Şimdi Ara

B450 Gaming Plus Max Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yeni sistemime anakart olarak B450 Gaming Plus Max aldım. Fakat bir sorunum var. Hoparlör ile ses çıkışı sağladığım zaman bir sıkıntı olmazken, kulaklık taktığımda ses çok az geliyor. 3 farklı kulaklıkla denedim ve hepsinde de az geliyor.

İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir bilgisi olan yok mu arkadaşlar?

• egemi kullanıcısına yanıt
    Hangi kulaklığı kullanıyorsunuz?
  • Kulaklık takınca Windows üzerinden ses ayarını kontrol edin düşük olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı anakartı kullanıyorum bende sıkıntı yok. Hatta eski sistemden daha fazla ses geliyor...
    Kulaklıkla alakalı bir sorun olabilir.
    Ses driver'ını kurdunuz mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 28 Kasım 2019; 15:53:52 >
    Bu arada eski anakartınızla yeni anakartınızın ses girişlerinin yerleri farklı olabilir. Üst kısımdaki orta jak girşine takıcaksınız stereo cihazlarınızı.
  • Kulaklığı arkadan takıp deneyin önce. Ses gene az geliyorsa kulaklıkta bir sorun vardır. Çok geliyorsa ön panel bağlantılarına bakın.

Bu arada reismdeki ayarlar hep olması gereken olsun denemeler sırasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam 3 farklı kulaklık ile denedim. Üçünden de ses az geliyor. Aynı kulakları laptopuma taktım ve gayet yeterli bir ses veriyorlar. Bu sebeple sorunun anakarttan kaynaklandığını düşünüyorum.

• emmre129 E kullanıcısına yanıt
    Hocam sistem henüz yeni. İlk kurulum yaptığımda windows güncellemelerini kurdum. Bu güncellemelerle birlikte windows ses driverını da kurmuş. Anakartın sistesinden ses driverini indirip kurmayı denediğimde hata veriyor ve kuramıyorum. Acaba format atıp sistemi yeniden kursam, windows güncelleştirmelerinden önce anakart ses driverını kursam düzelir mi?

Doğru jaklara taktığınıza eminseniz driverlarınızda kuruluysa ve dediğiniz gibi 3 farklı kulaklıklada denediyseniz, yeni aldıysanız eğer bir aldığınız yere başvurun belki iade edebilirsiniz.
    Valla ben windows'u kurup direkt driver indirdim msi'ın sitesinden herhangibir hata vermedi direkt realtek olarak görünüyor
  • Güncel driverları yüklememe rağmen sorun devam ediyor ne yazık ki. Hala bir çözüm bulamadım. Hoparlörden gayet iyi ses alabiliyorken, kulaklıkla alamıyorum ne yazık ki.
  • Kulaklığı hoparlörü taktığınız arkadaki çıkışa takın öyle deneyin, ardından hoparlörü ön çıkışa takın yine deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.