Şimdi Ara

Baba Parası Yiyenlerin Sanayiyi Güzellemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Üretim hattında montaj bölümünde çalışıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sovyetler Birliği'nde sanayide çalışmak hem insanların saygı duyduğu hem de canınızın çıkmadığı bir işti. Şu an Türkiye koşullarında kölelikten farkı yok. İnsanların size bir saygısı da olmayacaktır, amele diyerek aşağılayacaklardır. Halbuki bu utanmazlar bilmezler ki ağır sanayinin bitişi medeniyetin bitişidir. Ağır sanayi işçileri iyi bir cerrah, iyi bir mühendis kadar maaşı hak ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 5 Ağustos 2024; 19:39:36 >
  • Adam zaten onlara laf atmamış babasının dukyani var diye kendi başardı diye anlatanlara lafj

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt

Biliyorum ben ona ithafen yazmadım.

• Çoğu sosyal medyacılar, sanayiye gitse 1 saat sonra ağlayarak kaçarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım İyi günler

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum

• Altına imza atarım kardeşim aynen öyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de mobbing çok yapılıyor. İki saniye bir elin telefona gider veya bir yere nefeslenmek için yaslanırsın ayağın yorulmuştur, fabrikadaki usta gelir "Kalk ordan", "Telefonunu cebine sok" diyip azarlar. Ama aynı adam tuvalete gider, 20 dakika sigarasını içer, milletin arkasından konuşurken sana ahlak dersi verir. Beyaz yakalılarda da dedikodu, afişe etme muhabbeti var. Size bu şekilde muamele eden yerlerden kafanızı yormadan uzaklaşın. Bir iki şey öğreniyim derken ya siz de onlara benzersiniz ya da hayattan soğursunuz.

• Haklı konu ama okuma konusunda haksız. En azından örgün okumayın, yalnızca lisans veya önlisans diploması için açıktan herhangi bir bölüm okuyun yeterli. Hatta, ben lise okurken bizim okul müdürü örgün okumaya gerek yok lisede açıktan okunsa aynı şey zaten diyordu da onu sonradan anladım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.