Şimdi Ara

Babalar Günü Hediyesi(GM Discovery mi?,Dark Evo X5 mi?,EvoBt RS6 mı?) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence Dark Evo x5 bunlar içerisinden en güzeli gibi duruyor.
    Hızlıal'da 750 liraya ithalatçı garantili bulabilirsin.
    Ama 2000 mAh çok düşük batarya olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxfenerlixxx

quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

3'ü arasında discovery derim

Bütceyi arttırma şansin varsa baska telefonlara yönel

Yorum ve öneriniz için teşekkürler.Maksimum 750 yada 800 TL olur.Bu civarda aynı özellikleri baz alarak önerebileceğiniz telefon var mı?

Windows phone düşünürseniz nokia lumia iyi telefon 800 tl civarı olanından alınabilir.

Discovery'nin çok hatası var 3 arkadaşımında şarj soketi bozuldu yani kullanıcı hatası olması mümkün değil ve malzeme kalitesi çok kötü

Lumia serisi sağlam telefondur uzun süre kullanılabilir malzeme kalitesi de sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 11 Haziran 2014; 12:51:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 aydan fazladır GM discovery kullanıyorum, gerçekten fiyatına göre çok iyi cihaz. fakat almanı tavsiye etmem, şarj soketi kesinlike sorunlu. garantiye girmiyor.

iki kere yaptırdım ikisinde de yeniden kırıldı, söküp kendim baktım board üzerinde soketin lehim yerleri inanılmaz kalitesiz, ne yaplsa yine kopacak emin olabilirsin. Kullanırken çok dikkat etmen lazım, şuan tatilteyim bu yüzden telefonsuz kaldım. piranha zen inceliyorum fiyatına göre özellikler iyi görünüyor.
  • Bi Lumia al rahat et. Baban sonuçta 7 24 oyun uygulama kasmaz diye düşünüyorum. Hem uzun kullanım hem sağlamlık açısından öneririm. Android genç işidir.
  • Cevap yazan arkadaşlar,hepinize önerileriniz için teşekkür ederim.Konuya cevap yazmakta geç kalmışım kusura bakmayın.Telefonu aldım.GM Discovery 16 GB lığını tercih ettim.Tekrardan teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.