Şimdi Ara

BABA NEREDESİN ÇOK YALNIZIM.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En iyi mühendislik olsa ne yazar senin gibi vicdan yoksununa. Bak ne diyeceğim sen csb diyorsun bana ben de sana diyorum delikanlı gibi wp sen konuşalım ne dersin? Kabalık olarak değil. Yaşadığımın doğru olduğunu söylemek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın mesajlarını görmüyor musun ne yazmış ? Hep kendi tarafınızdan görüyorsunuz olayları

• Basin saolsun dostum yasadiklarini 2002 de yasadim ne evliligimi ne torununu gorebildi ama unutma aci yavasda olsa hafifleyecek ama unutulmayacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin.

• Niye ulan niye dalga geçiyorsun amk NİYEEEE?? Ne yaptım ulan ben size

Dalga geçmiyorum hocam ciddisin sanırım. Allah rahmet eylesin başın sağolsun.

• Çok üzücü gerçekten :(( ne desem anlamsız kalacak biliyorum ama babanız hayatta olsa sizin mutlu olmanızı isterdi :( onun hayatta olmaması onu gururlandıramayacağınız anlamına gelmez ki zaten.zaten bi insanı gerçekten sevince onu içinde yaşatırsın adeta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ahiret var mı diye sormuşsun bende bildiğimi söyledim aksini biliyorsan bana öğret.

insanların aileleri ile ne yaşadığını bilmeden züppe ehehe demek ne kadar kolay değil mi ?

• ne garip insanlar var ya.

ahiret var mı diye sormuş bende "gidenlere sorduk henüz cevap veren olmadı." bunu yazdım diye beni züppe ve dalga geçme olarak nitelendirdi.

garipler gerçekten 28 den sonra psikolog mu olsak ne yapsak.

• Arkadaş normal değil. Diğer konuda da bizi etiketleyip intiharımın sebebi bu ikisidir demiş. Farklı bir amacı var gibi.

• Kardeşim başın sağolsun.2 sene önce tyt/ayt forumunda seni çok görüyordum şimdi burdaki konularını görünce üzüldüm.İnancını kaybetme bu yaşadıklarında senin bir imtihanın.

• Tanrı var. Umarım ahiret de vardır. Baban seninle gurur duyuyordur be abi.

• Ben de babamı geçen çarşamba günü kaybettim. Kendi ellerimle mezara koydum dünyanın en büyük acısı. Kelimelerle tarif edilemez. Doktorun yanınıza gelip başınız sağolsun hastayı kaybettik dedikten sonra o girilen boşluk şok hissi. Uzaktaki kapıyı açmışlar babamın üstünü örtüp morga götürdüler. Allah kimseye yaşatmasın. Mezar memlekette evin üst tarafında dağda. Her gece dışarı oturup orayı seyrederim.

• benim babam beni bir kere bile sevmedi, evde bir yabancı gibiydi hep bana. Benimle bir kere bile ilgilenmedi, bana bir kere bile "nasılsın oğlum varmı bir derdin bir sıkıntın?" diye sormadı. Keşke benim de bir babam olsaydı. Keşke. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

benim babam beni bir kere bile sevmedi, evde bir yabancı gibiydi hep bana. Benimle bir kere bile ilgilenmedi, bana bir kere bile "nasılsın oğlum varmı bir derdin bir sıkıntın?" diye sormadı. Keşke benim de bir babam olsaydı. Keşke. 

Benimki de ben 13 yaşında iken öldü. Ölümü fena oldu 4 parçaya bölündü. Kendisi makinist idi üzerinden manevra yapan tren geçti vücudu üçe bölündü ayrıca kolu yarıdan koptu.

O zamana kadar babamı sadece bir kere ayık gördüm. Her zaman ayakta duramayacak kadar sarhoştu. Tek bir güzel anımız yok kendisi ile.

Öldüğünden bir hafta sonra mezarına gidip iyi ki öldü deyip İstanbul'a geri döndüm.

O zamandan beride 26 yıldır mezarına gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum. Hatta hala bir mezarı var mı emin değilim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.