Şimdi Ara

Babam 10.000 TL verecek ne alayım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
3.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secret King

Şu herifi ciddiye alip cevap vermeyin ... milletvekili anca ogluna 15 bin tl verir . Milletvekilinin oğluda DH de değil new york ta las vegas da takılır...

İyi bakalım ss atcam sana ben görürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet haftaya vatanbilgisayardan alıyorum gelmek isteyen gwlebilir belki ona psp yada başka birşey alabilirim

• o parayı hakettigini düşünüyor musun ? Için rahat olacak ise o yüksek miktarı bence bir ihtiyaç yoksa kı gözükmuyor parayı geri iade et. Veya bir kısmı ile yardım yap geri kalanını yine ailene geri ver. Veya onlar için acil durumlarda kenarda bulunsun.

• Hysung gtr250

• paranı biriktir yada eğitime harca
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

o parayı hakettigini düşünüyor musun ? Için rahat olacak ise o yüksek miktarı bence bir ihtiyaç yoksa kı gözükmuyor parayı geri iade et. Veya bir kısmı ile yardım yap geri kalanını yine ailene geri ver. Veya onlar için acil durumlarda kenarda bulunsun.

Aslında doğru söyledin ben 1000 tl yi alıp gerisini babama veririm saol kardeş.

• Bir an turbo sandım ama babasınının böyle bir şey yapmayacağını bildiğimden...

Ne babalar var turbo

• motosikletin var mı bilmiyorum ama git bi motosiklet al söyle sanayi işi sonra git bi telefon televizyon al olmadı bir bilgisayar topla 2-3 e motor alsan 3.5 a felan da telefon felan bir 2-3 bin kalır onları da iddia middia oynarsın fast food felan seni 5-6 ay idare eder.

• babaya bak bee ne babalar var lan :D
  • valla ne babalar var be demek isterdim ama babamdan memnunum :D ne kadar orta sınıf bi aile olsakda dünyaları versler değişmem yani anlayamassın kardeş öle motorun çıkardığı dalganın sesine benzemez o :D
  • sen o parayı alınca bana ver tamam mı
  • Lamborghini aventador al.

• İşini gör

• dhfade kullanıcısına yanıt
    hangi IQ la söylüyorsun bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oneworld -- 29 Aralık 2014; 10:03:45 >
  • Hava al
  • aldığın paraya bak hala playstation bilmemne düşünüyorsun, git yatırım yap yaşın ermiyorsa koy bir kenara
  • 1000 lirası ile 2 saat

Gerisi de hayal gücüne kalmış.
  • hiç bilmediğin bi dilin kursuna git
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.