve anlaşılır içeriklere sahiplerdir. ancak bir kez daha belirtmek istiyorum ki bunlar yalnızca hobi olarak hazırlanmış ve arabalara ilgisi olan kişiler için hazırlanmış kanallardır.

Bir kere daha hatırlatmak isterim, ilgi alanlarınızı burada yazarsanız çok daha rahat yardımcı olabilirim.

İyi çalışmalar.
    Futbol, bilim, yapay zeka, buluşlar bunlar gibi şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.