Şimdi Ara

Baba, oğlunu daha iyi anlamak için WoW’a başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepimiz oyun oynuyoruz, kimimiz gerçekten kaçmak için, kimimiz sıkıntılarımızı unutmak için, kimimiz ise sevdiklerimizle ve dostlarımızla daha yakın olabilmek için. Bugün Reddit üzerinde bizi hüzünlendiren bir konu açıldı. Oğlunu daha iyi anlamak için WoW’a başladığını söyleyen 50’li yaşların sonundaki baba “Artık yaşlandım, oğlum Irak’ta havan topu ile yaralanıp geri döndüğünde, iyileşme döneminde sürekli World of Warcraft oynardı, yakın zamanda ise onu kaybettim. Bugün aldığım karar ile onun hayatında büyük bir yer tutan World of Warcraft evrenini, onu daha iyi anlamak için keşfe çıkacağım,” dedi.

Bu duygusal mesajın ardından bir çok oyuncu yaşlı adama desteklerini sundu, oğlunu kaybeden baba ise yaşlı olduğunu oyunu bir türlü anlayamadığını söyledikten sonra bir çok reddit kullanıcısı ona yardım teklifinde bulundu. Bunun üzerine baba yaptığı ikinci açıklamada; “En büyük üzüntüm oğlumun dünyasını daha fazla anlayamamaktı, ama bugün görüyorum ki oğluma bu oyunu oynatan şey, beraber oynadığı güzel insanlarmış. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bunun benim için önemini size tarif bile edemem,” dedi.

Kaynak:http://www.merlininkazani.com/Baba_oglunu_daha_iyi_anlamak_icin_WoWa_basladi-oyun_haber-79480p1.html

• Merak edenler için ingilizce tam yazıyı da vereyim.

http://kotaku.com/dad-says-hes-mourning-his-son-wow-community-rushes-to-1682284173

Reddit'i koymakla uğraşmadım merak eden oraya da bakabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 30 Ocak 2015; 15:52:21 >
  • Adam'ın durumuna üzüldüm , ancak gerçek bir noktaya değinmiş . Bize bu oyunu oynatan şey içeriğinden fazla içindeki sosyallik .
  • Bizimki için uçak simülasyonu olacak geri kalan şeyler vakit kaybı gereksizlik fln anlamak gibi bi derdi olmaz. Yanlış manevra yaptığım için kızdığını bilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizimki mountla gezerken çok zor değip gittiğini biliyorum ben

Çok zormuş uçurması
  • Ya babamla beni anlamak içinde annem başlarsa
  • Babamla wow oynamak en büyük kabusum olurdu heralde. Evde yaşadığım hayatı wowada taşımak istemem. Furkan niye palanı öyle giydirdin? Furkan neden böyle küfür ediyosun? Furkan beni arenada boostla oğlum sütümü helal etmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gece Şarkısı kullanıcısına yanıt
    Furkan neden saçmalıyorsun
  • O adama baba denir işte.
  • Babadan Gold harçlığı fena olmazdı her çarşamba

• gözlerim doldu ya :(
  • Bizimki açsın haber okusun demiş bir arkadaş. Oturup da babamdan WoW oynamasını hayatta beklemem, bekleyemem hatta bana oyun oynuyorum diye kızmasını bile bazen haklı buluyorum. Adam sabah 6-7 akşam 9-10 gidip çalışacak para kazanacak ailesini geçindirmek için; binbir türlü sıkıcı işle, insanla uğraşacak sabahtan akşama kadar, kıçını yırtacak para kazanmak için sonra oğlunu okula gitmeyip WoW oynarken görecek vah anam vah. Böyle yazınca sanki çok kötü bir şey yapıyormuşum gibi yazdım da doğrusu bu iyi düşününce. WoW oynayan adamın vakti var demektir, şu devirde babaların vakti mi var? Adamlar çalışıyor köpek gibi eve geliyor uyku saatine kadar da tv mi izler haber mi izler bilemem de WoW oynamasın.

edit: okula gitmeme muhabbeti örnektir ben değilim :D(belki arada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apakk -- 31 Ocak 2015; 2:16:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

Bizimki açsın haber okusun demiş bir arkadaş. Oturup da babamdan WoW oynamasını hayatta beklemem, bekleyemem hatta bana oyun oynuyorum diye kızmasını bile bazen haklı buluyorum. Adam sabah 6-7 akşam 9-10 gidip çalışacak para kazanacak ailesini geçindirmek için; binbir türlü sıkıcı işle, insanla uğraşacak sabahtan akşama kadar, kıçını yırtacak para kazanmak için sonra oğlunu okula gitmeyip WoW oynarken görecek vah anam vah. Böyle yazınca sanki çok kötü bir şey yapıyormuşum gibi yazdım da doğrusu bu iyi düşününce. WoW oynayan adamın vakti var demektir, şu devirde babaların vakti mi var? Adamlar çalışıyor köpek gibi eve geliyor uyku saatine kadar da tv mi izler haber mi izler bilemem de WoW oynamasın.

edit: okula gitmeme muhabbeti örnektir ben değilim :D(belki arada)

Yabancılarda çok fazla oynayan var. Baba oğul arena falan yapanlar çok gördüm.

Vakti var herkesin. Çok abartmışsın. Kahveler adam dolu. Kimisi kahveye gidiyo kimisi televizyon izliyo kimisi de bilgisayar oynuyo.

• Keske benim oglum da oynasa benimle birlikte.wow var,d3 var ama oynamiyor.

• hollyspirit H kullanıcısına yanıt
    Şans var ama kullanmıyor...
  • Lentus kullanıcısına yanıt
    hiç de abartmıyorum çevremde kahveye giden hiçbir baba yok, kimi gördüysem babası harıl harıl çalışıyor
  • harbi çok duygulandım benimkide starcraft hayranıdır ama starcraftın s 'sini bilmez öyle bir hayran ne oynamışlığı var ne bişey nerden duyduğunu bile bilmiyorum yıllarca sır olarak kaldı bu hala öyle al desem almaz bile ama hayranı ama bende erken ölürsem kesin o da başlar wow olmasa bile bi oyun dünyasına giriş yapar yaa beklerim ben pala bıyığımdan
  • Reddit'te açılan bu tarz konuların %90'ı belki de daha fazlası dikkat çekmek için uyduruluyor. Konuyu açan kişinin nickinin de Senna1982 olduğunu ve oyun terimlerini hatasız kullandığını göze alırsak ben yemedim açıkçası.

Yeni başlayanların konuları oluyor Reddit'te adamın ne demeye çalıştığını, hangi oyundan bahsettiğini bile anlamak güçken 50 yaşındaki adam 35 levelda her şeyi sökmüş maşallah
  • Hüzünlendim Allah kimseyi böyle bir şey vermesin.
  • bizim nesil ilerde çocuğyla oynar ama bizim babalar yemez :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.