Şimdi Ara

B550 Gaming Edge wifi inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geç açılma sorunu bende de var çok geç olmasa da zaman alıyor bios ekranına girmek bile
  • horrorshow kullanıcısına yanıt

Fan ayarlarını paylaşabilir misin hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt

Evet kesinlikle oyleydi ve masaustunde iken durup duruken ani artislar oluyor sicakliklarda oyunlarda ekran kartimin sicakligi bile 7 dereceye kadar artis gosterdi.

• hsyndgr H kullanıcısına yanıt
    Şu an pc yanında değilim ama, ayarlar default hocam. Sadece fan takılı olan slotlara tik atmanız gerek bios üzerinde. Yoksa en yavaşta çalışıyor. Benim kasa CM Haf 912. Eski biraz. Sadece 1 adet 200mm giriş fanı ve 1 adet 120mm egsoz fanı var DC modda. Yeni ekran kartım gelince de 1 adet 140mm fan ilave edeceğim. Önceki biosta, masaüstünde çok dalgalanıyordu sıcaklıklar. Şu an daha iyi gibi.

Tik dediğiniz smart fan mi hocam kusura bakmayın çok bilgi sahibi olduğum konular değil system fanlar dc de ve smart fan ları tikledim sıvı soğutucu pmw de ve smart fani tikledim. Kasa cooler master td500 , sıvı soğutma ml240l v2. Acaba bu bios guncellemesiyle bir onceki biosa gore voltaj artisi falan o tarz birsey olmus olabilir mi ?

Aynen hocam. Cpu default tikli geliyor. system fan slotlarında fanların dönüş hızı görünüyor ama tikli olmadığı zaman minimumda çalışır. Fanlarınızın modunu auto seçebilirsiniz. Pwm ise pwm modunda, değilse dc modunda çalışır. Sıcaklık ve çalışma grafiği aktif hale gelir. İsterseniz kendi ayarlarınızı da girebilirsiniz.
  • Değişen birşey olmadı hocam. Bu güncellemeden sonra net olarak 7 derece artış oldu hem cpu da hemde gpu da. 14 e geri dönme şansım var mı acaba ?

Chipset driver kurulu mu?

Kurulu hocam amd sitesinden kurdum en guncel driveri. Bilgisayar daha 2 aylık ekran kartı 70-72 leri görüyor.

• 05 Mart tarihinde 7C91v161(Beta version) yayınlanmış, kuran veya kurmayı düşünen var mı?

• peki bu mu tonehawk mi fiyatı eşit, acil karar vermeliyim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.