Şimdi Ara

B450M S2H V2 Anakart 5600x için yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar sorum başlıktaki gibi arkadaşlar. Gigabyte B450M S2H V2 anakart kullanıyorum R5 5600x işlemci aldım 65w bir işlemci ama bu anakartın VRM'leri bu işlemciyle haddinden fazla ısınır mı? OC vs.. yapmayı düşünmüyorum CPB açık şekilde stok halde kullanacağım önü mesh ve serin çalışan bir kasam var eğer bu anakart yetersiz ise işlemciyi takmakla hiç uğraşmadan kenarda 1-2 ay bekletip yeni b550 chipsetli bir anakart alıp ikisini birden takarım ama bu anakartla sorunsuz kullanırsın derseniz anakarta masraf yapmadan b450 ile uzun vade kullanmayı düşünüyorum.

• Yeğenim bu kartla 95w tdp olan 1600x kullanıyor ve hiçbir sıkıntı yaşamadı. Gerçi sadece oyun oynuyor render gibi ağır yükte kullanmadığı için, sizin böyle bir planınız varsa sonuç ne olur bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt
    Sadece oyun odaklı hocam render vs.. işim olmaz. Belki 1-2 seneye am5 slota geçme planım olabilir o yüzden şimdiden am4 bir anakarta para vermek de istemiyorum çok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

O zaman boşuna masraf yapmayın, yalnız bios desteği olmayabilir, biosu önceden mutlaka güncelleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Bios’u biraz önce son sürüme güncelledim

• Yeterli kafanız takılmasın hiç.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağol bir de anakart masrafı çıkmadığı iyi oldu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.