< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
B550/X570 Anakart Önerisi [1750 TL ye Kadar] (2. sayfa)
-
-
Asus için iCue kullanın eğer corsair ürününüz varsa. X570 Rog E ile kullanmıştım daha rahat. Uyumuna bakın tabii. Anlaşmalılar Asus ile plugin indiriyorsunuz corsair sitesinden. -
Corsair parçam yok ne yazık ki hocam. Peki bu Asus serisinde E-A-F bunlar iyiden kötüye E>F>A Serisi midir ?
-
Hocam şu linke bakın isterseniz bir: https://linustechtips.com/topic/1137619-motherboard-vrm-tier-list-v2-currently-amd-only/
VRM olarak Asusun en iyi anakartları şunlar: X570 Crosshair VIII Hero, X570 Crosshair VIII Dark Hero. Sonra X570/B550 E Gaming. Sonra A ve F geliyor ama TUF Plus serisiyle aynı tier geçiyorlar mesela.
Bir de A serisi sanırım beyazdı.
Daha da detaylı istiyorsanız https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Smj5dh97n32wJqm5dkdDcQt8ID7vH52-lKzaaXUUQx8/edit?usp=sharing
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeviLofDark -- 28 Mart 2021; 0:11:10 >
-
Teşekkür ederim hocam inceleyeyim 👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wildwachsend
Teşekkür ederim hocam inceleyeyim 👍B550 Gaming Edge çok iyi bir anakart. Youtube da b550 anakart karşılaştırma incelemesi var Hardware Unboxing. Orada en iyi soğutmalara sahip bir kaç anakarttan birisi olduğunu gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpolat35 -- 28 Mart 2021; 6:42:25 >
-
Sipariş ettim bakalım hocam herkese teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wildwachsend
Benimde 1 ay önce cebelleştiğim yazılım oydu hocam :) teşekkür ederimHocam şimdi yükleyebildim, Aura yazılımı gitmiş yerine Armoury Create gelmiş (bir çok Asus yazılımınını içeriyor). Şimdilik gördüğüm kadarıyla sorunsuz çalışıyor, UWP uygulaması olduğu içinde hızlı ve hafif.
-
Hocam ben 3070 varken sadece tweak yazılımını çalıştırabildim. Armory create hiç kurulmuyordu hata veriyordu. Aura sync kuruluyor açılmıyordu ama düzelmiş olabilir, yada benim Windows kaynaklı yaptı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X