Şimdi Ara

B550/X570 Anakart Önerisi [1750 TL ye Kadar] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2 yıl veriyor hocam Amazon Garantiyi kendisi ama uzuyor garantilik durumda, yurtdışına gönder vs. Sağolun hocam 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asus için iCue kullanın eğer corsair ürününüz varsa. X570 Rog E ile kullanmıştım daha rahat. Uyumuna bakın tabii. Anlaşmalılar Asus ile plugin indiriyorsunuz corsair sitesinden.
  • TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt

Corsair parçam yok ne yazık ki hocam. Peki bu Asus serisinde E-A-F bunlar iyiden kötüye E>F>A Serisi midir ?

• wildwachsend kullanıcısına yanıt

Hocam şu linke bakın isterseniz bir: https://linustechtips.com/topic/1137619-motherboard-vrm-tier-list-v2-currently-amd-only/

VRM olarak Asusun en iyi anakartları şunlar: X570 Crosshair VIII Hero, X570 Crosshair VIII Dark Hero. Sonra X570/B550 E Gaming. Sonra A ve F geliyor ama TUF Plus serisiyle aynı tier geçiyorlar mesela.

Bir de A serisi sanırım beyazdı.

Daha da detaylı istiyorsanız  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Smj5dh97n32wJqm5dkdDcQt8ID7vH52-lKzaaXUUQx8/edit?usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeviLofDark -- 28 Mart 2021; 0:11:10 >

• TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam inceleyeyim 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: wildwachsend

Teşekkür ederim hocam inceleyeyim 👍

B550 Gaming Edge çok iyi bir anakart. Youtube da b550 anakart karşılaştırma incelemesi var Hardware Unboxing. Orada en iyi soğutmalara sahip bir kaç anakarttan birisi olduğunu gösteriyor.

B550/X570 Anakart Önerisi [1750 TL ye Kadar]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpolat35 -- 28 Mart 2021; 6:42:25 >

• mpolat35 kullanıcısına yanıt
    Sipariş ettim bakalım hocam herkese teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: wildwachsend

Benimde 1 ay önce cebelleştiğim yazılım oydu hocam :) teşekkür ederim

Hocam şimdi yükleyebildim, Aura yazılımı gitmiş yerine Armoury Create gelmiş (bir çok Asus yazılımınını içeriyor). Şimdilik gördüğüm kadarıyla sorunsuz çalışıyor, UWP uygulaması olduğu içinde hızlı ve hafif.

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 3070 varken sadece tweak yazılımını çalıştırabildim. Armory create hiç kurulmuyordu hata veriyordu. Aura sync kuruluyor açılmıyordu ama düzelmiş olabilir, yada benim Windows kaynaklı yaptı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.