Şimdi Ara

Babalar Günü Hediyesi(GM Discovery mi?,Dark Evo X5 mi?,EvoBt RS6 mı?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar,malum babalar günü yaklaştığı için hediye olarak akıllı telefonda karar kıldım fakat birkaçı arasında kaldım.Başlıktada belirttim tekrar yazayım GM Discovery,Dark Evo X5,EvoBt RS6 bu üç markadan hangisini seçmeliyim?Hangisini önerirsiniz?Yada sizin önerebileceğiniz belirttiğim telefonların fiyatı civarında başka markalar var mı?Şimdiden teşekkürler.

• Bütceni birazdaha arttıramazmısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM Discovery alabilirsin. Bazı arkadaşlar Moto G diyebilir. Haklılar belki güncelleme, saf android vs. konusunda ama her şey performans değildir. Tasarım da bir o kadar önemlidir. GMD belki şuanda Türkiye'deki tasarım olarak en iyi cihazlardan birisi. Ha eğer 12 mm kalınlık sorun olmaz dersen Moto G al. Ama Discovery'in de neredeyse yarısı kadar kalınlıkta olduğunu unutma. Git bi incele telefoncuda vs. Eğer tasarım konusunda sıkıntı yaşamazsan Moto G al. Ama ben yine de GMD tavsiye ederim
  • Hediye olsun çamurdan da olsa babanız sevinecektir. Hepsi olabilir o mana da.

• Ben Tercihimi General Mobile Dıscovery den kullanıyorum Kamera olsun ses düzeyi olsun herşeyiyle rakiplerinin lideri 15 tane uygulama açıyorum 0 kasma gerisini sen düşün artık
  • Piranha Zen tavsiye edebilirim.Discovery de kullandım, Zen çok daha iyi ve şu an saydığınız cihazlar arasında piyasada en ucuza bulunan alet.

• Bütçe tam olarak nedir?

Xperia sp
    Xperia L
    Moto g ye yetmiyor mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Bütçe tam olarak nedir?

Xperia sp
    Xperia L
    Moto g ye yetmiyor mu

+1
  • 3'ü arasında discovery derim

Bütceyi arttırma şansin varsa baska telefonlara yönel

• Arkadaşlar doğru söylüyor. babanız denilen o telefonları alsın asphalt 8 oynarken babanız telefon kasılmasın. Size kıssadan bir hisse; anama geçen sene bir cep telefonu aldım evirdi çevirdi bu arada kendisi 75 yaşında dedi ki yav dedi bu telefonla ben torunlarımla görüntülü görüşme yapabilir miyim? mahçup olarak hayır anne dedim, al bunu bir yerine ... dedi ben ne yapayım bunu.. sonra gittim istemeyerek s3 mini aldım hayatından memnun şekilde kullanıyor. Forumda bir genç çocuk demeyim alınabilir soruyor diyor ki ben çok oyun oynarım gerisi hikaye yine aynı telefonları öneriyorsunuz, kimse demiyor ki git bir tablet al oyun için en iyisi odur yok illa aynı marka model telefonlar. Duyan fotoğraf yarışmasına katılacağınızı sanır yok şunun kamerası şöyle bunun kamerası böyle, oysa millet bir iki anı fotoğrafi çekmekten öteye gidemiyor, diyemiyorsunuz eğer fotoğrafa merak saldıysanız nikon un canon un şu marka şu lensli objektifi var ama yerine diyorsunuz yine aynı telefonlar yine aynı.
    DEMEM ŞUDUR Kİ: HERKESİN DURUMU İSTEKLERİ BEKLENTİLERİ KULLANIMI FARKLI HERŞEYE AYNI TELEFONLARI ÖNERMEKTEN BIKMADINIZ MI? BİRAZ GELİŞTİRİN KENDİNİZİ MİLLETE FAN DİYORSUNUZ KENDİNİZİN YAPTIĞI FANLIK DEĞİL İSE CAHİLLİK ARTIK!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Bütceni birazdaha arttıramazmısın

Maksimum 750 yada 800 TL olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WanPorsia

GM Discovery alabilirsin. Bazı arkadaşlar Moto G diyebilir. Haklılar belki güncelleme, saf android vs. konusunda ama her şey performans değildir. Tasarım da bir o kadar önemlidir. GMD belki şuanda Türkiye'deki tasarım olarak en iyi cihazlardan birisi. Ha eğer 12 mm kalınlık sorun olmaz dersen Moto G al. Ama Discovery'in de neredeyse yarısı kadar kalınlıkta olduğunu unutma. Git bi incele telefoncuda vs. Eğer tasarım konusunda sıkıntı yaşamazsan Moto G al. Ama ben yine de GMD tavsiye ederim

Yorum ve öneriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuki

Ben Tercihimi General Mobile Dıscovery den kullanıyorum Kamera olsun ses düzeyi olsun herşeyiyle rakiplerinin lideri 15 tane uygulama açıyorum 0 kasma gerisini sen düşün artık

Yorum ve öneriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxfenerlixxx -- 11 Haziran 2014; 2:35:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

Piranha Zen tavsiye edebilirim.Discovery de kullandım, Zen çok daha iyi ve şu an saydığınız cihazlar arasında piyasada en ucuza bulunan alet.

Yorum ve öneriniz için teşekkürler.Aslında piranha zen de vardı kafamda fakat dahili hafızası diğerlerine göre düşük diye eledim.Belirttiğim markalarla kıyasla kullanımı nasıldır bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Bütçe tam olarak nedir?

Xperia sp
    Xperia L
    Moto g ye yetmiyor mu

Yorum ve öneriniz için teşekkürler.Bütçem maksimum 750 yada 800 TL olur.Önerdiğiniz telefonların özellikleri benim yazdığım markaların özelliğiyle aynı mı?Eğer aynıysa alınabilir.Ek olarak marka takıntım yok.Yeter ki özellikleri iyi olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

3'ü arasında discovery derim

Bütceyi arttırma şansin varsa baska telefonlara yönel

Yorum ve öneriniz için teşekkürler.Maksimum 750 yada 800 TL olur.Bu civarda aynı özellikleri baz alarak önerebileceğiniz telefon var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Arkadaşlar doğru söylüyor. babanız denilen o telefonları alsın asphalt 8 oynarken babanız telefon kasılmasın. Size kıssadan bir hisse; anama geçen sene bir cep telefonu aldım evirdi çevirdi bu arada kendisi 75 yaşında dedi ki yav dedi bu telefonla ben torunlarımla görüntülü görüşme yapabilir miyim? mahçup olarak hayır anne dedim, al bunu bir yerine ... dedi ben ne yapayım bunu.. sonra gittim istemeyerek s3 mini aldım hayatından memnun şekilde kullanıyor. Forumda bir genç çocuk demeyim alınabilir soruyor diyor ki ben çok oyun oynarım gerisi hikaye yine aynı telefonları öneriyorsunuz, kimse demiyor ki git bir tablet al oyun için en iyisi odur yok illa aynı marka model telefonlar. Duyan fotoğraf yarışmasına katılacağınızı sanır yok şunun kamerası şöyle bunun kamerası böyle, oysa millet bir iki anı fotoğrafi çekmekten öteye gidemiyor, diyemiyorsunuz eğer fotoğrafa merak saldıysanız nikon un canon un şu marka şu lensli objektifi var ama yerine diyorsunuz yine aynı telefonlar yine aynı.
    DEMEM ŞUDUR Kİ: HERKESİN DURUMU İSTEKLERİ BEKLENTİLERİ KULLANIMI FARKLI HERŞEYE AYNI TELEFONLARI ÖNERMEKTEN BIKMADINIZ MI? BİRAZ GELİŞTİRİN KENDİNİZİ MİLLETE FAN DİYORSUNUZ KENDİNİZİN YAPTIĞI FANLIK DEĞİL İSE CAHİLLİK ARTIK!

Kişisel yorum ve öneriniz için teşekkürler.

• Moto g alınız

• Moto g

• xxxfenerlixxx kullanıcısına yanıt
    800 tl bütçe varsa xperia sp yi kaçırma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.